SEA Portugal

Heeft u internationale ambities of wilt u als bedrijf succesvoller zijn in het buitenland? Dan is SEA in Portugal wellicht iets voor u. het inzetten hiervan levert onder andere nieuwe bezoekers, klanten en sales op. Bovendien kunt u met behulp van SEA doelgericht adverteren. Wanneer u een product hebt welke op de Nederlandse markt erg populair is, betekent dat niet dat dit in andere landen ook gegarandeerd zo is. Dit komt vooral door de cultuurverschillen. Economy heeft al jaren ervaring met internationale SEA, daarom weten wij precies hoe wij uw product of dienst ook in andere landen, bijvoorbeeld Portugal, tot een succes kunnen maken.

Bekend van BNR Radio

Voordelen van SEA in Portugal

  • Vergroot uw naamsbekendheid in het buitenland
  • Optimaal rendement van uw campagnebudget
  • Maandelijkse rapportages
  • Behaal resultaten op een korte termijn
  • Google Premier partner
  • (Inter)nationale marketingervaring
  • Business class, Economy prijzen
  • Gecertificeerde marketingspecialisten

Klantbeoordeling 9.0/10

Waarom zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven de organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google en Bing door in een veiling te bieden op zoekwoorden die relevant zijn voor uw website. U betaalt een bepaald bedrag per bezoeker. Google Ads uitbesteden zorgt direct voor nieuwe bezoekers, klanten, leads en sales. Daarnaast biedt deze dienst u de mogelijkheid om doeltreffend te adverteren. Omdat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben met SEA in Portugal en partner van Google zijn, weten wij precies hoe we het maximale resultaat uit uw budget kunnen halen. Zoekmachine adverteren vergroot de online vindbaarheid van uw website en helpt u om op te vallen tussen alle concurrenten.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

5/5 - (2 stemmen)