Google Ads (SEA) uitbesteden

Wil jij een agency die zowel in Nederland als internationaal wel jouw gewenste targets kan behalen, wil je meer converterende bezoekers op je website of het beste halen uit jouw campagnes? Door in te zetten op Google Ads, bereik jij je doel in een handomdraai. Laat Economy jouw Google Ads account opzetten dan wel optimaliseren volgens de nieuwste technieken, innovaties en ontwikkelingen en ervaar de voordelen van onze expertise. Ben jij benieuwd hoe wij dit zouden aanpakken en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis SEA scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Waarom SEA uitbesteden aan Economy

 • Meer converterende bezoekers
 • Wij halen het beste uit jouw campagnes
 • Team van gecertificeerde SEA specialisten
 • (Inter)nationale ervaring
 • Volledige ontzorging
 • Persoonlijke aandacht
 • 1000+ tevreden klanten
 • Top Google Premier Partner Bureau
 • Maandelijks opzegbaar, geen contractduur
 • Business class voor Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

Waarom Google Ads uitbesteden?

Google Ads zorgt direct voor nieuwe bezoekers, klanten, leads en sales door de mogelijkheid om doelgericht te adverteren. Omdat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben met SEA en partner van Google zijn, weten wij precies hoe we het maximale resultaat uit uw budget kunnen halen. Zoekmachine adverteren vergroot de online vindbaarheid van uw website en helpt u om op te vallen tussen alle concurrenten.

Wat zijn de voordelen van Google Ads?

Google Ads kan op verschillende manieren bijdragen aan jouw marketingdoelen. Bovenaan staat uiteraard dat je meer verkeer op je website realiseert. Jouw advertentie verschijnt immers boven de zoekresultaten, waardoor gebruikers naar jouw website doorklikken. Zodra de bezoeker op jouw website is beland, is het echter aan jou wat het doel is van het bezoek: een product verkopen, inschrijven voor een mailinglijst of member worden? Daarnaast kunnen we ads tonen in Google Shopping, het Google display netwerk door middel van targeting of remarketing.

Wat zijn de kosten voor Google Ads?

Afhankelijk van de doelstellingen en beschikbare budgetten, raden wij aan om te starten met een dagbudget van 15 tot 50 euro. Naarmate de campagne loopt, verkrijgen wij meer inzichten en kunnen budgetten en klikken worden opgevoerd. Dit alles wordt teruggerekend naar wat de lead of conversie maximaal mag kosten of wat de maximal ROAS (Return on Ad Spend) mag zijn.

Hoeveel uitgeven aan Google Ads?

Hoeveel een bedrijf uitgeeft aan Google Ads per maand kan flink verschillen. Uiteindelijk gaat het erom of de euro die erin wordt gestopt ook daadwerkelijk wordt vertaald naar omzet. Vaak zien we dat startende bedrijven rond de 500-2000 euro per maand inzetten en dat dit al snel meer wordt naarmate de prestaties beter worden. Bedrijven die al wat langer bezig zijn rond de 2500 euro tot zelfs 200.000 euro per maand uitgeven aan ads, mits de ROAS of CPA volgens target is. Uiteindelijk kun je in Google Ads vrijwel alles terugrekenen, dus hoeveel kosten worden er gemaakt, maar ook direct hoeveel omzet en winst haal ik hiermee binnen.

Google Ads en Bing Ads

Hoewel Google Ads de meeste resultaten genereert, mag ook Bing Ads niet vergeten worden. 93% van de internet gebruikers voert een zoekopdracht uit via Google, en 7% van de internet gebruikers zoekt een product of service via Bing. Bovendien is het belangrijk dat de advertenties geschikt zijn voor mobiel gebruik. Sinds 2016 worden meer dan de helft van de zoekopdrachten op een mobiele telefoon uitgevoerd.

Samenwerken met Economy

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om de voordelen van zoekmachine adverteren voor uw bedrijf te bespreken. Economy is het online marketing bureau in Delft en omstreken. Ons team van ervaren en gekwalificeerde professionals weet precies hoe u het beste resultaat behaalt. Door de resultaten en het zoekgedrag binnen uw markt continue te monitoren, spelen wij direct in op trends en veranderingen, zoals bv. de nieuwe performance max campagnes. De biedingen in Ads worden vervolgens aangepast op het gedrag van de potentiële bezoeker. Bovendien zorgen we ervoor dat de advertenties aantrekkelijk zijn en relevant blijven. Onze geavanceerde API technologie zorgt ervoor dat uw Adwords campagnes automatisch actueel blijven op basis van uw meest recente prijzen, aanbod en voorraad. Wij zorgen voor een grote toename van relevant verkeer, tegen lage kosten. Verder vinden wij het bij Economy belangrijk om volledig transparant te zijn. Daarom bespreken we vooraf wat uw doelstellingen zijn en passen we ons campagnebudget daar op aan. Daarnaast houden we u op de hoogte van de vooruitgang via maandelijkse rapportages. Zo ziet u precies hoe uw budget besteed wordt. Wij zijn pas tevreden wanneer u optimaal rendement van uw campagnebudget heeft.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag over Google Ads? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij een Google Ads/SEA traject opstarten

 • 1
  SEA Quick scan en website Analyse Hoe presteert het account en de website momenteel
 • 2
  Inventarisatie doelstellingen en opstellen SEA plan Wat zijn de doelstellingen en hoe vertalen wij dit naar het account
 • 3
  Opbouwen campagnes en account Opbouw volgens de nieuwste technieken en innovaties
 • 4
  Beheer, monitoring en optimalisatie Optimaal beheer om de beste resultaten te behalen
 • 5
  Calls en rapportages Wij rapporteren maandelijks in heldere KPI's (input-output)

Wat houdt Google Partner in?

