Linkbuilding Nederland

De groei van de Nederlandse e-commercemarkt is aanzienlijk groter dan het Europese gemiddelde en Nederlanders beschouwen online shoppen als het nieuwe normaal. Niet voor niets is dit voor veel bedrijven een teken om zich actief bezig te houden met online marketingtechnieken. Toch is dit voor velen niet doeltreffend: de bezoekersaantallen van de website vallen tegen en conversies blijven uit. Hoe kan dat? Economy denkt met je mee en stelt een unieke strategie voor linkbuilding Nederland op om online beter vindbaar en zichtbaar te worden.

Bekend van BNR Radio

Voordelen linkbuilding

 • Verbeter duurzaam de autoriteit PA, DA, DR, TF, CF van jouw website
 • Verbeter de online vindbaarheid van jouw website
 • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Goede resultaten, ook op de lange termijn
 • Verhoog het aantal leads en conversies
 • 20 jaar ervaring
 • Business class, Economy prijzen
 • Google Premier partner

Klantbeoordeling 9.0/10

Nederlandse zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een term die je mogelijk veel voorbij hoort komen en verwijst naar het verbeteren van je positie in de zoekresultaten van Google. Dit levert je vervolgens veel voordelen op. Doordat je namelijk online zichtbaar en vindbaar wordt, neemt je naamsbekendheid toe, klikken meer internetgebruikers door naar jouw website en stijgt het aantal conversies. Desondanks zijn deze voordelen niet zomaar bereikt; het is namelijk van groot belang om met de juiste zoekwoorden te werken en kwalitatieve content te plaatsen op Nederlandse websites. Bovendien is het de kunst om niet alleen een betere positie te behalen, maar deze ook te behouden. Hoe pakken onze specialisten linkbuilding Nederland daarom aan?

Linkbuilding Nederland

Een aspect van zoekmachineoptimalisatie is linkbuilding. Door links naar jouw website te verwerken in content en deze vervolgens op nl-websites te plaatsen, ontstaat er een netwerk van links. Zoekmachines beschouwen jouw website hierdoor als ‘relevant’ en kennen jouw website een hogere positie in de zoekresultaten toe. Om er echter achter te komen welke zoekwoorden je moet gebruiken, voeren onze specialisten een zoekwoorden analyse uit. Ook analyseren wij jouw linkprofiel door middel van een gratis linkbuilding scan. Vervolgens verwerken onze copywriters de zoekwoorden in kwalitatieve content en onderzoeken onze specialisten de plaatsingsmogelijkheden. Met een internationaal netwerk van 1.100.000 plaatsingsmogelijkheden verkrijg en behoud je op die manier een hogere positie in de zoekresultaten!

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor linkbuilding Nederland of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan u graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor jou een linkbuilding traject in Nederland opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor uw hollandse doelgroep?
 • 2
  Concurrenten onderzoek Op welke manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent?
 • 3
  Netwerk aanspreken Actief sluiten van linkdeals in NL
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Wij zijn al jaren klant en dankzij Economy hebben we op het gebied van zowel SEO als SEA grote stappen gemaakt. Ze komen proactief met suggesties en verbeterpunten. Al met al een fijne samenwerking met zeer korte lijnen en maandelijkse rapportage, waardoor het erg goed inzichtelijk wordt wat er achter de schermen gebeurt."
Frank Valkenburg
Sales Manager Benelux
"Economy heeft ons geholpen met het verbeteren van onze online marketing. Zowel op het gebied van SEO als SEA hebben we samen grote stappen gemaakt. Ook hebben ze ons handige tooling verschaft, waarmee we waardevolle inzichten hebben verkregen. Het resultaat: meer verkeer naar onze website. Bedankt!"
Ben Jacobs
Managing Partner
"Fijn bedrijf met korte en snelle lijntjes, je kent de collega's hier persoonlijk en denken mee met de plannen en hoe dat bij je bedrijf past. Bij nieuwe campagnes of ideeën betrekken wij Economy, waardoor in een mum van tijd de online campagne klaar staat. Echt een strategische groeipartner voor ons. Kort samengevat zijn wij zeer tevreden!"
Cor Groenewegen
Eigenaar
1/8

