Tevreden klanten & resultaten

"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle AdWords en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak.  Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online Marketeer RAI
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"
Shalina Ramdhiansing
Marketeer Infotheek
"Economy heeft zorg gedragen voor een betere vindbaarheid van mij bij het bedrijfsleven. Door Economy heb ik veel aanvragen en boekingen om een opening te doen of om een presentatie of een speech te houden. Je wordt duidelijk voorgelicht en alle afspraken worden nagekomen. Ik ben heel blij dat ik gebruik heb gemaakt van dit kundige bedrijf en ik ben in alle opzichten uitermate tevreden."
Marijke Helwegen
Bekende Nederlander
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit.

Belangrijkste resultaten:
• Botox – top 3 positie (246.000 zoekopdrachten)
• Botox behandeling – top 2 positie
• 60 andere nummer 1 posities
• 800% meer organisch verkeer"
Hung Hoang
Online Marketeer Faceland.nl en Injectableklinieken.nl
"Vorig jaar is CBBS in zee gegaan met Economy voor de positionering van de website www.cbbs.nl. Met name bij de meest logische zoekwoorden als salarisadministratie en HRM was onze site nauwelijks vindbaar. Inmiddels worden we op bijna alle relevante woorden goed gevonden. Inclusief een aantal nummer 1 posities. Het kan dus wél!"
Ton van den Berge
Directeur
"Na een uitgebreide en professionele voorlichting hebben wij de complete marketing in handen van Economy gegeven. Hierdoor kunnen wij onze aandacht richten op onze kernwerkzaamheden. Economy regelt alle verdere werkzaamheden zoals SEO, SEA en Admarkt, waardoor het beschikbare budget precies daar wordt ingezet waar de beste resultaten te behalen zijn. Hierdoor hebben wij in de eerste 4 maanden al 40% meer omzet bij dezelfde kosten als voorheen. Klasse voor zo een korte periode! Wij zijn dus uiterst tevreden met Economy."
Tom
Eigenaar Fuxtec
"Professioneel en kundig opgezette AdWords campagne met alle toeters en bellen."
Dolf Kars
CEO RTL videostrip
"Economy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit. Het resultaat is een strakke, moderne en frisse website die de plaats heeft ingenomen van onze verouderde site."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies
"Het is wel helder dat Economy er echt verstand van heeft. Ik heb al veel SEO werk uitbesteed en daar merk je toch dat veel mensen er niet zo diep in zitten. Dus goede beslissing geweest om met Economy te werken."
Roy Lenders
Eigenaar topvitamins.nl
"Na de aankoop van het domein buitenspeelgoed.nl heb ik mijn domein laten verhuizen, na de verhuizing waren alle posities weg (301 waren goed). Nadat er wel 10 verschillende SEO bedrijven er na gekeken hadden en geen enkel bedrijf hier een oplossing voor kon bieden, kwam Economy langs. Na een persoonlijk gesprek gaf Jasper mij echt het gevoel wel veel meer te kunnen dan andere bedrijven. Tijdens dit proces heeft dit bedrijf er streng op toegezien dat alles volgens hun plan liep. Economy heeft er voor gezorgd dat ik binnen 3 maanden weer met het woord buitenspeelgoed in de top 10 stond. Je kunt dus wel stellen dat dit bedrijf een grootschalig kennisniveau van SEO heeft, waardoor dit voor mij een goede stap is richting een jarenlange samenwerking."
Lars Keupink
Buitenspeelgoed.nl
"Voor Carrièrepoort heeft Economy zeer goede organische resultaten behaald (SEO), met verdubbeling van het aantal leads tot gevolg. In een zeer competitieve markt is er een nummer 2 positie bereikt op bv. het woord outplacement en nog vele andere concurrerende zoekwoorden. Economy heeft op slimme wijze deze resultaten behaald, helder gerapporteerd en gemonitored. Daarnaast hebben zij advies en ondersteuning gegeven over de opzet van onze website www.carrierepoort.nl op basis van conversie en on site SEO. Ook hebben ze een pva gemaakt en grotendeels uitgevoerd voor een branding en remarketing campagne in Google Adwords en Bing. Al met al een kundige partij waar wij zeer prettig mee samenwerken."
Johan Eekma
Directeur Carrièrepoort
"Tijdens mijn zoektocht heb ik heel wat bedrijven gesproken, voor het verhogen van onze Google ranking. Bij Jasper was er direct een goede klik te vinden en zijn prijzen waren ook acceptabel. Ze werken hard door en dat is ook te merken aan onze stijgingen. Gesprekken met Jasper zijn altijd aangenaam. Kortom Economy is een geweldig bedrijf, om hoger in Google te komen.

