Google Ads Shopify

Heb jij een eigen webshop in Shopify en wil je graag meer online zichtbaarheid genereren? Ervaar je maar weinig klantverkeer in je webshop of blijven aankopen van potentiële klanten uit? Economy gaat dan graag voor jou aan de slag met het uitrollen van Google Ads campagnes. Eén van de manieren om online vindbaar en zichtbaar te worden, is namelijk door te adverteren met Google Ads. Je advertenties trekken de aandacht van potentiële klanten en je omzet zal stijgen. Benieuwd hoe Google Ads voor Shopify in zijn werk gaat en wat de voordelen hiervan zijn? Lees dan snel verder.

Bekend van BNR Radio

Voordelen van Google Ads

 • Google Premier Partner
 • Geaccrediteerd en gecertificeerd
 • (Inter)nationale ervaring en specialisten
 • Gratis SEA scan
 • Geen contracten / geen opzegtermijn
 • 20 jaar aan SEA-ervaring
 • 1000+ tevreden klanten
 • Maandelijkse rapportage en evaluatie
 • 1 vaste specialist

Klantbeoordeling 9.0/10

Waarom Google Ads voor Shopify?

Misschien heb jij je handen al vol aan het runnen van je eigen webshop en breekt het zweet je uit als je denkt aan het opzetten van een Google Ads campagne. Maar maak je geen zorgen, Economy helpt je graag bij het boeken van resultaat! Het koppelen van je Shopify-account aan je Google Ads-account biedt je immers voordelen die je niet mis wil lopen. Allereerst wordt jouw online vindbaarheid en zichtbaarheid aanzienlijk vergroot door jouw producten te promoten in Google. Dit leidt tot meer verkeer op je website, meer klanten die een aankoop doen en meer omzet. Bovendien bepaal jij de hoogte van je budget en betaal je pas voor een klik, als iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt. Zo houd jij de touwtjes in eigen handen. Verder kan Economy verschillende campagnes tegelijkertijd uitrollen, zodat je meerdere producten op hetzelfde moment promoot. Beschik jij niet over een Shopify webshop, maar een webshop in Magento, Woocommerce of Lightspeed? Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van Google Ads webshops.

Hoe gaat Google Ads voor Shopify in zijn werk?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google, waarin Economy advertenties kan creëren en campagnes kan opzetten. Deze advertenties worden getoond in verschillende formats; denk aan tekst-, beeld-, app- en shopping-productadvertenties. Onze SEA-specialisten beginnen daarom met het schrijven van advertentieteksten, het bepalen van zoekwoorden en het creëren van een productfeed met de SEA tool van Channable. Op basis van deze teksten en feed wordt de campagne gegenereerd, waarna de experts de campagne zullen monitoren, analyseren en optimaliseren. Zo kunnen wij namelijk gericht en relevant adverteren, zodat jouw doelgroep continu optimaal bereikt kan worden.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord.

 

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online Marketeer RAI
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"Economy heeft voor de Orfeokliniek met succes een zeer goede zichtbaarheid gecreëerd in Google, zowel organisch als in AdWords. Er is een flinke stijging in het verkeer gerealiseerd. Dit merken we vooral bij de aanmeldingen voor behandelingen die tot dusver minder bekend waren. Tevens heeft Economy een succesvolle Facebook-campagne opgezet. Het werkt prettig dat zij zeer nauw samenwerken met onze webontwikkelaar Edit4u."
Petra van der Kwartel
Marketing & Communicatie Orfeokliniek
1/2

BNV Tools

Online bouwmarkt BNV Tools biedt bouwgereedschappen en -materialen aan van hoge kwaliteit. In de webshop kunnen klanten terecht voor gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, schildersartikelen, PBM, lijmen, kitten en nog veel meer. Om de online zichtbaarheid van de online bouwmarkt te vergroten, heeft Economy een uitgebreide online marketing strategie opgesteld. Dit heeft tot succesvolle resultaten geleid: BNV Tools ontvangt nu significant meer bezoekers op de website, sluit meer transacties dan voorheen en boekt 40 procent meer winst.

 • SEA +1000 %
 • SEO +30 %
 • Omzet +40 %
2/2

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

5/5 - (3 stemmen)