Linkbuilding Engeland

De meest gebruikte taal op het internet is niet verbazingwekkend: Engels. Om actief internetgebruikers te kunnen bereiken, kan een investering in linkbuilding voor jouw Engelse doelgroep uitkomsten bieden. Hoewel het namelijk aannemelijk lijkt om je Nederlandse content naar het Engels te vertalen, zijn er belangrijke cultuurverschillen om rekening mee te houden. Economy gaat daarom graag aan de slag met het opzetten van een effectieve linkbuildingstrategie om op te vallen op de Engelse e-commercemarkt. Dit zal jou vervolgens enorme positie stijgingen en een omzettoename opleveren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Voordelen linkbuilding

 • Verbeter duurzaam de autoriteit PA, DA, DR, TF, CF van uw website
 • Verbeter de online vindbaarheid van uw website
 • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Goede resultaten, ook op de lange termijn
 • Verhoog het aantal leads en conversies
 • 20 jaar ervaring
 • Business class, Economy prijzen
 • Google Premier partner

Klantbeoordeling 9.0/10

Engelse zoekmachine optimalisatie

Internationale SEO kan je ontzettend veel voordelen bieden, zoals meer naamsbekendheid onder een brede doelgroep, meer verkeer op jouw website en meer conversies en omzet. Een effectieve linkbuildingstrategie voor het bereiken van jouw Nederlandse doelgroep kan echter niet het gewenste resultaat opleveren voor het bereiken van jouw Engelse doelgroep. Slechts het vertalen van de zoekwoorden en content naar het Engels is bijvoorbeeld niet voldoende. Om daarom hoger in de zoekresultaten van Google te scoren dan andere internationale concurrenten, is het van belang aandachtig te werk te gaan bij de ontwikkeling en uitvoering van linkbuilding Engeland. Daarnaast kan een synergie van SEO en SEA (het adverteren in zoekmachines) voor het bereiken van je doelgroep effectief zijn.

Linkbuilding Engeland

Om op de Engelse e-commercemarkt onder de aandacht te komen en hoger in de Engelse zoekresultaten te scoren, stelt Economy een duurzame een linkbuildingstrategie op. Linkbuilding is een SEO-strategie waarbij er relevante links naar jouw websites worden geplaatst op kwalitatieve Engelse websites. Wanneer er vaak op deze links geklikt wordt, zal de Engelse Google dit opmerken en jouw website hoger in de zoekresultaten plaatsen. Het is echter van groot belang dat de zoekwoorden die aan de links gekoppeld zijn, op de juiste manier vertaald zijn. Bovendien moet de bijbehorende content aansluiten op de Engelse cultuur, waar onze native copywriters zich voor inzetten. De SEO-specialisten van Economy monitoren het proces vervolgens zorgvuldig en zijn continu bezig met het optimaliseren van de strategie.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor linkbuilding Engeland of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan u graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO Engeland speelt hier een belangrijke rol in, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor u een linkbuilding traject in Engeland opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor uw doelgroep?
 • 2
  Concurrenten onderzoek Op welke manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent?
 • 3
  Netwerk aanspreken Actief sluiten van linkdeals
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Na een uitgebreide en professionele voorlichting hebben wij de complete marketing in handen van Economy gegeven. Hierdoor kunnen wij onze aandacht richten op onze kernwerkzaamheden. Economy regelt alle verdere werkzaamheden zoals SEO, SEA en Admarkt, waardoor het beschikbare budget precies daar wordt ingezet waar de beste resultaten te behalen zijn. Hierdoor hebben wij in de eerste 4 maanden al 40% meer omzet bij dezelfde kosten als voorheen. Klasse voor zo een korte periode! Wij zijn dus uiterst tevreden met Economy."
Tom
Eigenaar Fuxtec
"Het is wel helder dat Economy er echt verstand van heeft. Ik heb al veel SEO werk uitbesteed en daar merk je toch dat veel mensen er niet zo diep in zitten. Dus goede beslissing geweest om met Economy te werken."
Roy Lenders
Eigenaar topvitamins
1/4

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

2/4

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

3/4

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

4/4

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

5/5 - (2 stemmen)