SEO uitbesteden

SEO uitbesteden aan een betrouwbaar bureau die gericht is op resultaat? Op basis van jouw doelstellingen maken wij een volledige scan van jouw website en huidige linkprofiel en laten wij zien waar de kansen liggen. Dit is de basis voor succesvolle resultaten met zoekmachine optimalisatie. Met onze duurzame manier van builden, verbeter je de organische posities van jouw website in Google en Bing, ben je optimaal online vindbaar en scoor je hoger dan de concurrentie. Resultaat: meer bezoekers op jouw website, meer leads/sales, meer omzet. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis SEO scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Voordelen SEO uitbesteden

 • Verbeter de autoriteit (PA en DA) en TF, CF van uw website
 • Focus op jouw business, wij nemen SEO geheel uit handen
 • Internationaal SEO netwerk van 1.100.000+ websites
 • Whitelabel SEO mogelijkheden
 • Talloze succesvolle resultaten, cases en klanten
 • 20 jaar ervaring
 • Gecertificeerde SEO specialisten
 • Geen contractperiode

Klantbeoordeling 9.0/10

SEO uitbesteden – waarom is dit belangrijk?

Wil je hogere posities in google halen en meer rendement behalen met je bedrijf? Dan is uitbesteden van je zoekmachine optimalisatie (SEO) een logische keuze! Vandaag de dag zoeken we allemaal steeds vaker informatie via internet en stijgt het percentage online aankopen en/of adviezen. Dit betekent dat de markt verandert en dat je klant niet meer op de fiets springt om de weg naar jullie bedrijf te vinden, maar dat dit voornamelijk online gebeurt! Wie potentiële klanten wil bereiken in deze tijd, slaagt alleen als je online goed vindbaar bent. Jullie website moet zo hoog mogelijk scoren bij verschillende zoekmachines, bijvoorbeeld Google; de grootste en bekendste zoekmachine. Dankzij zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, kunnen we ervoor zorgen dat jouw onderneming online goed vindbaar is, met als gevolg meer klanten, dus meer omzet!

 

Waarom seo uitbesteden?

Jouw website is je visitekaartje, jouw winkel en het aanzicht van de onderneming. Tegenwoordig realiseren steeds meer bedrijven zich hoe belangrijk het is om een actieve online aanwezigheid te hebben. Om te kunnen concurreren in het huidige digitale tijdperk, is het essentieel om een website te hebben die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wanneer je met de juiste zoekwoorden werkt, relevante content schrijft en aan de slag gaat met linkbuilding, zal jouw website namelijk hoger in de zoekresultaten van Google verschijnen. Niet alle ondernemers hebben echter de kennis, zin en tijd om dit zelf allemaal te doen. Dit is waar wij als SEO optimalisatie experts om de hoek komen kijken. Wij zorgen voor een stijging van webverkeer op jouw website en daarmee jouw klanten, zodat jij je compleet kunt focussen op het runnen van je business.


SEO evolueert snel

Ieder jaar voert het team van Google honderden updates voor een algoritme uit, waardoor Google in de afgelopen jaren steeds slimmer is geworden en het algoritme steeds uitgebreider en complexer. Hierdoor evolueert SEO razendsnel. Enkele jaren geleden daarentegen was SEO nog niet zo ingewikkeld; er waren slechts enkele onderdelen die de positie van jouw website in de zoekresultaten bepaalden, zoals het gebruik van de juiste zoekwoorden. Tegenwoordig is dit anders. Nu moet je rekening houden met ruim 150 factoren die jouw positie in de zoekresultaten beïnvloeden. Niet alleen datgene dat je plaatst, zoals een video, foto of misschien een sterk geschreven stuk tekst, maar ook de techniek van je website, zoals de laadsnelheid en de gebruiksvriendelijkheid, maakt uit hoe goed je scoort in Google. Daarbij komt dat elke update een grote wijziging teweeg kan brengen. Als je bepaalde ontwikkelingen mist, kan het zomaar zijn dat je belangrijke posities, en daarmee omzet, misloopt. Het is daarom belangrijk dat je een expert in de arm neemt die dit goed in de gaten houdt.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Er zitten verschillende voordelen aan het uitbesteden van de SEO van jouw website, te beginnen met de complexiteit van SEO. SEO is in de loop der jaren een breed en gespecialiseerd vakgebied geworden. Hoewel wij zien dat veel bedrijven een allround marketeer in dienst hebben, merken wij ook dat een algemeen marketeer geen expert kan zijn op alle vakgebieden. Het is vrijwel onmogelijk dat één persoon verstand heeft van alle online marketing aspecten zoals SEA (zoekmachine adverteren via Google Ads of Bing Ads), SEO, e-mail marketing, marketing automation, social media, etc.). Een marketeer is een zekere generalist, die van alles een beetje weet. Bij Economy heeft elke medewerker daarom zijn eigen specialisatie voor optimaal resultaat. Bovendien beschikt ons online marketing bureau in Delft over jarenlange ervaring, waardoor wij al veel klanten naar tevredenheid en met succes hebben mogen helpen met SEO.

