Over ons

Business class, Economy prijzen. 15 jaar ervaring. Nationaal en internationaal actief. Google Premier Partner. Economy IT professionals. Academische kennis. Accredicaties en certificeringen. Klanten van klein tot groot (RAI, RTL, KLM). Offertecheck, 20% lager dan concurrent.

Economy

Economy is online marketing specialist met 15 jaar ervaring. Wij hebben zelf veel concepten in de markt gezet (en doen dit nog steeds). Dit heeft ervoor gezorgd dat we denken te weten wat er wel en niet werkt. Naast onze Online marketing tak is onze IT Professionals tak actief waar wij marketing gerelateerde klanten helpen met de website, webshop, app of software, maar tevens autonome projecten oppakken. Bovenal hebben we onze processen zo ingericht dat wij een zeer scherp uurtarief hanteren. Ons motto is Business Class, Economy Prijzen.

Visie

‘Online Marketing is in toenemende mate een technologie en data gedreven specialisme, waarbij inhoudelijke specialistische kennis onontbeerlijk is. Economy Marketing Services helpt mee aan deze vertaalslag binnen de organisatie van de klant.’

Mission Statement

‘Economy wil een partner zijn, die waarde en kennis toevoegt aan organisaties op het gebied van online marketing. Wij nemen dit geheel of gedeeltelijk uit handen van de klant en denken op strategisch niveau mee met de organisatie om zijn doelstellingen met behulp van onder meer online marketing te behalen.’

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie of wij komen bij u langs om te bespreken wat wij voor uw business kunnen betekenen op het gebied van online marketing.

Economy = Succesvol online ondernemen!

"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle AdWords en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online Marketeer RAI
"Economy heeft voor de Orfeokliniek met succes een zeer goede zichtbaarheid gecreëerd in Google, zowel organisch als in AdWords. Er is een flinke stijging in het verkeer gerealiseerd. Dit merken we vooral bij de aanmeldingen voor behandelingen die tot dusver minder bekend waren. Tevens heeft Economy een succesvolle Facebook-campagne opgezet. Het werkt prettig dat zij zeer nauw samenwerken met onze webontwikkelaar Edit4u."
Petra van der Kwartel
Marketing & Communicatie Orfeokliniek
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit."
Hung Hoang
Online Marketeer Faceland.nl en Injectableklinieken.nl

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Offertecheck

Economy biedt business class tegen economy prijzen. 20% lager dan de concurrentie.

Wilt u graag een scherp aanbod op basis van uw huidige online marketing contract? Neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden. Uitgangspunt is om een voorstel te doen welk 20% voordeliger is tegen minstens dezelfde voorwaarden. Wij proberen echter altijd een nog beter resultaat neer te zetten. Kortom, business class tegen economy prijzen. Vraag nu een offerte check aan en bespaar.

5/5 - (1 stemmen)