Technische SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) levert je ontzettend veel voordelen op voor jouw online vindbaarheid en zichtbaarheid. Wanneer jouw website immers bovenaan in de zoekresultaten verschijnt, zal je meer bezoekers op je website ontvangen, realiseer je meer conversies en maak je meer omzet! Toch kent SEO ook een vrij technische kant, waarvoor veel kennis en ervaring vereist is. Economy neemt de technische SEO daarom graag uit handen. Ben jij benieuwd hoe wij dit aanpakken en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis SEO scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Waarom technische SEO analyse?

 • Technische SEO is de basis voor optimale resultaten
 • Direct inzicht in on-site verbeterpunten
 • Technische SEO plan = meer converterend organisch verkeer
 • 20 jaar ervaring
 • Google Premier partner
 • (Inter)nationale marketingervaring
 • Business class, Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

Technische SEO: On -page SEO

SEO gaat over het verbeteren van jouw positie van jouw website in de zoekresultaten van zoekmachines, waarbij onze experts onder meer kijken naar jouw content, zoekwoorden, User Experience en technische SEO. Bij technische SEO kun je onder meer denken aan antwoorden op vragen als: ‘Wat is de laadsnelheid van je website?’, ‘Is jouw website veilig?’ en ‘Is er sprake van duplicate content?’ Wanneer jouw website technisch gezien goed functioneert, bied je bezoekers een prettige gebruikerservaring en schaalt Google jouw website hoog in de zoekresultaten in.

Technische SEO analyse

Wanneer onze experts voor jou een SEO-traject opstarten, voeren wij onder meer een technische SEO analyse uit. Deze bestaat onder andere uit de volgende elementen:

 • Content gap analyse

Welke informatie ontbreekt op jouw pagina? Waar liggen de kansen voor content bijvoorbeeld t.o.v. de concurrent?

 • Duplicate content

Komt dezelfde inhoud ergens anders op het internet voor of zijn bepaalde pagina’s identiek?

 • Google Mobile First

Google kijkt eerst naar de mobiele weergave van jouw website en daarna pas naar de desktopversie.

 • Indexatie van pagina’s

Heb je een duidelijk menu, link je intern en werk je met Google Search Console? Bij een goede indexatie kunnen bezoekers makkelijk op jouw website vinden wat ze zoeken.

 • Laadsnelheid

Als jouw website niet snel laadt, verlaten bezoekers snel je website en beschouwt Google dit als slechte User Experience. Een technisch optimaal webdesign lost dit op.

 • Structured data

Dit vertelt Google wat een bepaald stukje tekst betekent; zo help je Google jouw content beter te begrijpen.

 • Redirects

Als jouw content gaat verhuizen, moet je nagaan of een pagina wordt doorverwezen naar de nieuwe pagina. Dit noemen we website migratie.

 • Veilige website

Zijn persoonsgegevens beveiligd als iemand jouw website bezoekt? Dit is van groot belang voor de positie van jouw website in de zoekresultaten.

 • Titels en metabeschrijvingen

Bevat jouw titels en metabeschrijvingen de juiste zoekwoorden?

 • Zoekmachine vriendelijke URL’s

Korte en leesbare URL’s met de juiste zoektermen en logische tekens maakt het makkelijk in te schatten wat een bezoeker op de pagina kan vinden.

Door de bovenstaande punten af te gaan, kunnen onze experts bepalen wat er goed gaat en op welke vlakken er verbeteringen doorgevoerd moeten worden. Op die manier zorgt Economy ervoor dat jouw website SEO technisch goed in elkaar steekt en hoger scoort in de zoekresultaten van Google.

Wat is technische seo?

Door jouw website te optimaliseren op basis van technische SEO maak je jouw website in de eerste plaats gebruiksvriendelijker. Zo vinden bezoekers makkelijker waar ze naar op zoek zijn en zijn hun gegevens beveiligd. Daarnaast zorg je ervoor dat Google jouw website snel kan doorlopen en begrijpen, ofwel dat je je website zoekmachine vriendelijk maakt. Technische SEO optimalisatie heeft daardoor als gevolg dat jouw website een hogere positie in de zoekresultaten van Google toegekend krijgt. Het resultaat hiervan? Meer bezoekers, meer conversies en meer omzet.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Het is wel helder dat Economy er echt verstand van heeft. Ik heb al veel SEO werk uitbesteed en daar merk je toch dat veel mensen er niet zo diep in zitten. Dus goede beslissing geweest om met Economy te werken."
Roy Lenders
Eigenaar topvitamins.nl
"Cheapcargo.com, dé vergelijkingswebsite voor bedrijven voor het versturen van pakketten heeft een sterke partner aan Economy als SEO partner. Deze samenwerking heeft geresulteerd in top 3 resultaten bij verschillende keywords met zeer hoge concurrentie."
Alexander Latour
Online marketing specialist Cheapcargo.com
"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
1/3

Vacansoleil

Voor Vacansoleil zet Economy zich in om de Franse versie van de website hoger in de zoekresultaten te laten scoren. Dit doen we aan de hand van een outreach strategie op maat, technische SEO en onsite copywriting. Het resultaat? Positiestijgingen in de Franse zoekresultaten en een toename van de autoriteit van Vacansoleil.fr. België en Duitsland volgen.

 • Positiestijgingen +33 %
 • Trust Flow +30 %
 • Algehele autoriteit + 16 %
Vacansoleil werkt aan de transitie van Paid naar Non paid. Branding en SEO zijn daarvoor belangrijke kanalen om meer Non Paid resultaten te behalen. We zijn opzoek gegaan naar bureaus die Vacansoleil kunnen helpen om betere organische rankings te verkrijgen, zodat meer organisch verkeer kan converteren in boekingen. Economy is één van de bureaus die heeft meegedaan aan de Pilot. Ze hebben mooie resultaten gehaald voor de organische rankings voor het Franse domein. Daarnaast is de communicatie zeer prettig en heeft Jasper het vertrouwen gewekt dat Economy een grotere bijdrage kan leveren aan het verbeteren van rankings en verkeer via SEO. Daarom gaan we met Economy de volgende fase in, waarbij we prognoses gaan uitwerken om een zo goed mogelijke ROI te halen uit SEO. Economy zal de komende periode werken aan de verbetering van het organisch marktaandeel in Frankrijk en de targets en doelstellingen hierbij zo goed mogelijk te benaderen.

Bjorn Smeets SEO Manager | Online Performance Team

2/3

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

3/3

Trapliftenvergelijken

Trapliftenvergelijken is een internationale aanbieder van trapliften in allerlei soorten en maten. Om daarom internationaal zichtbaar en vindbaar te worden, heeft Economy de Outreach verzorgd voor de Nederlandse, Belgische, Franse en Italiaanse versies van de website. Daarnaast heeft Economy copy ontwikkeld in Frankrijk en Italië. Dit heeft gezorgd voor een significante toename in het organisch marktaandeel, de zoekwoordposities en het verkeer dat hieruit voortvloeit.

 • Ranking Performance 750 %
 • Domain Authority 33 %
 • Algehele autoriteit 300 %

4.8/5 - (9 stemmen)