SEO Duitsland

Optimaal relevant organisch verkeer halen uit Duitsland? Met onze kennis en ervaring in zowel techniek als dit land, behalen we maximaal resultaat voor SEO. Duitsland kent ruim 83 miljoen inwoners en beslaat daarmee de grootste afzetmarkt van Europa. Het is dan ook logisch dat veel bedrijven succesvol de Duitse markt willen betreden. Hier kan Economy jouw bedrijf bij helpen. Wij houden rekening met de culturele verschillen tussen ons en onze oosterburen, om jouw bedrijf beter vindbaar te maken in Duitsland. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van SEO in Duitsland? Vraag een gratis scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Voordelen SEO in Duitsland

 • Vergroot het bereik van jouw bedrijf
 • Verbeter de online vindbaarheid van jouw website in het buitenland
 • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Verhoog het aantal leads en conversies
 • Vrijblijvend strategisch advies
 • 20 jaar SEO ervaring
 • Whitelabel SEO mogelijk
 • Gecertificeerde SEO specialisten
 • Verbeter duurzaam de autoriteit PA, DA, DR, TF, CF van jouw website
 • Native speaking SEO

Klantbeoordeling 9.0/10

SEO in Duitsland

Hoewel veel Nederlandse ondernemers ervoor kiezen om zich te richten op online marketing voor hun Nederlandse doelgroep, kan het erg interessant zijn om de mogelijkheden van internationale SEO te onderzoeken. Daarbij geldt wel dat het niet effectief is om je huidige strategie één op één over te nemen voor je Duitse doelgroep. Om te beginnen is er sprake van een cultuurverschil tussen Duitsers en Nederlanders, waardoor copy afgestemd moet worden op de Duitse doelgroep. Daarbij komt dat er zorgvuldig geanalyseerd moet worden waar jouw kansen liggen en of er een concurrentie gap. Kortom, expertise en kennis is vereist om effectief zoekmachine optimalisatie toe te kunnen passen voor je Duitse doelgroep.

Hoe gaat Economy te werk?

Om SEO in Duitsland tot een succes te brengen, beginnen onze SEO-specialisten met een zoekwoorden analyse. In plaats van Nederlandse woorden te vertalen naar het Duits gaan we op zoek naar de zoekwoorden waarop Duitsers zoeken en met welke intentie ze dit doen. Deze zoektermen vormen vervolgens de basis voor Duitse linkbuilding. Ze worden namelijk verwerkt in de copy die gecreëerd wordt door native copywriters. Op die manier sluit de content aan op de gebruiken en behoeften van je doelgroep. Daarna maken wij een selectie van publishers uit ons internationale netwerk van meer dan 1.100.000 plaatsingsmogelijkheden, zodat de content op hoogwaardige de-domeinen terecht komt.

Een andere belangrijke factor voor de autoriteit en relevantie van jouw website voor zoekmachines is on-site SEO of technische SEO. Hierbij gaan onze specialisten onder meer na wat de laadtijd is van jouw website, of je een duidelijke navigatiestructuur hebt en werkt met zowel interne als externe links. Als jouw on-site SEO op orde is, zal jouw website stijgen in de Duitse zoekresultaten. Dat leidt tot meer verkeer, meer conversies en meer omzet!

Samenwerken met Economy

Als je ervoor kiest om samen te werken met Economy, kies je voor een ervaren team van specialisten en een gepersonaliseerde linkbuilding strategie. Omdat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de Duitse markt, weten we precies hoe we het maximale resultaat uit deze techniek halen en hoe we linkbuilding zo effectief mogelijk toepassen. Vooraf bepalen we samen concrete en haalbare doelstellingen. Wij zorgen ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Je hebt een voorsprong op de concurrentie door de inzet van onze slimme technologie. Bovendien houden we je voortdurend op de hoogte van de resultaten tijdens het traject in de vorm van dashboard en rapportage. Tenslotte werken wij via een duurzame visie; er is een lange termijn doelstelling die op een natuurlijke en eerlijke manier behaald wordt.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

De specialisten van Economy houden zich niet alleen bezig met de vraag: “Hoe kunnen we de SEO zo optimaal mogelijk inrichten?” 

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO kan hier een belangrijke rol in spelen, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor jou een SEO traject in Duitsland opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor de Duitse doelgroep?
 • 2
  Concurrenten onderzoek Op welke manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent?
 • 3
  Netwerk aanspreken Actief sluiten van linkdeals
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."
Hans de Grooth
Eigenaar
1/7

Sendcloud

Sendcloud is een toonaangevende leverancier van verzendoplossingen voor (inter)nationale e-commercebedrijven. Door de logistiek te beheren en verzendprocessen te optimaliseren, besparen e-commercebedrijven tijd en geld. Met een bereik van meer dan 180 landen en 23.000+ Europese merken is Sendcloud uitgegroeid tot dé expert op het gebied van verzending en orderverwerking. Ook in Duitsland is Sendcloud actief en groeiende, waarin Economy Sendcloud ondersteunt door middel van SEO, outreach en on-site optimalisatie.

 • Toename Domain Authority +5 %
 • Toename organisch verkeer +9500
 • Toename aantal zoektermen +6400
Prettige agency met betrokken en kundige specialisten. Bij het uitvoeren van een technical audit op onze sites en outreach werkzaamheden in Duitsland zijn wij erg tevreden. Economy heeft altijd oog gehad voor de wensen van de klant en heeft boven verwachting gepresteerd met het beschikbare budget.

Andrei Locin SEO specialist

2/7

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

3/7

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

4/7

Moosefarg

 • Internationaal bereik 3 landen
 • Organische websitebezoekers +300 %
5/7

Leerverfshop

 • Internationaal bereik 5 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
6/7

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

7/7

Trampoline-Shop.de

Trampoline-shop.de is één van de grootste trampoline-aanbieders in Duitsland, die trampolines door heel Europa verzendt. Om onder de aandacht te komen van Duitse en Oostenrijkse klanten past Economy diverse SEO-technieken toe. Zo hebben wij een succesvolle linkbuilding strategie voor Duitsland en Oostenrijk uitgewerkt, die tot een significante stijging van de autoriteit van Trampoline-shop.de heeft geleid en zelfs een nummer 1 positie op het zoekwoord trampolin met 103.000 zoekvolume.

 • Ranking Performance 150 %
 • Domain Authority 1250 %
 • Algehele autoriteit 500 %

5/5 - (2 stemmen)