Gratis Linkbuilding Scan | Vrijblijvend advies

Wil je aan de slag gaan met linkbuilding en ben je op zoek naar een betrouwbaar bureau om linkbuilding aan uit te besteden? Op basis van jouw doelstellingen maken wij een volledige scan van je website en huidige linkprofiel. Zo laten wij je zien waar de kansen liggen om met jouw website topposities te behalen in de zoekresultaten van zoekmachines. Vraag hieronder jouw gratis scan aan.

Bekend van BNR Radio

Voordelen Linkbuidling scan

 • Hogere posities in de zoekmachines
 • Hét startpunt van linkbuilding optimalisatie
 • Deskundig advies en praktische tips
 • Inzicht in de huidige stand van zaken
 • 20 jaar ervaring
 • Binnen 1 werkdag geleverd

Klantbeoordeling 9.0/10

Wat is een gratis linkbuilding scan?

Linkbuilding is een SEO-techniek die ingezet kan worden om meer online vindbaarheid en zichtbaarheid te genereren, zowel nationaal als internationaal. Linkbuilden begint bij het identificeren van zoekwoorden (zoekwoorden analyse) en het creëren van copy in de gewenste taal en je eigen huisstijl (copywriting). Deze content plaatsen wij vervolgens op partnerwebsites, geselecteerd op basis van domain metrics uit ons netwerk van meer dan 1.100.000 internationale plaatsingsmogelijkheden. Het backlinkprofiel dat hierdoor ontstaat, wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, relevantie en autoriteit: factoren die Google hanteert om de zoekresultaten te rangschikken.

Bij linkbuilding komt dus mogelijk meer kijken dan je aanvankelijk had gedacht. Om die reden kan onze gratis linkbuilding scan erg waardevol voor jou zijn! Met behulp van hoogwaardige SEO checker software, zoals Mangools en SERPWatcher, analyseren wij jouw zoekwoorden en linkprofiel. Hoe scoor je op relevante zoekwoorden? Zit er genoeg volume én weinig concurrentie op de zoekwoorden? Hoe sterk is jouw huidige backlinkprofiel daadwerkelijk? Onze bevindingen presenteren wij in een rapportage, die handige tips en praktische adviezen bevat.

Ontvang vrijblijvend advies

De linkbuilding scan geeft inzicht in de mogelijkheden en kansen voor jouw (internationale) linkbuilding strategie. Het optimaliseren van jouw linkbuilding strategie zal ertoe leiden dat jouw website een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google en BING, toegekend krijgt. Na het doen van de linkbuilding scan ontvang je daarom praktische adviezen en tips om zelf aan de slag te kunnen gaan met optimaliseren. Je kunt er ook voor kiezen om vrijblijvend bij ons langs te komen om meer te weten te komen over de mogelijkheden die Economy jouw bedrijf te bieden heeft.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord.

Hoe werkt het?

Stap 1: Vul hieronder jouw gegevens in.

Stap 2: Wij maken een vrijblijvende analyse van jouw account.

Stap 3: Je ontvangt binnen 1 werkdag de uitslag van onze linkbuilding scan. Deze bevat praktische tips en vakkundig advies.

Linkbuilding Scan

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

De specialisten van Economy houden zich niet alleen bezig met de vraag “Hoe kunnen we de SEO-campagnes zo optimaal mogelijk inrichten?”. Nog veel meer vragen zij zich af: “Hoe kunnen we voor een optimale klantbeleving zorgen?” of nog belangrijker: “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat u over de gehele customer journey zichtbaar bent bij uw doelgroep?”.

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet uw bedrijf top-of-mind zijn! SEO kan hier een belangrijke rol in spelen, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, u grote kansen. Economy bekijkt samen met u de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat jullie voor een scherp uurtarief werken
Doordat wij intern de processen zeer efficiënt hebben ingericht. Hebben de rollen in het proces onderverdeeld per type medewerker zodat het gemiddelde uurtarief scherp is. Wij zowel nationaal als internationaal het hele landschap in kaart hebben. Er 15 jaar kennis, kunde en ervaring is waardoor wij geen dubbel werk hoeven te doen. Ons netwerk zorgt ervoor dat we onze klanten kwalitatieve en relevante plaatsingen kunnen bieden zonder meerkosten.

