Gratis SEA scan Vrijblijvend advies

Heb je een Google Ads campagne opgezet, maar levert dit niet het gewenste resultaat op? Is jouw Google Ads account waarschijnlijk niet optimaal ingericht? Of vraag jij je af of je je budget wel doeltreffend besteedt aan advertenties? Onze gratis SEA-scan is dan de uitgelezen mogelijkheid om jouw Google Ads campagne naar een hoger plan te tillen! Door de analyse van onze experts krijg je antwoord op deze vragen en ontvang je advies over de mogelijkheden om jouw account te optimaliseren. Vraag hieronder onze gratis scan aan.

Bekend van BNR Radio

De voordelen van een Quickscan

  • Rapportage met verbeter- en actiepunten
  • Hét startpunt van SEA-optimalisatie
  • Gratis adviesgesprek met een SEA specialist
  • Inzicht in de performance van je campagnes
  • Hoger rendement op de campagnes
  • Google Premier Partner
  • 20 jaar ervaring
  • Binnen 1 werkdag geleverd

Waarom een SEA-scan aanvragen?

Een SEA-scan is een second opinion of advies over de performance van jouw Google Ads campagne, die je om verschillende redenen kunt aanvragen. Misschien bereik je je (internationale) doelgroep niet, waardoor je Google Ads campagne weinig resultaat oplevert. Het kan ook zijn dat de kwaliteit van de campagne van de (internationale) concurrent hoger is, waardoor je je afvraagt hoe je de kwaliteit van jouw campagne kan verbeteren. Andere redenen voor het aanvragen van een SEA-scan zijn dat je je Google Ads account niet effectief hebt ingericht of dat je je advertentiebudget niet goed lijkt te besteden. In elk van deze gevallen kan onze gratis SEA-scan jouw campagne een boost geven!

Wat houdt onze SEA-scan in?

Met het aanvragen van de SEA-scan is de eerste stap gezet. Wij zullen namelijk binnen 1 werkdag contact met jou opnemen om jouw account toe te voegen aan ons klantencentrum. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met jouw accountgegevens om! Na jouw goedkeuring van tijdelijke toegang tot je Google Ads account, kunnen onze experts starten met het analyseren van je account.

Tijdens de SEA-scan maakt Economy een analyse van jouw Google Ads account en geven we concrete actiepunten om jouw account naar een hoger plan te tillen. Denk bijvoorbeeld aan de structuur van het account, inzet van campagnetypes, assets van advertenties, doelgroeptargeting en de conversiemeting. 

Vervolgens gaan we na hoe jouw campagne anders opgebouwd kan worden om de resultaten te verbeteren. Wordt er al ingezet op Google Shopping campagnes? Welke stappen zijn gezet op het gebied van remarketing en RLSA? Beschik je over banners en is YouTube al gekoppeld? Ook kijken we naar de performance van je campagne, waarbij we letten op de ROAS, conversies en het rendement op je campagne.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Onze bevindingen presenteren we in een uitgebreid rapport. Bovendien ontvang je handige tips en praktisch advies, waarmee je het rendement van jouw (internationale) campagne verbetert. Eventueel kunnen we je ook tijdens een videocall meenemen door het Google Ads account en de optimalisatiepunten. Hierdoor heb je een goede indruk van onze expertise en of we een goede match zijn voor een prettige samenwerking.

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord.

SEA-scan aanvragen

Binnen één werkdag ontvang je de uitslag van onze Google Ads quickscan. Hierbij geven wij ook direct ons advies over hoe je je Google Ads account optimaal kan inrichten. Bovendien krijg je bij opzet van een nieuw account de eerste 120 euro cadeau. Interesse? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met je op.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

5/5 - (2 stemmen)