Feed Based Advertising

Handmatig de productprijs of -voorraad in elke Google-advertentie aanpassen, is allang niet meer nodig. Met feed-based advertising is het namelijk mogelijk om SEA-campagnes te automatiseren. Door je datafeed te koppelen aan je Google Ads account synchroniseren advertentieteksten automatisch en weet je gericht te adverteren. Het resultaat? Een verbeterde zichtbaarheid van producten, een significante stijging van de doorklikratio en een geoptimaliseerde kwaliteitsratio en ROAS. Met ruim 20 jaar aan ervaring binnen de online marketing helpt Economy je graag met het boeken van deze resultaten en halen wij het maximale uit jouw budget.

Bekend van BNR Radio

Voordelen Feed Based Advertising

 • Vergroot de online zichtbaarheid van uw website
 • Ben er voor potentiële klanten op het moment dat telt
 • Adverteer gericht
 • Realiseer meer verkeer, leads en conversies
 • 20 jaar ervaring
 • Google Premier partner
 • Gecertificeerde marketingspecialisten
 • (Inter)nationale marketingervaring

Klantbeoordeling 9.0/10

Feedmanagement en feed-based advertising

Voordat je aan de slag kunt gaan met feed-based advertising, is het noodzakelijk dat jouw productfeed op orde is gemaakt. Dit doet Economy met de dienst Feedmarketing Uitbesteden’. Het overzicht van jouw producten en hun eigenschappen in Channable dat hieruit voortvloeit, vormt de basis voor feed-based advertising. Bij feed-based advertising koppel je je datafeed namelijk aan een advertentieprogramma, zoals Google Ads, zodat je eenvoudig Google-advertenties kunt genereren en een geautomatiseerde Google Ads campagne kunt opzetten. Doe je een aanpassing aan je datafeed? Dan synchroniseren jouw tekstadvertenties direct. Als gevolg van feed-based advertising kun je daarom efficiënt en gericht adverteren met relevantere advertenties voor jouw doelgroep.

De voordelen van feed-based advertising

Door prijsveranderingen en een wisselende productvoorraad groeit de behoefte aan feed-based advertising. Door deze manier van adverteren is het immers mogelijk om te adverteren op basis van voorraad, waarbij campagnes automatisch onderbroken worden als de voorraad op is of op raakt. Bovendien bespaar je een hoop tijd op het gehele beheer van SEA-campagnes. Wanneer jouw feed immers op orde is en gekoppeld is aan het gewenste advertentieprogramma, zoals Google Ads, kun je gericht adverteren met relevante advertenties. Het gevolg van relevant en gericht adverteren? Uiteraard een verbetering van de doorklikratio en zichtbaarheid van je producten, maar ook een significante verbetering van de kwaliteitsratio en Return On Ad Spend (ROAS).

Hoe gaat Economy te werk in Channable?

Voor feed-based advertising maakt Economy gebruik van de SEA-tool van Channable, waarmee wij met succes geautomatiseerde SEA-campagnes kunnen opzetten. Net als voor elke Pay Per Click (PPC) campagne vormen zoekwoorden het startpunt én een belangrijk onderdeel van de feed-based advertising strategie. Economy zal daarom eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek starten om de relevantie van je advertenties te verhogen. Deze keywords verwerken onze experts dan ook in Channable. Daarnaast controleren wij hoe de ALS-DAN regels zijn ingesteld en optimaliseren wij deze, zodat advertenties bijvoorbeeld gepauzeerd of gewijzigd kunnen worden als daar aanleiding voor is. Is jouw SEA-campagne klaar om gelanceerd te worden? Dan blijft Economy het proces monitoren, wijzigen en optimaliseren, zodat jouw advertenties continu gericht en relevant blijven voor jouw doelgroep.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

De specialisten van Economy houden zich niet alleen bezig met de vraag “Hoe kunnen we de SEO-campagnes zo optimaal mogelijk inrichten?” Nog veel meer vragen zij zich af: “Hoe kunnen we voor een optimale klantbeleving zorgen?” Of nog belangrijker: “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je over de gehele customer journey zichtbaar bent bij jouw doelgroep?”

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO kan hier een belangrijke rol in spelen, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, u grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

1/3

BNV Tools

Online bouwmarkt BNV Tools biedt bouwgereedschappen en -materialen aan van hoge kwaliteit. In de webshop kunnen klanten terecht voor gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, schildersartikelen, PBM, lijmen, kitten en nog veel meer. Om de online zichtbaarheid van de online bouwmarkt te vergroten, heeft Economy een uitgebreide online marketing strategie opgesteld. Dit heeft tot succesvolle resultaten geleid: BNV Tools ontvangt nu significant meer bezoekers op de website, sluit meer transacties dan voorheen en boekt 40 procent meer winst.

 • SEA +1000 %
 • SEO +30 %
 • Omzet +40 %
2/3

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

3/3

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

5/5 - (2 stemmen)