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Economy heeft mooie resultaten gehaald voor de organische rankings voor het Franse domein. Daarnaast is de communicatie zeer prettig en heeft Jasper het vertrouwen gewekt dat Economy een grotere bijdrage kan leveren aan het verbeteren van rankings en verkeer via SEO. Daarom gaan we met Economy de volgende fase in, waarbij we prognoses gaan uitwerken om een zo goed mogelijke ROI te halen uit SEO. Economy zal de komende periode werken aan de verbetering van het organisch marktaandeel in Frankrijk en de targets en doelstellingen hierbij zo goed mogelijk te benaderen."
Bjorn Smeets
SEO Manager | Online Performance Team
"Fijn bedrijf met korte en snelle lijntjes, je kent de collega's hier persoonlijk en denken mee met de plannen en hoe dat bij je bedrijf past. Bij nieuwe campagnes of ideeën betrekken wij Economy, waardoor in een mum van tijd de online campagne klaar staat. Echt een strategische groeipartner voor ons. Kort samengevat zijn wij zeer tevreden!"
Cor Groenewegen
Eigenaar Groenewegen Delft
"Vorig jaar is CBBS in zee gegaan met Economy voor de positionering van de website www.cbbs.nl. Met name bij de meest logische zoekwoorden als salarisadministratie en HRM was onze site nauwelijks vindbaar. Inmiddels worden we op bijna alle relevante woorden goed gevonden. Inclusief een aantal nummer 1 posities. Het kan dus wél!"
Ton van den Berge
Directeur
1/6

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

2/6

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/6

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

4/6

Sendcloud

Sendcloud is een toonaangevende leverancier van verzendoplossingen voor (inter)nationale e-commercebedrijven. Door de logistiek te beheren en verzendprocessen te optimaliseren, besparen e-commercebedrijven tijd en geld. Met een bereik van meer dan 180 landen en 23.000+ Europese merken is Sendcloud uitgegroeid tot dé expert op het gebied van verzending en orderverwerking. Ook in Duitsland is Sendcloud actief en groeiende, waarin Economy Sendcloud ondersteunt door middel van SEO, outreach en on-site optimalisatie.

 • Toename Domain Authority +5 %
 • Toename organisch verkeer +9500
 • Toename aantal zoektermen +6400
Prettige agency met betrokken en kundige specialisten. Bij het uitvoeren van een technical audit op onze sites en outreach werkzaamheden in Duitsland zijn wij erg tevreden. Economy heeft altijd oog gehad voor de wensen van de klant en heeft boven verwachting gepresteerd met het beschikbare budget.

Andrei Locin SEO specialist

5/6

SolarBox®

SolarBox is één van de beste aanbieders van zonnepanelen, wat de reden is dat Economy voor hen aan de slag is gegaan om hun online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Door de inzet van diverse SEO en SEA-technieken hebben wij topposities weten te bereiken voor zoekwoorden waarop SolarBox graag gevonden wil worden en ontvangt SolarBox nu significant meer klanten.

 • Ranking Performance 200 %
 • Trust Flow 25 %
 • Algehele autoriteit 30 %

6/6

Trapliftenvergelijken

Trapliftenvergelijken is een internationale aanbieder van trapliften in allerlei soorten en maten. Om daarom internationaal zichtbaar en vindbaar te worden, heeft Economy de Outreach verzorgd voor de Nederlandse, Belgische, Franse en Italiaanse versies van de website. Daarnaast heeft Economy copy ontwikkeld in Frankrijk en Italië. Dit heeft gezorgd voor een significante toename in het organisch marktaandeel, de zoekwoordposities en het verkeer dat hieruit voortvloeit.

 • Ranking Performance 750 %
 • Domain Authority 33 %
 • Algehele autoriteit 300 %

Offertecheck

Economy biedt business class tegen economy prijzen. 20% lager dan de concurrentie.

Wilt u graag een scherp aanbod op basis van uw huidige online marketing contract? Neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden. Uitgangspunt is om een voorstel te doen welk 20% voordeliger is tegen minstens dezelfde voorwaarden. Wij proberen echter altijd een nog beter resultaat neer te zetten. Kortom, business class tegen economy prijzen. Vraag nu een offerte check aan en bespaar.

5/5 - (1 stemmen)