SEO Benelux

De Benelux kent bijna 30 miljoen inwoners en is een regionale intergouvernementele samenwerking tussen België, Nederland en Luxemburg en sinds 2012 officieel de Benelux Unie. Het is dan ook logisch dat veel bedrijven succesvol de Benelux willen betreden. Hier kan Economy jouw bedrijf bij helpen. Wij houden rekening met de culturele verschillen tussen België, Nederland en Luxemburg om jouw bedrijf beter vindbaar te maken in de Benelux. Ben jij benieuwd hoe wij dit zouden aanpakken en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis SEO scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Voordelen internationale SEO

 • Vergroot het bereik van jouw bedrijf
 • Verbeter de online vindbaarheid van jouw website in het buitenland
 • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Verhoog het aantal leads en conversies
 • Vrijblijvend strategisch advies
 • 20 jaar SEO ervaring
 • Whitelabel SEO mogelijk
 • Gecertificeerde SEO specialisten
 • Verbeter duurzaam de autoriteit PA, DA, DR, TF, CF van je website
 • Native speaking SEO

Klantbeoordeling 9.0/10

De voordelen van SEO in Benelux

Een hogere positie verkrijgen in de zoekresultaten van zoekmachines levert bedrijven veel voordelen op. Consumenten zijn namelijk geneigd om op de websites te klikken die bovenaan de pagina’s van zoekmachines verschijnen. Staat jouw website bovenaan? Dan ben je de concurrent een stap voor en kun je meer bezoekers op je website verwachten. Als gevolg realiseer je meer conversies en omzet. Economy zet daarom in op internationale zoekmachine optimalisatie (SEO), wat allerlei SEO-technieken omvat die positiestijgingen bewerkstelligen.

Om echter zoveel mogelijk uit internationale SEO te halen, is het belangrijk dat je een duidelijk doel voor ogen hebt. Misschien wil je wel meer betrokkenheid en conversies realiseren door beter vindbaar te zijn in de zoekmachines van België, Nederland en Luxemburg. Het kan ook zijn dat je de autoriteit en vindbaarheid van je bedrijf of merk wil verbeteren onder de doelgroep van de Benelux. Ben je meer geïnteresseerd in enkel SEO België? Ook daar kan Economy je bij helpen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Zoals net al even genoemd werd, is SEO een brede term voor allerlei technieken die gericht zijn op het verkrijgen van een hogere positie in de zoekresultaten. Concreet omvat dit onder meer de diensten linkbuilding, zoekwoorden analyse en technische SEO. Linkbuilding België of Benelux heeft betrekking tot het opbouwen van een netwerk van links, die verwijzen naar jouw website. Het backlinkprofiel dat ontstaat, is relevant, kwalitatief en kent een hoge autoriteit. Zoekmachines ‘belonen’ dit door jouw website een hogere positie toe te kennen in hun zoekresultaten. Daarnaast heeft het zin om aan de slag te gaan met technische SEO. Dit zijn elementen van je website die je kunt optimaliseren, zoals de laadtijd, een content gap of de indexatie, waarmee je je online zichtbaarheid vergroot. Ben je benieuwd hoe we SEO Benelux succesvol in praktijk hebben gebracht voor onze klant Faceland? Lees dan hun klantcase en review!

Samenwerken met Economy

Als je ervoor kiest om samen te werken met Economy, kies je voor een ervaren team van specialisten en een gepersonaliseerde linkbuilding strategie. Omdat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben met linkbuilding en SEO Benelux, weten we precies hoe we het maximale resultaat uit deze techniek kunnen halen en hoe we linkbuilding zo effectief mogelijk kunnen toepassen. Op die manier heb jij een voorsprong op jouw concurrentie door de inzet van onze slimme technologie.

Vooraf bepalen we samen concrete en haalbare doelstellingen en tijdens het traject houden we je voortdurend op de hoogte van de resultaten met behulp van dashboard en rapportage. Zo zorgen wij ervoor dat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Tenslotte werken wij via een duurzame visie; er is een lange termijn doelstelling die op een natuurlijke en eerlijke manier behaald wordt.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

De specialisten van Economy houden bezig met de vraag: “Hoe kunnen we de SEO zo optimaal mogelijk inrichten?” 

