Internationale SEA

Heb je internationale ambities of wil je als bedrijf succesvoller zijn in het buitenland? Dan is internationale SEA wellicht iets voor jou. Het inzetten van internationale SEA levert onder andere nieuwe bezoekers, klanten en sales op. Bovendien kun je met behulp van SEA doelgericht adverteren. Wanneer jouw product op de Nederlandse markt namelijk erg populair is, betekent dat niet dat dit in andere landen ook gegarandeerd zo is. Dit komt vooral door cultuurverschillen. Economy heeft al jaren ervaring met internationale SEA; daarom weten wij precies hoe wij jouw product ook in andere landen tot een succes kunnen maken.

Bekend van BNR Radio

Voordelen van internationale SEA

 • Blijf je concurrenten een stapje voor
 • Optimaal rendement van je campagnebudget
 • Maandelijkse rapportages
 • Adverteer doelgericht op basis van zoekgedrag, locatie en tijd
 • De online vindbaarheid van jouw website neemt toe
 • Business class, Economy prijzen
 • Google Premier partner
 • (Inter)nationale marketingervaring

Klantbeoordeling 9.0/10

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven de organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google en Bing door in een veiling te bieden op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw website. Jij betaalt een bepaald bedrag per bezoeker en betaalt dit bedrag pas als iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt (Pay Per Click). Google Ads beheer zorgt zo direct voor nieuwe bezoekers, klanten, leads en sales. Omdat wij al meer dan twintig jaar ervaring hebben met SEA en partner van Google zijn, weten wij precies hoe we het maximale resultaat uit jouw budget kunnen halen. Met onze kennis en ervaring met zoekmachine adverteren vergroten wij de online vindbaarheid van jouw website en helpen we je om op te vallen tussen alle concurrenten.

Waarom kiezen voor internationale SEA?

Wanneer je gebruik maakt van SEA, vergroot je je bereik én kun je doelgroepgericht adverteren. Advertenties van een bepaald product worden namelijk alleen getoond aan iemand, wanneer de betreffende persoon heeft laten blijken dat hij of zij interesse heeft in het product. SEA is daarom erg interessant, als je meer potentiële klanten naar je website wil trekken en daarmee je klantenbestand wil vergroten. Een andere reden om te kiezen voor (internationale) SEA, is dat je zelf de controle houdt over het budget. In Google Ads en Bing Ads kun je namelijk van tevoren aangeven hoeveel je per maand uit wil geven aan het adverteren via een zoekmachine. Op die manier wordt voorkomen dat je onverwachte kosten maakt.

Hoe gaat internationale SEA in zijn werk?

Net als bij internationale SEO geldt voor internationale SEA dat het niet mogelijk is om je online strategie één op één te kopiëren voor elk land waar je voor wil adverteren. Landen verschillen immers van elkaar op het gebied van cultuur, taal en gedrag; zo ook in zoekmachines. Onze SEA-specialisten beginnen daarom elke campagne met een zoekwoorden analyse voor elk land, zodat wij relevante zoekwoorden kunnen bepalen met veel zoekvolume en weinig concurrentie. Deze zoekwoorden verwerken wij vervolgens in de advertentieteksten voor de Google of Bing Ads campagne.

Naast de zoekwoorden analyse en het schrijven van de advertentieteksten moet er een productfeed gecreëerd worden en is het noodzakelijk om je Google Ads account aan Channable te koppelen. Dat is belangrijk om je advertenties continu relevant en up-to-date te houden. Wanneer je productvoorraad namelijk verandert door een verkoop, wil je immers dat jouw advertenties automatisch gesynchroniseerd worden zodat de productvoorraad overal weer hetzelfde is.

Staat je Google Ads campagne vervolgens als een huis? Dan begint voor onze SEA-specialisten het proces van monitoren, analyseren en optimaliseren. Op die manier blijf jij je doelgroep effectief benaderen en halen wij het maximale uit jouw budget.

Ons internationale bereik

Met 20 jaar ervaring in internationale online marketing hebben wij al veel klanten met succes en naar tevredenheid mogen helpen. Zo hebben onze SEA-specialisten voor Lionsdive een toename in bereik van 300% gerealiseerd, nam het aantal bezoekers van Xmasdeco met 2000% toe door o.a. inzet van SEA en SEO en hebben onze SEA-technieken voor Faceland geleid tot een gigantische boost voor online afspraken. Heb jij een internationaal SEA-vraagstuk waar je onze specialisten graag naar wil laten kijken? Wij staan te popelen om aan de slag te gaan met jouw internationale uitdaging en boeken graag samen met jou internationaal succes.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Professioneel en kundig opgezette AdWords campagne met alle toeters en bellen."
Dolf Kars
CEO RTL videostrip
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"
Shalina Ramdhiansing
Marketeer Infotheek
"Economy heeft voor aboutshoes.nl een zeer kundige en professionele AdWords campagne opgezet inclusief shopping en remarketing. De resultaten zijn erg goed en de communicatie en rapportage helder. Er zijn zeer korte lijnen waardoor er snel antwoord op de vraag is. Prettig contact. Ook bij vragen die buiten de scope ligt bv. bij SEO kunnen ze feilloos antwoord geven."
Mireille de Smet
Directeur Aboutshoes.nl
1/6

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

2/6

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/6

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

4/6

LionsDive

Bij de rebranding van LionsDive Beach Resort, een veelzijdig hotel op zonnig Curaçao, hoort een nieuwe Online Marketing Strategie. Hierbij lag voor Economy de focus op de ontwikkeling van de missie, visie, buyer persona’s en materiaal voor Display Advertising. Dit samen met SEA resulteerde in een flink lagere Cost Per Sale dan het jaar ervoor, meer naamsbekendheid en online boekingen.

 • Toename bereik +300 %
 • Behaalde boekingen +120 %
"Na inmiddels al enkele jaren samenwerking met Economy kan ik zeggen dat dit bureau zich onderscheidt door inhoudelijke kennis en overzicht over projecten te combineren. Dat geeft rust en richting voor opdrachtgevers."

LionsDive

5/6

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

6/6

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

5/5 - (1 stemmen)