SEA scan

Heb je een Google Ads campagne opgezet, maar levert dit niet het gewenste resultaat op? Is jouw Google Ads account waarschijnlijk niet optimaal ingericht? Of vraag jij je af of je je budget wel doeltreffend besteedt aan advertenties? Economy’s gratis SEA-scan is dan de uitgelezen mogelijkheid om jouw Google Ads campagne naar een hoger plan te tillen! Door onze experts jouw account namelijk te laten analyseren, krijg je antwoord op deze vragen en ontvang je advies over de mogelijkheden om jouw account optimaliseren.

Bekend van

De voordelen van een Quickscan

  • Rapportage met verbeter- en actiepunten
  • Zoekwoordonderzoek inclusief prognose
  • Binnen 5 werkdagen geleverd
  • Gratis adviesgesprek met een SEA specialist
  • Hoger rendement op de campagnes

Waarom een SEA-scan aanvragen?

Een SEA-scan is een second opinion of advies over jouw Google Ads campagne, die je om verschillende redenen kunt aanvragen. Misschien bereik je je (internationale) doelgroep niet, waardoor je Google Ads campagne weinig resultaat oplevert. Het kan ook zijn dat de kwaliteit van de campagne van de (internationale) concurrent hoger is, waardoor je je afvraagt hoe je de kwaliteit van jouw campagne kan verbeteren. Andere redenen voor het aanvragen van een SEA-scan zijn dat je je Google Ads account niet effectief hebt ingericht of dat je je advertentiebudget niet goed lijkt te besteden. In elk van deze gevallen kan onze gratis SEA-scan jouw campagne een boost geven!

Wat houdt Economy’s SEA-scan in?

Met het aanvragen van de SEA-scan is de eerste stap gezet. Wij zullen namelijk binnen 1 werkdag contact met jou opnemen om jouw account toe te voegen aan ons klantencentrum. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met jouw accountgegevens om! Na jouw goedkeuring van tijdelijke toegang tot je Google Ads account, kunnen onze experts starten met het analyseren van je account.
Tijdens de SEA-scan kijkt Economy onder meer naar de invulling en structuur van het account, de advertentieteksten, de extensies en de kwaliteitsscore. Deze factoren leveren immers een belangrijke bijdrage aan de effectiviteit van jouw campagne. De belangrijkste bevindingen van onze scan kun je terugvinden in het rapport dat wij voor je opstellen. Bovendien ontvang je handige tips en praktisch advies waarmee je het rendement van jouw (internationale) campagne verbetert. Op die manier zorgt Economy voor een optimale besteding van jouw Google Ads budget.

SEA-scan aanvragen

Binnen één werkdag ontvang je de uitslag van onze Google Ads quickscan. Hierbij geven wij ook direct ons advies over hoe je je Google Ads account optimaal kan inrichten. Bovendien krijg je bij opzet van een nieuw account de eerste 120 euro cadeau. Interesse? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met je op.

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

5/5 - (1 stemmen)