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO kan hier een belangrijke rol in spelen, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Onze SEO-checklist in 10 stappen:

1. Website-analyse
Hoe beoordeelt Google jouw website? Wij gaan onder andere met behulp van onze SEO-tools na hoe goed jouw website scoort in Google en analyseren daarbij allerlei SEO-gerelateerde data. Zo kijken we ook naar negatieve SEO-factoren.
2. Kansen- en platformanalyse
Wat zijn jouw doelstellingen, wie is jouw doelgroep en welke strategie pas je toe om jouw doel(groep) te bereiken?
3. Technische SEO-check
Is jouw website technisch gezien op orde? Wij controleren onder meer de structuur en opzet van je website, interne links, backlinks, een responsief webdesign, https in de URL, de laadtijd van webpagina’s en nog talloze andere metrics en variabelen.
4. Content, keyword en media check
Is jouw website aan de voorkant (denk aan teksten, zoekwoorden, menu en visuele content) optimaal ingericht om hoog te scoren in de zoekresultaten?
5. EAT
EAT staat voor Expertise, Authority en Trust. Deze drie elementen gebruikt Google om de kwaliteit van jouw website te beoordelen, dus onderzoeken wij of jouw website deze drie elementen bevat en overbrengt naar een bezoeker.
6. User Experience
Zijn de elementen van jouw website gericht op de klantbeleving en interacties met de klant? Kunnen bezoekers bijvoorbeeld makkelijk vinden wat ze zoeken?
7. Internationale SEO
Is jouw website internationaal vindbaar en zichtbaar voor internetgebruikers? En indien relevant: is jouw website in verschillende talen beschikbaar en afgestemd op mensen met verschillende culturele achtergronden?
8. Lokale SEO
Is jouw website lokaal vindbaar en zichtbaar voor internetgebruikers? Ondanks internationale verschillen, bestaan er ook regionale verschillen die van invloed kunnen zijn op jouw positie in de zoekresultaten.
9. Rapportage
Hebben wij bovenstaande stappen doorlopen? Dan ontvang je vervolgens maandelijks een duidelijke SEO-rapportage van de voortgang.
10. Monitoren
Hoe presteert jouw website als gevolg van onze dienstverlening? Wat gaat er goed (positiestijgingen, meer organisch verkeer, hogere conversieratio)? Wat kan er beter?

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor jou een SEO traject in de BeNeLux opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor uw doelgroep?
 • 2
  Concurrenten onderzoek Op welke manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent?
 • 3
  Netwerk aanspreken Actief sluiten van linkdeals
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. Belangrijkste resultaten: Meerdere top 3 posities (246.000 zoekopdrachten) 60 andere nummer 1 posities 800% meer organisch verkeer"
Hung Hoang
Online Marketeer Faceland.nl en Injectableklinieken.nl
"Na een uitgebreide en professionele voorlichting hebben wij de complete marketing in handen van Economy gegeven. Hierdoor kunnen wij onze aandacht richten op onze kernwerkzaamheden. Economy regelt alle verdere werkzaamheden zoals SEO, SEA en Admarkt, waardoor het beschikbare budget precies daar wordt ingezet waar de beste resultaten te behalen zijn. Hierdoor hebben wij in de eerste 4 maanden al 40% meer omzet bij dezelfde kosten als voorheen. Klasse voor zo een korte periode! Wij zijn dus uiterst tevreden met Economy."
Tom
Eigenaar Fuxtec
"Het is wel helder dat Economy er echt verstand van heeft. Ik heb al veel SEO werk uitbesteed en daar merk je toch dat veel mensen er niet zo diep in zitten. Dus goede beslissing geweest om met Economy te werken."
Roy Lenders
Eigenaar topvitamins.nl
1/5

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/5

Vision Direct

Visions Direct is de Europese marktleider op het gebied van online lenzen bestellen. Bij het online aanschaffen van lenzen bij Vision Direct is de online vindbaarheid van belang. Voor deze webshop heeft Economy een effectieve SEO strategie opgesteld die aan de wensen en doelen van de klant past. Door middel van Zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor om een toppositie te behalen in Google waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Het organisch marktaandeel is met 80% gestegen. Er zijn 3500 nr. 1 posities. Denk aan lenzen, kleurlenzen, lenzen bestellen etc.

 • Toename websitebezoekers +80 %
 • Toename Domain Rating +130 %
 • Nr. 1 posities in 5 landen 3500
Economy heeft bijgedragen aan een stijging in het organisch marktaandeel en vele nr. 1 posities die voor Vision Direct essentieel zijn In Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië.

Clara Sanzol PR Manager

3/5

Leerverfshop

 • Internationaal bereik 5 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
4/5

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

5/5

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

Offertecheck

Economy biedt business class tegen economy prijzen. 20% lager dan de concurrentie.

Wilt u graag een scherp aanbod op basis van uw huidige online marketing contract? Neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden. Uitgangspunt is om een voorstel te doen welk 20% voordeliger is tegen minstens dezelfde voorwaarden. Wij proberen echter altijd een nog beter resultaat neer te zetten. Kortom, business class tegen economy prijzen. Vraag nu een offerte check aan en bespaar.

5/5 - (2 stemmen)