Google Ads WooCommerce

Heb je een eigen webshop in WooCommerce, maar merk je dat je weinig bezoekers ontvangt of dat je omzet tegenvalt? Dan wordt het hoog tijd om online beter zichtbaar te worden voor jouw potentiële klanten! Eén van de strategieën die je hiervoor kunt toepassen, is adverteren met Google Ads. Je advertenties worden getoond aan een specifieke doelgroep, waardoor je meer klanten aantrekt en een omzetstijging realiseert. Wil jij weten hoe Economy dit aanpakt en welke voordelen je het oplevert? Lees snel verder; wij gaan graag voor je aan de slag!

Bekend van BNR Radio

Voordelen van Google Ads

 • Google Premier Partner
 • Geaccrediteerd en gecertificeerd
 • (Inter)nationale ervaring en specialisten
 • Gratis SEA scan
 • Geen contracten / geen opzegtermijn
 • 20 jaar aan SEA-ervaring
 • 1000+ tevreden klanten
 • Maandelijkse rapportage en evaluatie
 • 1 vaste specialist

Klantbeoordeling 9.0/10

Waarom Google Ads voor WooCommerce?

Het runnen van een webshop is een hele tijdsinvestering, maar wanneer dit niet het gewenste resultaat oplevert, is het tijd om het anders aan te pakken. Om meer uit je webshop in WooCommerce te halen, kunnen wij sterk aanraden om aan de slag te gaan met Google Ads. Dit advertentieprogramma van Google maakt het mogelijk om tekst-, beeld- en shopping-productadvertenties te creëren, die aan een specifiek ingestelde doelgroep getoond worden. Wanneer je jouw webshop in WooCommerce dus koppelt aan Google Ads, kun je makkelijk advertenties voor jouw producten aanmaken! Door de Google Ads campagne vervolgens te lanceren, realiseer je meer naamsbekendheid, meer verkeer, meer conversies en meer omzet. Daarbij komt dat jij bepaalt wat je uitgeeft aan de campagne door het Pay Per Click systeem: pas als iemand op jouw advertentie klikt, betaal je.

Beschik jij niet over een Woocommerce webshop, maar een webshop in Magento, Shopify of Lightspeed? Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van Google Ads webshops.

Hoe pakken wij een Google Ads campagne voor WooCommerce aan?

Zoals we net al noemden, begin je een Google Ads campagne bij het maken van advertenties. Onze SEA-specialisten gaan daarvoor na welke zoekwoorden gebruikt moeten worden en hoe de teksten ingestoken moeten worden om op te vallen bij de juiste doelgroep. Ook moet er een productfeed gecreëerd worden met de SEA tool van Channable, zodat advertenties automatisch gegenereerd kunnen worden. Staat de campagne als een huis? Dan wordt deze gelanceerd en begint het proces van monitoren, analyseren en optimaliseren. Jouw Google Ads campagne voor je WooCommerce-webshop moet immers continu relevant, up-to-date en gericht zijn!

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online Marketeer RAI
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"Economy heeft voor de Orfeokliniek met succes een zeer goede zichtbaarheid gecreëerd in Google, zowel organisch als in AdWords. Er is een flinke stijging in het verkeer gerealiseerd. Dit merken we vooral bij de aanmeldingen voor behandelingen die tot dusver minder bekend waren. Tevens heeft Economy een succesvolle Facebook-campagne opgezet. Het werkt prettig dat zij zeer nauw samenwerken met onze webontwikkelaar Edit4u."
Petra van der Kwartel
Marketing & Communicatie Orfeokliniek
1/2

Moosefarg

 • Internationaal bereik 3 landen
 • Organische websitebezoekers +300 %
2/2

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

5/5 - (3 stemmen)