Google Ads Wordpress

Heb jij een eigen website in Wordpress en zou je graag aan de slag willen gaan met Google Ads? Economy helpt je hier dan graag bij! Google Ads kan namelijk veel betekenen voor jouw online vindbaarheid en zichtbaarheid. Door online te adverteren, zal je namelijk merken dat je meer bezoekers op je website of in je webshop ontvangt, je meer verkopen realiseert en je dus meer omzet genereert. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met het opzetten en monitoren van een Google Ads campagne voor Wordpress? Lees dan snel verder.

Bekend van BNR Radio

Voordelen van Google Ads

 • Google Premier Partner
 • Geaccrediteerd en gecertificeerd
 • (Inter)nationale ervaring en specialisten
 • Gratis SEA scan
 • Geen contracten / geen opzegtermijn
 • 20 jaar aan SEA-ervaring
 • 1000+ tevreden klanten
 • Maandelijkse rapportage en evaluatie
 • 1 vaste specialist

Klantbeoordeling 9.0/10

Waarom Google Ads voor WordPress?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google, waarmee je in de zoekmachine kunt adverteren. Dit wordt ook wel SEA genoemd. Jouw advertenties verschijnen voor potentiële klanten boven de organische zoekresultaten, waardoor zij sneller geneigd zijn om op jouw advertentie te klikken. Zij worden dan direct doorverwezen naar jouw website. Eén van de voordelen van Google Ads is dat je pas betaalt voor deze positie op de zoekresultatenpagina, wanneer iemand ook daadwerkelijk op jouw advertentie klikt. Daarnaast komen deze potentiële klanten sterk overeen met jouw target group; je kunt in Google Ads immers aangeven door wie je gezien wil worden. Daarbij komt dat Economy voor jou uitzoekt welke zoekwoorden je in je advertentieteksten moet gebruiken om deze doelgroep te bereiken. Daarna monitoren wij dit proces voor optimaal resultaat.

Hoe werkt Google Ads voor WordPress?

Google Ads voor websites levert je dus belangrijke voordelen op, wanneer we het hebben over de online vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw WordPress website. Toch zijn deze resultaten niet zomaar geboekt. Om die reden helpen onze SEA-experts je graag bij het ontwikkelen en optimaliseren van je Google Ads campagne. Aangezien de Google-advertentie het eerste contactmoment met je potentiële klanten is, wil je natuurlijk dat deze aantrekkelijk is en de juiste informatie toont. Wij komen daarom met sterke teksten en verwerken hierin de juiste zoekwoorden. Bovendien maakt Google Ads het mogelijk om je advertentie in verschillende versies te tonen, zoals een beeld-, app- of tekstadvertentie.

Naast het aanmaken van advertenties is het erg belangrijk om over een productfeed te beschikken en je Google Ads account aan Channable te koppelen. Hierdoor zorg je er namelijk voor dat jouw advertenties automatisch gegenereerd en gesynchroniseerd worden, wat ze continu relevant en gericht houdt. Is jouw Google Ads campagne klaar om gelanceerd te worden? Dan begint voor onze SEA-experts de fase van het monitoren, analyseren en optimaliseren voor maximaal resultaat!

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online Marketeer RAI
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"Economy heeft voor de Orfeokliniek met succes een zeer goede zichtbaarheid gecreëerd in Google, zowel organisch als in AdWords. Er is een flinke stijging in het verkeer gerealiseerd. Dit merken we vooral bij de aanmeldingen voor behandelingen die tot dusver minder bekend waren. Tevens heeft Economy een succesvolle Facebook-campagne opgezet. Het werkt prettig dat zij zeer nauw samenwerken met onze webontwikkelaar Edit4u."
Petra van der Kwartel
Marketing & Communicatie Orfeokliniek
1/4

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/4

BNV Tools

Online bouwmarkt BNV Tools biedt bouwgereedschappen en -materialen aan van hoge kwaliteit. In de webshop kunnen klanten terecht voor gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, schildersartikelen, PBM, lijmen, kitten en nog veel meer. Om de online zichtbaarheid van de online bouwmarkt te vergroten, heeft Economy een uitgebreide online marketing strategie opgesteld. Dit heeft tot succesvolle resultaten geleid: BNV Tools ontvangt nu significant meer bezoekers op de website, sluit meer transacties dan voorheen en boekt 40 procent meer winst.

 • SEA +1000 %
 • SEO +30 %
 • Omzet +40 %
3/4

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

4/4

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

5/5 - (3 stemmen)