Display advertising

Display advertising is een vorm van online marketing die het mogelijk maakt om uw doelgroep te bereiken via verschillende kanalen. Het gebruik van banners neemt toe en display advertising ontwikkelt zich in een snel tempo. Wij helpen u graag om een effectieve display marketingstrategie te bepalen. Display advertenties lenen zich om meer naamsbekendheid te krijgen. Daarnaast verhogen deze advertenties het aantal conversies. Display advertising kan dus erg handig zijn voor uw bedrijf. Bij Economy houden wij ons onder andere bezig met real time bidding, rich media advertising en programmatic buying.

Bekend van BNR Radio

Waarom display advertising

 • Stuur een relevante boodschap op het juiste moment
 • Verhoog brand awareness
 • Realiseer meer leads en conversies
 • Maak gebruik van persoonlijke banners
 • Dynamische banners zijn conversieverhogend
 • Pas de boodschap aan op de de fase van het aankoopproces
 • Businessclass, Economy prijzen
 • 20 jaar ervaring

Klantbeoordeling 9.0/10

Een effectieve display marketing strategie

Een goede display advertentie bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment met relevante content. Het is belangrijk om van tevoren bepaalde doelen op te stellen. Wat wilt u bereiken met een display campagne? Wilt u meer sales/conversies realiseren of wilt u loyale klanten behouden? Samen stellen we een passende marketingstrategie op die bij uw wensen en doelen aansluit. Het is van groot belang dat u de juiste doelgroep op het juiste moment aanspreekt met een pakkende boodschap. Display advertising maakt het mogelijk om te adverteren op oneindig veel websites. Kies de websites uit die de doelgroep die u wilt bereiken vaak bezoekt. Wij kunnen u hier bij helpen door een gedetailleerd profiel op te stellen van uw doelgroep. Bovendien kunt u met Google Ads en real time bidding specifieke content aan de juiste doelgroep tonen. Programmatic buying zorgt ervoor dat de content van de display advertentie aangepast wordt naar de wensen van de klant. Uiteindelijk zal een succesvolle display marketingstrategie leiden tot meer conversies en een hoge brand awareness.

 

Naamsbekendheid vergroten

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten? Dan is display marketing een handige methode. Door banners krijgen potentiële klanten een indruk van uw bedrijf en zijn ze bewust van nieuwe producten. Wanneer iemand op zoek is naar een bepaald product en op dat moment een banner ziet van uw bedrijf, zal de klant uw merk meenemen in zijn keuzeproces. Op deze manier kunt u de brand awareness vergroten.

Conversieverhoging

Display advertising kan ook een handige tool zijn om het aantal conversies op uw website te verhogen. Door middel van real time bidding kunnen we uw doelgroep identificeren en gerichte content versturen. Wanneer een potentiële klant op zoek is naar een bepaald product en op dat moment een advertentie ziet, zal dit hem of haar aansporen om de website te bezoeken en een aankoop te doen. Display advertising vergroot dus de kans dat iemand terugkeert naar uw website en alsnog iets koopt, wat ook wel conversie-optimalisatie genoemd wordt.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Integratie andere diensten

De specialisten van Economy houden zich niet alleen bezig met de vraag “Hoe kunnen we de SEO-campagnes zo optimaal mogelijk inrichten?”. Nog veel meer vragen zij zich af: “Hoe kunnen we voor een optimale klantbeleving zorgen?” of nog belangrijker: “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat u over de gehele customer journey zichtbaar bent bij uw doelgroep?”.

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet uw bedrijf top-of-mind zijn! SEO kan hier een belangrijke rol in spelen, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals SEO, SEA of conversie optimalisatie, u grote kansen. Economy bekijkt samen met u de mogelijkheden.

Hoe kan het dat jullie voor een scherp uurtarief werken

Hoe kan het dat jullie voor een scherp uurtarief werken
Doordat wij intern de processen zeer efficiënt hebben ingericht: wij hebben de rollen in het proces onderverdeeld per type medewerker, zodat het gemiddelde uurtarief scherp is. Daarnaast hebben wij zowel nationaal als internationaal het hele landschap in kaart. Twintig jaar aan kennis, kunde en ervaring zorgt ervoor dat wij geen dubbel werk hoeven te doen. Ons netwerk zorgt ervoor dat we onze klanten kwalitatieve en relevante plaatsingen kunnen bieden zonder meerkosten.
Waarom hebben jullie zo veel goede resultaten
Door een combinatie een perfecte techniek (on site SEO), content die wij volledig zelf schrijven en altijd uniek is en de plaatsingen die wij realiseren op relevante websites voor u met een zeer hoge autoriteit zorgen er voor dat u ook goed zal scoren (off site SEO).

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle AdWords en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online Marketeer RAI
"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor u een display advertising traject opstarten

 • 1
  Doelstellingen Wat zijn de doelstellingen van de campagne
 • 2
  Opstellen display advertising plan Welke kanalen gaan we inzetten en welke materialen
 • 3
  Creatie materialen en campagnes Banners en video en de campagnes worden opgezet
 • 4
  Rapportage Wij rapporteren maandelijkse in heldere KPI's (input-output)
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren
1/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

3/3

LionsDive

Bij de rebranding van LionsDive Beach Resort, een veelzijdig hotel op zonnig Curaçao, hoort een nieuwe Online Marketing Strategie. Hierbij lag voor Economy de focus op de ontwikkeling van de missie, visie, buyer persona’s en materiaal voor Display Advertising. Dit samen met SEA resulteerde in een flink lagere Cost Per Sale dan het jaar ervoor, meer naamsbekendheid en online boekingen.

 • Toename bereik +300 %
 • Behaalde boekingen +120 %
"Na inmiddels al enkele jaren samenwerking met Economy kan ik zeggen dat dit bureau zich onderscheidt door inhoudelijke kennis en overzicht over projecten te combineren. Dat geeft rust en richting voor opdrachtgevers."

LionsDive

Rate this dienst