Google Ads Lightspeed

Beschik jij over een webshop gemaakt met Lightspeed en zou je hier graag een Google Ads campagne voor op willen zetten? Economy helpt je hier graag bij! Het levert je immers veel voordelen op om aan de slag te gaan met Google Ads voor Lightspeed: je vergroot je online zichtbaarheid, verkrijgt een groter klantenbestand, realiseert meer conversies en maakt zo meer omzet. Toch is het niet eenvoudig om de juiste zoekwoorden te gebruiken, een productfeed aan te maken en je campagne te automatiseren met Channable. Onze SEA-experts gaan daarom graag voor jou aan de slag met het ontwikkelen van een ijzersterke Google Ads campagne.

Bekend van BNR Radio

Voordelen van Google Ads

 • Google Premier Partner
 • Geaccrediteerd en gecertificeerd
 • (Inter)nationale ervaring en specialisten
 • Gratis SEA scan
 • Geen contracten / geen opzegtermijn
 • 20 jaar aan SEA-ervaring
 • 1000+ tevreden klanten
 • Maandelijkse rapportage en evaluatie
 • 1 vaste specialist

Klantbeoordeling 9.0/10

Waarom Google Ads voor Lightspeed?

Lightspeed is een aanbieder van webshopsoftware, waardoor het mogelijk is om hiermee je eigen webshop op te zetten. Wanneer deze eenmaal gelanceerd is, kan het echter voorkomen dat aankopen tegenvallen. Wellicht weet jouw doelgroep je niet te bereiken of zijn concurrenten jou net een stapje voor. Google Ads voor webshops kan dan de ideale oplossing zijn voor dit probleem; met dit advertentieprogramma van Google kun je namelijk heel nauwkeurig een doelgroep instellen aan wie jouw advertentie getoond wordt. Zo is de kans groot dat veel potentiële klanten op jouw advertentie klikken en een aankoop doen in je Lightspeed webshop. Hierbij houd jij bovendien de touwtjes in eigen handen wat de kosten betreft, omdat Google Ads werkt met een Pay Per Click systeem: jij betaalt pas als iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt. Verder kun je meerdere campagnes tegelijkertijd uitzetten, zodat je verschillende producten tegelijk kunt promoten. Al met al leidt de vergrote zichtbaarheid dan tot meer verkeer, meer conversies en meer omzet!

Hoe werkt Google Ads voor Lightspeed?

Zoekmachine adverteren klinkt eenvoudig, maar in praktijk blijkt er veel bij te komen kijken en is kennis en ervaring vereist voor een succesvolle campagne. Onze experts beginnen daarom met een zoekwoordenonderzoek om te bepalen welke zoekwoorden gebruikt moeten in advertentieteksten. Daarnaast moet er een productfeed gecreëerd worden van de producten die je in jouw webshop aanbiedt. Ook koppelen we jouw Google Ads account aan Channable; een tool waarmee campagnes geautomatiseerd kunnen worden. Wanneer je namelijk een advertentie aanpast, wil je niet dat je in elk kanaal handmatig deze verandering moet doorvoeren. Bovendien zorgt deze handeling ervoor dat jouw advertenties continu gericht, up-to-date en relevant zijn voor jouw potentiële klanten.

Is de campagne klaar om live te gaan? Dan is het voor onze experts tijd om te beginnen met monitoren, analyseren en optimaliseren. Heeft iets niet het gewenste resultaat of gaat er iets juist opvallend goed? Wij koppelen dit terug en gaan aan de slag met de optimalisatie.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

 

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online Marketeer RAI
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"Economy heeft voor de Orfeokliniek met succes een zeer goede zichtbaarheid gecreëerd in Google, zowel organisch als in AdWords. Er is een flinke stijging in het verkeer gerealiseerd. Dit merken we vooral bij de aanmeldingen voor behandelingen die tot dusver minder bekend waren. Tevens heeft Economy een succesvolle Facebook-campagne opgezet. Het werkt prettig dat zij zeer nauw samenwerken met onze webontwikkelaar Edit4u."
Petra van der Kwartel
Marketing & Communicatie Orfeokliniek
1/1

BNV Tools

Online bouwmarkt BNV Tools biedt bouwgereedschappen en -materialen aan van hoge kwaliteit. In de webshop kunnen klanten terecht voor gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, schildersartikelen, PBM, lijmen, kitten en nog veel meer. Om de online zichtbaarheid van de online bouwmarkt te vergroten, heeft Economy een uitgebreide online marketing strategie opgesteld. Dit heeft tot succesvolle resultaten geleid: BNV Tools ontvangt nu significant meer bezoekers op de website, sluit meer transacties dan voorheen en boekt 40 procent meer winst.

 • SEA +1000 %
 • SEO +30 %
 • Omzet +40 %

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

5/5 - (3 stemmen)