SEO Nederland

Nederland kent bijna 18 miljoen inwoners en beslaat daarmee één van de grootste afzetmarkten van Europa. Het is dan ook logisch dat veel bedrijven succesvol de Nederlandse markt willen betreden. Hier kan Economy jouw bedrijf bij helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt in Nederland door SEO-technieken effectief en duurzaam toe te passen. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een gratis scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Voordelen SEO in Nederland

 • Vergroot het bereik van jouw bedrijf
 • Verbeter de online vindbaarheid van jouw website in het buitenland
 • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Verhoog het aantal leads en conversies
 • Vrijblijvend strategisch advies
 • 20 jaar SEO ervaring
 • Whitelabel SEO mogelijk
 • Gecertificeerde SEO specialisten
 • Verbeter duurzaam de autoriteit PA, DA, DR, TF, CF van jouw website
 • Native speaking SEO

Klantbeoordeling 9.0/10

De voordelen van SEO in Nederland

Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) kun je een hoge positie verkrijgen in de zoekresultaten van zoekmachines. Deze hoge positie levert je namelijk veel voordelen op. Consumenten klikken immers op de websites die bovenaan de pagina verschijnen, zodra zij een zoekopdracht gedaan hebben. Beschikt jouw website over die toppositie? Dan kun je meer bezoekers verwachten op je website, met meer conversies en een hogere omzet tot gevolg. Bovendien ben je je concurrent een stap voor. Economy brengt (internationale) zoekmachine optimalisatie daarom effectief en duurzaam in praktijk, zodat je kunt genieten van alle voordelen van SEO.

Om echter zoveel mogelijk uit internationale SEO te halen, is het belangrijk dat je een duidelijk doel voor ogen hebt. Misschien wil je wel meer betrokkenheid en conversies realiseren door beter vindbaar te zijn in Nederlandse zoekmachines. Het kan ook zijn dat je de autoriteit en vindbaarheid van je bedrijf of merk wil verbeteren onder je doelgroep. Wil jij je SEO-strategie uitbreiden naar andere landen naast Nederland? Ook daar kan Economy je bij helpen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

SEO is een breed begrip waaronder allerlei technieken vallen die de online vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website doen vergroten. Eén van de meest voorkomende technieken is linkbuilding Nederland. Dit verwijst naar het opbouwen van een netwerk aan links, waardoor er een backlinkprofiel voor jouw website ontstaat. Op basis van een zoekwoorden analyse, copywriting en linkdeals zorgen we ervoor dat dit backlinkprofiel relevant is volgens zoekmachines, zodat jij topposities weet te behalen.

Naast linkbuilding is het ook belangrijk om te letten op technische SEO. Dit gaat onder andere over het verwerken van zoekwoorden op pagina’s van je website, het verkorten van de laadtijd en het verbeteren van de indexactie van je website. Wanneer dit namelijk op orde is, zal dit er ook toe bijdragen dat zoekmachines jouw website een hogere positie in de zoekresultaten toekennen.

Samenwerken met Economy

Als je ervoor kiest om samen te werken met Economy, kies je voor een ervaren team van specialisten en een gepersonaliseerde linkbuilding strategie. Omdat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben met linkbuilding en SEO Nederland, weten we precies hoe we het maximale resultaat uit deze techniek kunnen halen en hoe we linkbuilding zo effectief mogelijk kunnen toepassen. Op die manier heb jij een voorsprong op jouw concurrentie door de inzet van onze slimme technologie.

Vooraf bepalen we samen concrete en haalbare doelstellingen en tijdens het traject houden we je voortdurend op de hoogte van de resultaten met behulp van dashboard en rapportage. Zo zorgen wij ervoor dat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Tenslotte werken wij via een duurzame visie; er is een lange termijn doelstelling die op een natuurlijke en eerlijke manier behaald wordt.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. 

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor u een seo traject in Nederland opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor uw Hollandse doelgroep?
 • 2
  Concurrenten onderzoek Op welke manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent?
 • 3
  Netwerk aanspreken Actief sluiten van linkdeals
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Wij zijn al jaren klant en dankzij Economy hebben we op het gebied van zowel SEO als SEA grote stappen gemaakt. Ze komen proactief met suggesties en verbeterpunten. Al met al een fijne samenwerking met zeer korte lijnen en maandelijkse rapportage, waardoor het erg goed inzichtelijk wordt wat er achter de schermen gebeurt."
Frank Valkenburg
Sales Manager Benelux
"Economy heeft ons geholpen met het verbeteren van onze online marketing. Zowel op het gebied van SEO als SEA hebben we samen grote stappen gemaakt. Ook hebben ze ons handige tooling verschaft, waarmee we waardevolle inzichten hebben verkregen. Het resultaat: meer verkeer naar onze website. Bedankt!"
Ben Jacobs
Managing Partner
"Fijn bedrijf met korte en snelle lijntjes, je kent de collega's hier persoonlijk en denken mee met de plannen en hoe dat bij je bedrijf past. Bij nieuwe campagnes of ideeën betrekken wij Economy, waardoor in een mum van tijd de online campagne klaar staat. Echt een strategische groeipartner voor ons. Kort samengevat zijn wij zeer tevreden!"
Cor Groenewegen
Eigenaar Groenewegen Delft
1/12

Dr. Veggie

Voor Dr. Veggie, webshop in groentesappen, heeft Economy actief geholpen binnen het gehele online spectrum in marketing en IT. Door middel van SEA, SEO en Facebook is het bereik van Dr. Veggie vergroot, meer websitebezoekers en verkopen gerealiseerd. Naast de ontwikkeling van de website zijn het logo, huisstijl en etiketten ontwikkeld.