Ervaring in SEO is belangrijk

Door de snelle evolutie van SEO, is het belangrijk dat je in zee gaat met een partij die de juiste kennis in huis heeft. We praten dan niet over experts met een jaar ervaring, maar minimaal vijf jaar. Wij bij Economy werken alleen maar met ervaren medewerkers die jouw bedrijf kunnen helpen groeien. Het vinden van een goede linkbuilding specialist is niet gemakkelijk, zeker niet op onze huidige arbeidsmarkt. Vraag bij ons een vrijblijvende scan aan en we zullen je voorzien van een professioneel advies en kijken mee naar alles waar jij behoefte aan hebt.

SEO; zo leer je jouw doelgroep écht kennen

Als je jouw SEO uitbesteedt aan Economy, zullen wij een grondig zoekwoordenonderzoek uitvoeren, dat wij daarna graag met jou delen. Dit zorgt niet alleen voor optimalisatie van jouw website, maar je leert jouw doelgroep ook op een unieke manier kennen. Aan de hand van het onderzoek kom je er namelijk achter welke zoekwoorden jouw klanten gebruiken en dus ook hoe je ze het beste kan aanspreken.

SEO teksten uitbesteden

Onderdeel van SEO is het schrijven van teksten, wat ook wel SEO copywriting genoemd wordt. Door kwalitatieve content te schrijven, waarin de juiste zoekwoorden verwerkt worden, zal jouw website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines scoren. Hoogwaardige en linkbare content ziet Google namelijk als een teken dat jouw website relevant is voor zoekopdrachten van jouw doelgroep. Hiermee verhoog je ook de topical authority. Hoewel je ervoor kunt kiezen om je eigen content te schrijven, leert de ervaring dat dit een tijdrovende klus is. Tijd die jij waarschijnlijk liever kwijt bent aan het runnen van je bedrijf. Bij Economy schrijven onze copywriters daarom teksten van kwaliteit, waarbij je kunt denken aan blogs voor linkbuilding en pagina’s voor je website. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in internationale SEO; onze native copywriters schrijven dan teksten in de taal van elk gewenst land.

SEO is het begin van succes

SEO wordt nog te vaak vergeten. Enerzijds begrijpelijk, omdat betaalde kanalen zoals Google een stuk sneller gaan, maar dit is ook duurder. Google Ads kunnen je direct omzet opleveren en voor SEO heb je iets meer geduld nodig. Wanneer je echter op de lange termijn wil investeren in je bedrijf en een goede business wil neerzitten, is SEO onmisbaar in ieder bedrijf. Daarnaast, wanneer je goede posities hebt op de voor jou relevante zoektermen, krijg je meer bezoekers op je website zonder dat je hier advertentie kosten voor hoeft te maken. En we weten allemaal: meer bezoekers leidt tot meer klanten!

SEO partner

Door een SEO bureau in te huren, zal je ook je eigen kennis verbreden. Wij bij Economy zijn een partner, we sparren en geven een duidelijke uitleg voor de keuzes die we maken ten behoeve van een groter online succes van jouw onderneming. We houden van open communicatie en zorgen ervoor dat we de opgestelde strategie goed samen doornemen.

SEO uitbesteden is een investering, geen kostenpost

Zichtbaar resultaat boeken met SEO neemt tijd in beslag. Na enkele weken begin je resultaat te zien. Wij begeleiden je door het proces en bepalen de juiste strategie tot succes. Met SEO is het doel om je bedrijf naar de top te krijgen, maar wanneer je eenmaal daar bent, ben je ook niet meer snel weg te krijgen. Het is dus belangrijk dat je investeert in een goed bureau. Wanneer je een goede keuze maakt, zal je investering dit zeker waard zijn en wordt je investering geen kostenpost. Wil je ook investeren in je bedrijf? Neem dan contact met ons op, wij staan voor je klaar.

