Linkbuilding Spanje

Linkbuilding Spanje uitbesteden? Economy is een internationale agency met de focus op kwalitatieve, duurzame linkbuilding. Wij hebben zeer veel ervaring in deze specifieke markt. De Spaanse e-commercemarkt is een zeer aantrekkelijke markt om je op te begeven als online bedrijf. Daarbij is het echter van groot belang om oog te hebben voor cultuurverschillen, gebruik te maken van correct vertaalde zoekwoorden en content te plaatsen die aansluit bij het Spaanse publiek. Alleen dan kan een strategie voor linkbuilding in dit land effectief en duurzaam leiden tot hogere posities in de Spaanse zoekresultaten van Google. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Voordelen linkbuilding

 • Verbeter duurzaam de autoriteit PA, DA, DR, TF, CF van uw website
 • Verbeter de online vindbaarheid van uw website
 • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Goede resultaten, ook op de lange termijn
 • Verhoog het aantal leads en conversies
 • 20 jaar ervaring
 • Business class, Economy prijzen
 • Google Premier partner

Klantbeoordeling 9.0/10

Spaanse zoekmachine optimalisatie

Je doelgroep internationaal uitbreiden door internationale SEO kent ontzettend veel voordelen. Niet alleen realiseer je meer verkeer op je website wat leidt tot meer leads en conversies, maar ook draagt het bij aan naamsbekendheid en klantenbinding. In combinatie met een Google Ads campagne zal je nog succesvollere resultaten boeken. Desalniettemin is een effectieve SEO-strategie niet zomaar opgezet; het is erg belangrijk om rekening te houden met de interesses en cultuur van je doelgroep, denk alleen maar al aan de verschillen tussen de spaanse en catalaanse taal, bepaalde letters of klanken in de ene taal krijgen in de andere taal een totaal andere betekenis. Om in de Spaanse zoekresultaten hoog te kunnen scoren, heeft het dus weinig zin om jouw Nederlandse content letterlijk te vertalen in het Spaans. Onze ervaren SEO-specialisten gaan daarom voor jou aan de slag met het uitwerken en uitvoeren van een geschikte linkbuildingstrategie. Hoe gaat linkbuilding Spanje immers in zijn werk?

Linkbuilding uitbesteden Spanje

Om op te vallen in de Spaanse zoekresultaten door middel van linkbuilding Spanje, is het belangrijk om content te plaatsen op es-domeinnamen. Economy beschikt dan ook over een netwerk van ruim 1.100.000 internationale plaatsingsmogelijkheden om dit mogelijk te maken! De content wordt bovendien door native copywriters geschreven, waarbij er rekening gehouden wordt met de interesses, taal en gebruiken van de Spaanse doelgroep. Ook worden de juiste vertalingen van zoekwoorden in de teksten opgenomen als gevolg van onze zoekwoorden analyse, zodat jouw website boven de concurrent in de zoekresultaten komt te staan. Linkbuilding Spanje wordt op die manier effectief en gericht toegepast door Economy om online vindbaar en zichtbaar te worden.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor linkbuilding Spanje of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan u graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO Spanje speelt hier een belangrijke rol in, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor u een linkbuilding traject in Spanje opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor uw doelgroep?
 • 2
  Concurrenten onderzoek en content gap analyse Op welke manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent?
 • 3
  Netwerk aanspreken Actief sluiten van linkdeals
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

1/6

Vision Direct

Visions Direct is de Europese marktleider op het gebied van online lenzen bestellen. Bij het online aanschaffen van lenzen bij Vision Direct is de online vindbaarheid van belang. Voor deze webshop heeft Economy een effectieve SEO strategie opgesteld die aan de wensen en doelen van de klant past. Door middel van Zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor om een toppositie te behalen in Google waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Het organisch marktaandeel is met 80% gestegen. Er zijn 3500 nr. 1 posities. Denk aan lenzen, kleurlenzen, lenzen bestellen etc.

 • Toename websitebezoekers +80 %
 • Toename Domain Rating +130 %
 • Nr. 1 posities in 5 landen 3500
Economy heeft bijgedragen aan een stijging in het organisch marktaandeel en vele nr. 1 posities die voor Vision Direct essentieel zijn In Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië.

Clara Sanzol PR Manager

2/6

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

3/6

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

4/6

Leerverfshop

 • Internationaal bereik 5 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
5/6

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

6/6

LionsDive

Bij de rebranding van LionsDive Beach Resort, een veelzijdig hotel op zonnig Curaçao, hoort een nieuwe Online Marketing Strategie. Hierbij lag voor Economy de focus op de ontwikkeling van de missie, visie, buyer persona’s en materiaal voor Display Advertising. Dit samen met SEA resulteerde in een flink lagere Cost Per Sale dan het jaar ervoor, meer naamsbekendheid en online boekingen.

 • Toename bereik +300 %
 • Behaalde boekingen +120 %
"Na inmiddels al enkele jaren samenwerking met Economy kan ik zeggen dat dit bureau zich onderscheidt door inhoudelijke kennis en overzicht over projecten te combineren. Dat geeft rust en richting voor opdrachtgevers."

LionsDive

5/5 - (2 stemmen)