Google Partners moeten aan vereisten voldoen in drie categorieën, namelijk:

 • Prestaties

Google Partners moeten een minimale optimalisatiescore van 70 procent behalen.

 • Uitgaven

Vanaf 2023 moeten Google Partners voor alle accounts samengenomen binnen 90 dagen €20.000 uitgeven aan Google Ads.

 • Certificeringen

De helft van de accountstrategen van een Google Partner moet in Google Ads gecertificeerd zijn.

Als Premier Partner moet je voldoen aan de bovenstaande eisen voor een Google Partner en behoren tot de beste 3% van de deelnemende bedrijven van het partnerprogramma in een land. Google kijkt bij het bepalen van de 3% naar klantgroei en -behoud, productdiversificatie en advertentie-uitgaven op jaarbasis. 

Voordelen van Google Premier Partnership

Economy beschikt inmiddels al jaren over het Google Premier Partnership, maar wat betekent dit precies voor onze klanten? Als gecertifieerd partner weten wij als geen ander hoe je het maximale kunt halen uit je budget, omdat wij over hoogwaardige Ads-vaardigheden beschikken. Hoewel je geen Partner hoeft te zijn om een Google Ads campagne op te zetten, adviseren wij je graag over de manieren waarop je deze kunt optimaliseren en nemen wij het Ads-beheer zelfs helemaal uit handen. Op die manier zorgen wij voor kwalitatieve, duurzame en effectieve Ads-campagnes.

Bovendien zijn wij als Google Premier Partner continu up-to-date van de ontwikkelingen en aanpassingen in en door Google. Dit is erg belangrijk, want de updates die Google doorvoert, kunnen van invloed zijn op de positie van jouw website in de zoekresultaten (SEO) en de effectiviteit van je Google Ads-campagnes (SEA). Wij zorgen er daarom voor dat jouw strategie direct geoptimaliseerd wordt en zo relevant en gericht blijft.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

SEA-scan aanvragen

Binnen één werkdag ontvang je de uitslag van onze Google Ads quickscan. Hierbij geven wij ook direct ons advies over hoe je je Google Ads account optimaal kan inrichten. Bovendien krijg je bij opzet van een nieuw account de eerste 120 euro cadeau. Interesse? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met je op.

WAAROM EEN VRIJBLIJVENDE GOOGLE ADS QUICKSCAN AANVRAGEN

 • Geheel vrijblijvend
 • Binnen één werkdag inzicht in de mogelijkheden
 • Wij halen het beste uit jouw campagnes
 • Direct advies
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle AdWords en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online Marketeer RAI
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"Economy heeft voor de Orfeokliniek met succes een zeer goede zichtbaarheid gecreëerd in Google, zowel organisch als in AdWords. Er is een flinke stijging in het verkeer gerealiseerd. Dit merken we vooral bij de aanmeldingen voor behandelingen die tot dusver minder bekend waren. Tevens heeft Economy een succesvolle Facebook-campagne opgezet. Het werkt prettig dat zij zeer nauw samenwerken met onze webontwikkelaar Edit4u."
Petra van der Kwartel
Marketing & Communicatie Orfeokliniek

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

1/9

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

2/9

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/9

BMW

 • Toename aantal proefritten +250 %
 • Organische websitebezoekers +300 %
 • Lokale zichtbaarheid door SEA +500 %
4/9

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

5/9

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

6/9

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

7/9

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

8/9

Groenewegen Delft

Groenewegen Delft is een elektrotechnisch installatiebedrijf, dat zich richt op onder meer beveiligingssystemen, telecom, elektrotechniek en domotica. Om lokaal onder de aandacht te komen, zet Economy in op lokale online marketing om de zichtbaarheid van Groenewegen Delft zowel online als offline te vergroten. Onze jarenlange samenwerking is erg succesvol:

 • Ranking Performance 600 %
 • Domain Rating 300 %
 • Algehele autoriteit 270 %
Fijn bedrijf met korte en snelle lijntjes, je kent de collega's hier persoonlijk en denken mee met de plannen en hoe dat bij je bedrijf past. Bij nieuwe campagnes of ideeën betrekken wij Economy, waardoor in een mum van tijd de online campagne klaar staat. Echt een strategische groeipartner voor ons. Kort samengevat zijn wij zeer tevreden!

Cor Groenewegen Eigenaar

9/9

SolarBox®

SolarBox is één van de beste aanbieders van zonnepanelen, wat de reden is dat Economy voor hen aan de slag is gegaan om hun online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Door de inzet van diverse SEO en SEA-technieken hebben wij topposities weten te bereiken voor zoekwoorden waarop SolarBox graag gevonden wil worden en ontvangt SolarBox nu significant meer klanten.

 • Ranking Performance 200 %
 • Trust Flow 25 %
 • Algehele autoriteit 30 %

5/5 - (4 stemmen)