SEA AI

AI-chatbots worden naast zoekmachines, zoals Google en Microsoft Edge, steeds vaker gebruikt om informatie te verkrijgen en resultaten op te vragen. Om te weten hoe jouw bedrijf scoort in AI-omgevingen, gaat Economy voor jou aan de slag. Inzicht in jouw zichtbaarheid maakt effectief adverteren in AI-omgevingen namelijk mogelijk. Benieuwd naar onze SEA-mogelijkheden voor AI? Lees hieronder dan meer of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekend van BNR Radio

Voordelen Feed Based Advertising

 • Vergroot de online zichtbaarheid van uw website
 • Ben er voor potentiële klanten op het moment dat telt
 • Adverteer gericht
 • Realiseer meer verkeer, leads en conversies
 • 20 jaar ervaring
 • Google Premier partner
 • Gecertificeerde marketingspecialisten
 • (Inter)nationale marketingervaring

Klantbeoordeling 9.0/10

SEA voor Chat GPT

Door betaald te adverteren in AI-omgevingen vergroot je jouw zichtbaarheid en realiseer je meer conversies en omzet. Economy onderzoekt jouw positie in AI-omgevingen en komt met concrete verbeterpunten om jouw zichtbaarheid te vergroten. Hoe kun je je doelgroep bijvoorbeeld nog beter bereiken en hoe goed scoort jouw website in ChatGPT? Aan de hand van verschillende SEA-diensten zetten we jouw bedrijf op de kaart in de chatomgevingen. Zo schrijven we advertentieteksten voor jouw bedrijf, maken we een feed aan en creëren we campagnes met behulp van Channable. Op die manier gaat jouw bedrijf mee met de laatste AI-ontwikkelingen en kom je nog beter in contact met jouw doelgroep.

Hoe gebruikt Economy Chat GPT voor Google Ads?

Economy beschikt over ruim 20 jaar ervaring en werkt met een selectie van hoogwaardige SEA-tools om werk van kwaliteit te leveren. ChatGPT is een toevoeging aan de SEA-tools die onze specialisten gebruiken voor het opzetten, monitoren en optimaliseren van Google Ads campagnes. Zo kunnen we met behulp van ChatGPT jouw campagnes nog beter targetten en automatiseren. Door de complexiteit van SEA en de specialistische kennis die hiervoor vereist is, kan ChatGPT ons werk niet vervangen. Bovendien worden er continu updates uitgevoerd om de chatbot te verbeteren, wat uitdagingen met zich meebrengt die Economy graag aangaat. Samen streven ze naar maximaal resultaat en optimale zichtbaarheid in zoekmachines en AI-omgevingen. 

Onze specialisten helpen je verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

De specialisten van Economy houden zich niet alleen bezig met de vraag “Hoe kunnen we de SEA-campagnes zo optimaal mogelijk inrichten?” Nog veel meer vragen zij zich af: “Hoe kunnen we voor een optimale klantbeleving zorgen?” Of nog belangrijker: “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je over de gehele customer journey zichtbaar bent bij jouw doelgroep?”

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEA kan hier een belangrijke rol in spelen, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

1/3

Vacansoleil

Voor Vacansoleil zet Economy zich in om de Franse versie van de website hoger in de zoekresultaten te laten scoren. Dit doen we aan de hand van een outreach strategie op maat, technische SEO en onsite copywriting. Het resultaat? Positiestijgingen in de Franse zoekresultaten en een toename van de autoriteit van Vacansoleil.fr. België en Duitsland volgen.

 • Positiestijgingen +33 %
 • Trust Flow +30 %
 • Algehele autoriteit + 16 %
Vacansoleil werkt aan de transitie van Paid naar Non paid. Branding en SEO zijn daarvoor belangrijke kanalen om meer Non Paid resultaten te behalen. We zijn opzoek gegaan naar bureaus die Vacansoleil kunnen helpen om betere organische rankings te verkrijgen, zodat meer organisch verkeer kan converteren in boekingen. Economy is één van de bureaus die heeft meegedaan aan de Pilot. Ze hebben mooie resultaten gehaald voor de organische rankings voor het Franse domein. Daarnaast is de communicatie zeer prettig en heeft Jasper het vertrouwen gewekt dat Economy een grotere bijdrage kan leveren aan het verbeteren van rankings en verkeer via SEO. Daarom gaan we met Economy de volgende fase in, waarbij we prognoses gaan uitwerken om een zo goed mogelijke ROI te halen uit SEO. Economy zal de komende periode werken aan de verbetering van het organisch marktaandeel in Frankrijk en de targets en doelstellingen hierbij zo goed mogelijk te benaderen.

Bjorn Smeets SEO Manager | Online Performance Team

2/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

Offertecheck

Economy biedt business class tegen economy prijzen. 20% lager dan de concurrentie.

Wilt u graag een scherp aanbod op basis van uw huidige online marketing contract? Neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden. Uitgangspunt is om een voorstel te doen welk 20% voordeliger is tegen minstens dezelfde voorwaarden. Wij proberen echter altijd een nog beter resultaat neer te zetten. Kortom, business class tegen economy prijzen. Vraag nu een offerte check aan en bespaar.

5/5 - (1 stemmen)