Linkbuilding België

De gelijkenissen met onze zuiderburen zijn groot: we spreken vrijwel dezelfde taal, hebben ongeveer dezelfde gebruiken en we juichen voor de ander als wijzelf zijn gediskwalificeerd voor het WK. Toch is het verraderlijk om jouw online marketingstrategie voor je Nederlandse doelgroep te kopiëren voor je Belgische doelgroep. Je zal namelijk zien dat je bij lange na niet hetzelfde succes zal boeken: conversies vallen tegen en het verkeer op je website blijft laag. Om effectief linkbuilding België toe te passen, is een unieke, gerichte strategie dus noodzakelijk. Linkbuilding bureau Economy helpt je daar graag bij!

Bekend van BNR Radio

Voordelen linkbuilding

 • Verbeter duurzaam de autoriteit PA, DA, DR, TF, CF van uw website
 • Verbeter de online vindbaarheid van uw website
 • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Goede resultaten, ook op de lange termijn
 • Verhoog het aantal leads en conversies
 • 20 jaar ervaring
 • Business class, Economy prijzen
 • Google Premier partner

Klantbeoordeling 9.0/10

Belgische zoekmachine optimalisatie

Uit onderzoek van juni 2023 van BeCommerce blijkt dat de Belgische e-commerce markt in 2022 verder toegenomen is met 18 procent ten opzichte van 2021 tot maar liefst 13,8 miljard euro. Ook is geconstateerd dat er een flinke toename is in het aantal webshops. Reden te meer om een goede online zichtbaarheid te creëeren.

Internationale SEO is gericht op het online vindbaar en zichtbaar maken van jouw website. De voordelen hiervan zijn uiteraard groot: het levert je naamsbekendheid op, je realiseert meer verkeer op jouw website en het aantal conversies schiet omhoog. Tijd om dus aan de slag te gaan met SEO in België!

Onze specialisten zullen allereerst een scan maken van jouw website, waarna we vervolgens aan de slag gaan met het schrijven van gerichte content en het bepalen van de juiste zoekwoorden.

Linkbuilding in België

Eén van de manieren waarop Economy Belgische zoekmachineoptimalisatie realiseert, is door middel van linkbuilding. Linkbuilding is het opbouwen van een netwerk van links, die verwijzen naar jouw website. Zoekmachines, waaronder Google en Bing, plaatsen jouw website vervolgens hoger in de zoekresultaten, omdat ze zien dat er veel naar jouw website gelinkt wordt. Het kan echter zijn dat jouw website goed scoort in de Nederlandse Google, maar niet in de Belgische Google. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat jouw website alleen voor Nederlandse zoekwoorden geoptimaliseerd is. Wanneer een Belgische gebruiker dus een zoekopdracht doet, kan hij of zij jouw website niet makkelijk bereiken. Onze SEO-specialisten zullen daarom uitzoeken in een zoekwoorden analyse wat geschikte zoekwoorden zijn voor Belgische consumenten en verwerken deze in content gericht op de Belgische doelgroep.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor linkbuilding België of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan u graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO speelt hier een belangrijke rol in, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA in België of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor u een linkbuilding traject in België opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor uw belgische doelgroep?
 • 2
  Concurrenten onderzoek Op welke manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent?
 • 3
  Netwerk aanspreken Actief sluiten van linkdeals in BE
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

5/5 - (2 stemmen)