 • Toename SEA bereik +500 %
 • Toename organisch verkeer +800 %
 • Opzet sociale media advertising bereik +250 %
Economy heeft de webshop ontwikkeld voor Dr. Veggie, de online kanalen opgezet en de huisstijl, logo's en etiketten verzorgd.

Dr. Veggie

2/12

Online Drumles

Leren drummen via lesvideo’s, het kan bij de online muziekschool; Online Drumles.nl. Hiervoor heeft Economy de website vormgegeven op zowel esthetisch als technisch vlak. Door middel van Facebook Advertising en Display Advertising wordt de aandacht getrokken van de specifieke doelgroep. Tot slot is Zoekmachine Advertising en Zoekmachine Optimalisatie ingezet om het maximale uit de website te halen.

 • Toename verkeer +100 %
 • Toename volgers +320 %
 • Sales +95 %
Een prettige samenwerking die volledig van kop tot staart is uitgevoerd. Van SEO tot aan Social Media Advertising waardoor het klantbestand flink is gegroeid.

Online Drumles

3/12

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

4/12

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

5/12

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

6/12

Buitenspeelgoed

 • Toename autoriteit +80 %
 • Stijging aantal zoektermen +500 %
 • Stijging organisch verkeer +700 %
"Na de aankoop van het domein buitenspeelgoed.nl heb ik mijn domein laten verhuizen, na de verhuizing waren alle posities weg (301 waren goed). Nadat er wel 10 verschillende SEO bedrijven er na gekeken hadden en geen enkel bedrijf hier een oplossing voor kon bieden, kwam Economy langs. Na een persoonlijk gesprek gaf Jasper mij echt het gevoel wel veel meer te kunnen dan andere bedrijven. Tijdens dit proces heeft dit bedrijf er streng op toegezien dat alles volgens hun plan liep. Economy heeft er voor gezorgd dat ik binnen 3 maanden weer met het woord buitenspeelgoed in de top 10 stond. Je kunt dus wel stellen dat dit bedrijf een grootschalig kennisniveau van SEO heeft, waardoor dit voor mij een goede stap is richting een jarenlange samenwerking."

Lars Keupink Buitenspeelgoed.nl

7/12

BNV Tools

Online bouwmarkt BNV Tools biedt bouwgereedschappen en -materialen aan van hoge kwaliteit. In de webshop kunnen klanten terecht voor gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, schildersartikelen, PBM, lijmen, kitten en nog veel meer. Om de online zichtbaarheid van de online bouwmarkt te vergroten, heeft Economy een uitgebreide online marketing strategie opgesteld. Dit heeft tot succesvolle resultaten geleid: BNV Tools ontvangt nu significant meer bezoekers op de website, sluit meer transacties dan voorheen en boekt 40 procent meer winst.

 • SEA +1000 %
 • SEO +30 %
 • Omzet +40 %
8/12

Koenig & Bauer Coding

 • Toename Domain Authority +125 %
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
 • Toename bereik social +300 %
"Wij zijn al jaren klant en dankzij Economy hebben we op het gebied van zowel SEO als SEA grote stappen gemaakt. Ze komen proactief met suggesties en verbeterpunten. Al met al een fijne samenwerking met zeer korte lijnen en maandelijkse rapportage, waardoor het erg goed inzichtelijk wordt wat er achter de schermen gebeurt."

Frank Valkenburg Sales Manager Benelux

9/12

ONE Kappers: 250% meer SEO-verkeer

 • Toename Ratings +135 %
 • Online zichtbaarheid eigen regio +100 %
 • Meer verkeer uit google organic +250 %
De mensen van Economy zijn toppers. Goede service en begeleiding bij vragen. Ze denken mee en de communicatie is snel en prettig. De maandelijkse rapportage is heel fijn en de resultaten waren goed! Mooie samenwerking.

One Kappers Nicoline

10/12

Vision Direct

Visions Direct is de Europese marktleider op het gebied van online lenzen bestellen. Bij het online aanschaffen van lenzen bij Vision Direct is de online vindbaarheid van belang. Voor deze webshop heeft Economy een effectieve SEO strategie opgesteld die aan de wensen en doelen van de klant past. Door middel van Zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor om een toppositie te behalen in Google waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Het organisch marktaandeel is met 80% gestegen. Er zijn 3500 nr. 1 posities. Denk aan lenzen, kleurlenzen, lenzen bestellen etc.

 • Toename websitebezoekers +80 %
 • Toename Domain Rating +130 %
 • Nr. 1 posities in 5 landen 3500
Economy heeft bijgedragen aan een stijging in het organisch marktaandeel en vele nr. 1 posities die voor Vision Direct essentieel zijn In Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië.

Clara Sanzol PR Manager

11/12

Leerverfshop

 • Internationaal bereik 5 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
12/12

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

5/5 - (2 stemmen)