SEO uitbesteden kosten

Investeren in SEO is dus geen kostenpost, maar aan het uitbesteden van SEO is uiteraard wel een prijskaartje aan verbonden. Wil jij weten wat onze mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn en wat dit mag kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte door de offertecheck te doen. Hierbij kun je aangeven of je geïnteresseerd bent in een offerte voor SEA, SEO, een combinatie van beiden of voor overige online marketing kanalen.

Quick wins met SEO van Economy

Voorafgaand aan de start van het SEO traject, kunnen wij als SEO specialisten ook al meerdere Quick Wins op jouw website ontdekken. Je SEO uitbesteden aan Economy gaat zorgen voor een vliegende start in de wereld van SEO, met als doel dat je beter gevonden wordt en als gevolg daarvan meer klanten binnenhaalt en dus meer inkomsten genereert.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan u graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. Belangrijkste resultaten: Meerdere top 3 posities (246.000 zoekopdrachten) 60 andere nummer 1 posities 800% meer organisch verkeer"
Hung Hoang
Online Marketeer Faceland.nl en Injectableklinieken.nl
"Na een uitgebreide en professionele voorlichting hebben wij de complete marketing in handen van Economy gegeven. Hierdoor kunnen wij onze aandacht richten op onze kernwerkzaamheden. Economy regelt alle verdere werkzaamheden zoals SEO, SEA en Admarkt, waardoor het beschikbare budget precies daar wordt ingezet waar de beste resultaten te behalen zijn. Hierdoor hebben wij in de eerste 4 maanden al 40% meer omzet bij dezelfde kosten als voorheen. Klasse voor zo een korte periode! Wij zijn dus uiterst tevreden met Economy."
Tom
Eigenaar Fuxtec
"Het is wel helder dat Economy er echt verstand van heeft. Ik heb al veel SEO werk uitbesteed en daar merk je toch dat veel mensen er niet zo diep in zitten. Dus goede beslissing geweest om met Economy te werken."
Roy Lenders
Eigenaar topvitamins.nl

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

1/9

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/9

Buitenspeelgoed

 • Toename autoriteit +80 %
 • Stijging aantal zoektermen +500 %
 • Stijging organisch verkeer +700 %
"Na de aankoop van het domein buitenspeelgoed.nl heb ik mijn domein laten verhuizen, na de verhuizing waren alle posities weg (301 waren goed). Nadat er wel 10 verschillende SEO bedrijven er na gekeken hadden en geen enkel bedrijf hier een oplossing voor kon bieden, kwam Economy langs. Na een persoonlijk gesprek gaf Jasper mij echt het gevoel wel veel meer te kunnen dan andere bedrijven. Tijdens dit proces heeft dit bedrijf er streng op toegezien dat alles volgens hun plan liep. Economy heeft er voor gezorgd dat ik binnen 3 maanden weer met het woord buitenspeelgoed in de top 10 stond. Je kunt dus wel stellen dat dit bedrijf een grootschalig kennisniveau van SEO heeft, waardoor dit voor mij een goede stap is richting een jarenlange samenwerking."

Lars Keupink Buitenspeelgoed.nl

3/9

Leerverfshop

 • Internationaal bereik 5 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
4/9

Vision Direct

Visions Direct is de Europese marktleider op het gebied van online lenzen bestellen. Bij het online aanschaffen van lenzen bij Vision Direct is de online vindbaarheid van belang. Voor deze webshop heeft Economy een effectieve SEO strategie opgesteld die aan de wensen en doelen van de klant past. Door middel van Zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor om een toppositie te behalen in Google waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Het organisch marktaandeel is met 80% gestegen. Er zijn 3500 nr. 1 posities. Denk aan lenzen, kleurlenzen, lenzen bestellen etc.

 • Toename websitebezoekers +80 %
 • Toename Domain Rating +130 %
 • Nr. 1 posities in 5 landen 3500
Economy heeft bijgedragen aan een stijging in het organisch marktaandeel en vele nr. 1 posities die voor Vision Direct essentieel zijn In Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië.