Resultaten:
• Bewakingscamera – Top 3 positie (zoekvolume 4.400)
• Beveiligingscamera – Top 4 positie (zoekvolume 8.800)"
Jan Spoelstra
CEO onlinecamerashop.nl
"Cheapcargo.com, dé vergelijkingswebsite voor bedrijven voor het versturen van pakketten heeft een sterke partner aan Economy als SEO partner. Deze samenwerking heeft geresulteerd in top 3 resultaten bij verschillende keywords met zeer hoge concurrentie.

Belangrijkste resultaten:
• Pakket versturen – top 6 positie (14.800 zoekopdrachten)
• Pakket versturen buitenland – top 3 positie
• Pakket verzenden - top 6 positie 14.400 zoekopdrachten)"
Alexander Latour
Online marketing specialist Cheapcargo.com
"Economy heeft voor Greenleaves het nieuwe design van de website met succes geïmplementeerd. Zij hebben meegedacht over een oplossing hoe de transitie naar een nieuw uiterlijk te maken zonder alles om te hoeven gooien. Economy heeft een jaar lang mogen bijdragen aan de verbetering en optimalisatie van de website van Greenleaves en bijbehorende systemen."
Dick den Hartog
Greenleaves Vitamins
"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
"Economy heeft voor aboutshoes.nl een zeer kundige en professionele AdWords campagne opgezet inclusief shopping en remarketing. De resultaten zijn erg goed en de communicatie en rapportage helder. Er zijn zeer korte lijnen waardoor er snel antwoord op de vraag is. Prettig contact. Ook bij vragen die buiten de scope ligt bv. bij SEO kunnen ze feilloos antwoord geven."
Mireille de Smet
Directeur Aboutshoes.nl
"Economy heeft voor de Orfeokliniek met succes een zeer goede zichtbaarheid gecreëerd in Google, zowel organisch als in AdWords. Er is een flinke stijging in het verkeer gerealiseerd. Dit merken we vooral bij de aanmeldingen voor behandelingen die tot dusver minder bekend waren. Tevens heeft Economy een succesvolle Facebook-campagne opgezet. Het werkt prettig dat zij zeer nauw samenwerken met onze webontwikkelaar Edit4u."
Petra van der Kwartel
Marketing & Communicatie Orfeokliniek
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
“Voor de doorontwikkeling van Feestwinkel.nl hadden we op korte termijn een goede Magento specialist nodig. Economy bracht ons in contact met een programmeur die de vaardigheden en flexibiliteit had die wij wensten.”
Mark Murkes
Online Marketeer Feestwinkel.nl
" Na een analyse van onze eigen opgezette advertenties wist economy met een helder concreet plan te komen om onze Google Ads te herstructureren en verbeteren. Er werd goed gekeken naar het doel van ons bedrijf en de concurrentie, waardoor de ads werden opgezet met de ideale zoekwoorden en strategieën. Ook de optimalisatie en onderhoud van deze ads waren erg goed Alle aanpassingen, keuzes en prestaties werden duidelijk gecommuniceerd. Het resultaat mag er wezen! "
Rutger Geerlings
Mede-oprichter
4.6/5 - (8 stemmen)