Adverteren Bing

Hoewel Google veruit de bekendste en grootste zoekmachine is, kan adverteren op Bing erg waardevol zijn. Veel bedrijven realiseren zich niet dat Bing een groot bereik heeft en sterk groeit. Wanneer u nu start met adverteren op Bing, heeft u de kans om mee te groeien met dit advertentieplatform en uw concurrenten een stap voor te blijven. Ons team van specialisten helpt u graag bij het opzetten van Bing advertenties. Ben jij benieuwd hoe wij dit zouden aanpakken en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis SEA scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Voordelen Bing adverteren

 • Adverteer tegen lage kosten
 • Vergroot het aantal bezoekers naar uw website
 • Realiseer meer conversies en leads
 • Bereik een internationaal publiek
 • Blijf uw concurrenten een stapje voor
 • (Inter)nationale marketingervaring
 • Business class, Economy prijzen
 • Google Premier partner

Klantbeoordeling 9.0/10

Kies voor Microsoft Ads (Bing Ads)

Microsoft Ads (Bing Ads) heeft veel voordelen voor uw bedrijf. Ten eerste is het veel goedkoper om een advertentie te plaatsen op dit platform dan op Google via Google Ads. Adverteren op Bing is dus een goede optie wanneer u een beperkt budget heeft voor SEA, maar toch goede resultaten wilt behalen. Daarnaast is het onwaarschijnlijk dat uw concurrenten actief gebruik maken van Bing advertenties. Veel mensen onderschatten het bereik van Bing. Toch gebruikt niet iedereen Google als standaard zoekmachine. Bij Windows 10 is Bing gekoppeld aan de taakbalk, wat het gebruik van deze zoekmachine stimuleert. Ook heeft Microsoft LinkedIn in 2016 overgenomen. Dit biedt veel mogelijkheden wat adverteren op LinkedIn betreft. Dagelijks verwerkt het platform zo’n 873.964.000 zoekopdrachten. Adverteren in Bing  kan dus erg interessant zijn! Door te adverteren op Bing Ads heeft u een strategisch voordeel en trekt u nieuwe bezoekers aan tegen lage kosten. Het is makkelijker om een toppositie te halen in Bing dan in Google. Zo realiseert u snel nieuwe conversies, leads en bezoekers. Bovendien bereikt u een internationaal publiek wanneer u kiest voor Bing Ads en kunt u gericht adverteren. 40 procent van de Bing gebruikers is tussen de 35 en 54 jaar oud. Wanneer dit uw doelgroep is, kan Bing Ads veel potentiële klanten bereiken. In mei 2023 is bekend geworden dat ChatGPT Bing als standaard voor de zoekmachine gaat gebruiken.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor u een Microsoft Ads (Bing Ads) campagnes opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor uw doelgroep binnen Bing?
 • 2
  Doelstellingen formuleren Wij passen onze strategie aan de hand van uw doelstellingen aan
 • 3
  Campagnes lanceren Wij creëren en lanceren Bing advertenties
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

1/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

2/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

5/5 - (1 stemmen)