Clara Sanzol PR Manager

5/9

Vacansoleil

Voor Vacansoleil zet Economy zich in om de Franse versie van de website hoger in de zoekresultaten te laten scoren. Dit doen we aan de hand van een outreach strategie op maat, technische SEO en onsite copywriting. Het resultaat? Positiestijgingen in de Franse zoekresultaten en een toename van de autoriteit van Vacansoleil.fr. België en Duitsland volgen.

 • Positiestijgingen +33 %
 • Trust Flow +30 %
 • Algehele autoriteit + 16 %
Vacansoleil werkt aan de transitie van Paid naar Non paid. Branding en SEO zijn daarvoor belangrijke kanalen om meer Non Paid resultaten te behalen. We zijn opzoek gegaan naar bureaus die Vacansoleil kunnen helpen om betere organische rankings te verkrijgen, zodat meer organisch verkeer kan converteren in boekingen. Economy is één van de bureaus die heeft meegedaan aan de Pilot. Ze hebben mooie resultaten gehaald voor de organische rankings voor het Franse domein. Daarnaast is de communicatie zeer prettig en heeft Jasper het vertrouwen gewekt dat Economy een grotere bijdrage kan leveren aan het verbeteren van rankings en verkeer via SEO. Daarom gaan we met Economy de volgende fase in, waarbij we prognoses gaan uitwerken om een zo goed mogelijke ROI te halen uit SEO. Economy zal de komende periode werken aan de verbetering van het organisch marktaandeel in Frankrijk en de targets en doelstellingen hierbij zo goed mogelijk te benaderen.

Bjorn Smeets SEO Manager | Online Performance Team

6/9

Trapliftenvergelijken

Trapliftenvergelijken is een internationale aanbieder van trapliften in allerlei soorten en maten. Om daarom internationaal zichtbaar en vindbaar te worden, heeft Economy de Outreach verzorgd voor de Nederlandse, Belgische, Franse en Italiaanse versies van de website. Daarnaast heeft Economy copy ontwikkeld in Frankrijk en Italië. Dit heeft gezorgd voor een significante toename in het organisch marktaandeel, de zoekwoordposities en het verkeer dat hieruit voortvloeit.

 • Ranking Performance 750 %
 • Domain Authority 33 %
 • Algehele autoriteit 300 %

7/9

Trampoline-Shop.de

Trampoline-shop.de is één van de grootste trampoline-aanbieders in Duitsland, die trampolines door heel Europa verzendt. Om onder de aandacht te komen van Duitse en Oostenrijkse klanten past Economy diverse SEO-technieken toe. Zo hebben wij een succesvolle linkbuilding strategie voor Duitsland en Oostenrijk uitgewerkt, die tot een significante stijging van de autoriteit van Trampoline-shop.de heeft geleid en zelfs een nummer 1 positie op het zoekwoord trampolin met 103.000 zoekvolume.

 • Ranking Performance 150 %
 • Domain Authority 1250 %
 • Algehele autoriteit 500 %

8/9

SolarBox®

SolarBox is één van de beste aanbieders van zonnepanelen, wat de reden is dat Economy voor hen aan de slag is gegaan om hun online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Door de inzet van diverse SEO en SEA-technieken hebben wij topposities weten te bereiken voor zoekwoorden waarop SolarBox graag gevonden wil worden en ontvangt SolarBox nu significant meer klanten.

 • Ranking Performance 200 %
 • Trust Flow 25 %
 • Algehele autoriteit 30 %

9/9

Sendcloud

Sendcloud is een toonaangevende leverancier van verzendoplossingen voor (inter)nationale e-commercebedrijven. Door de logistiek te beheren en verzendprocessen te optimaliseren, besparen e-commercebedrijven tijd en geld. Met een bereik van meer dan 180 landen en 23.000+ Europese merken is Sendcloud uitgegroeid tot dé expert op het gebied van verzending en orderverwerking. Ook in Duitsland is Sendcloud actief en groeiende, waarin Economy Sendcloud ondersteunt door middel van SEO, outreach en on-site optimalisatie.

 • Toename Domain Authority +5 %
 • Toename organisch verkeer +9500
 • Toename aantal zoektermen +6400
Prettige agency met betrokken en kundige specialisten. Bij het uitvoeren van een technical audit op onze sites en outreach werkzaamheden in Duitsland zijn wij erg tevreden. Economy heeft altijd oog gehad voor de wensen van de klant en heeft boven verwachting gepresteerd met het beschikbare budget.

Andrei Locin SEO specialist

4.4/5 - (9 stemmen)