BNV Tools

Online bouwmarkt BNV Tools biedt bouwgereedschappen en -materialen aan van hoge kwaliteit. In de webshop kunnen klanten terecht voor gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, schildersartikelen, PBM, lijmen, kitten en nog veel meer. Om de online zichtbaarheid van de online bouwmarkt te vergroten, heeft Economy een uitgebreide online marketing strategie opgesteld. Dit heeft tot succesvolle resultaten geleid: BNV Tools ontvangt nu significant meer bezoekers op de website, sluit meer transacties dan voorheen en boekt 40 procent meer winst.

 • SEA +1000 %
 • SEO +30 %
 • Omzet +40 %
2/8

Vision Direct

Visions Direct is de Europese marktleider op het gebied van online lenzen bestellen. Bij het online aanschaffen van lenzen bij Vision Direct is de online vindbaarheid van belang. Voor deze webshop heeft Economy een effectieve SEO strategie opgesteld die aan de wensen en doelen van de klant past. Door middel van Zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor om een toppositie te behalen in Google waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Het organisch marktaandeel is met 80% gestegen. Er zijn 3500 nr. 1 posities. Denk aan lenzen, kleurlenzen, lenzen bestellen etc.

 • Toename websitebezoekers +80 %
 • Toename Domain Rating +130 %
 • Nr. 1 posities in 5 landen 3500
Economy heeft bijgedragen aan een stijging in het organisch marktaandeel en vele nr. 1 posities die voor Vision Direct essentieel zijn In Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië.

Clara Sanzol PR Manager

3/8

Dr. Veggie

Voor Dr. Veggie, webshop in groentesappen, heeft Economy actief geholpen binnen het gehele online spectrum in marketing en IT. Door middel van SEA, SEO en Facebook is het bereik van Dr. Veggie vergroot, meer websitebezoekers en verkopen gerealiseerd. Naast de ontwikkeling van de website zijn het logo, huisstijl en etiketten ontwikkeld.

 • Toename SEA bereik +500 %
 • Toename organisch verkeer +800 %
 • Opzet sociale media advertising bereik +250 %
Economy heeft de webshop ontwikkeld voor Dr. Veggie, de online kanalen opgezet en de huisstijl, logo's en etiketten verzorgd.

Dr. Veggie

4/8

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

5/8

Leerverfshop

 • Internationaal bereik 5 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
6/8

Moosefarg

 • Internationaal bereik 3 landen
 • Organische websitebezoekers +300 %
7/8

ONE Kappers: 250% meer SEO-verkeer

 • Toename Ratings +135 %
 • Online zichtbaarheid eigen regio +100 %
 • Meer verkeer uit google organic +250 %
De mensen van Economy zijn toppers. Goede service en begeleiding bij vragen. Ze denken mee en de communicatie is snel en prettig. De maandelijkse rapportage is heel fijn en de resultaten waren goed! Mooie samenwerking.

One Kappers Nicoline

8/8

Online Drumles

Leren drummen via lesvideo’s, het kan bij de online muziekschool; Online Drumles.nl. Hiervoor heeft Economy de website vormgegeven op zowel esthetisch als technisch vlak. Door middel van Facebook Advertising en Display Advertising wordt de aandacht getrokken van de specifieke doelgroep. Tot slot is Zoekmachine Advertising en Zoekmachine Optimalisatie ingezet om het maximale uit de website te halen.

 • Toename verkeer +100 %
 • Toename volgers +320 %
 • Sales +95 %
Een prettige samenwerking die volledig van kop tot staart is uitgevoerd. Van SEO tot aan Social Media Advertising waardoor het klantbestand flink is gegroeid.

Online Drumles

5/5 - (2 stemmen)