SEA Nederland

Heeft u internationale ambities of wilt u als bedrijf succesvoller zijn in het buitenland? Dan is SEA in Finland wellicht iets voor u. het inzetten hiervan levert onder andere nieuwe bezoekers, klanten en sales op. Bovendien kunt u met behulp van SEA doelgericht adverteren. Wanneer u een product hebt welke op de Nederlandse markt erg populair is, betekent dat niet dat dit in andere landen ook gegarandeerd zo is. Dit komt vooral door de cultuurverschillen. Economy heeft al jaren ervaring met internationale SEA, daarom weten wij precies hoe wij uw product of dienst ook in andere landen, bijvoorbeeld Finland, tot een succes kunnen maken.

Bekend van BNR Radio

Voordelen van SEA in Nederland

 • Vergroot uw naamsbekendheid in het buitenland
 • Optimaal rendement van uw campagnebudget
 • Maandelijkse rapportages
 • Behaal resultaten op een korte termijn
 • Google Premier partner
 • (Inter)nationale marketingervaring
 • Business class, Economy prijzen
 • Gecertificeerde marketingspecialisten

Klantbeoordeling 9.0/10

Waarom zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven de organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google en Bing door in een veiling te bieden op zoekwoorden die relevant zijn voor uw website. U betaalt een bepaald bedrag per bezoeker. Google Ads uitbesteden zorgt direct voor nieuwe bezoekers, klanten, leads en sales. Daarnaast biedt deze dienst u de mogelijkheid om doeltreffend te adverteren. Omdat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben met SEA in Nederland en partner van Google zijn, weten wij precies hoe we het maximale resultaat uit uw budget kunnen halen. Zoekmachine adverteren vergroot de online vindbaarheid van uw website en helpt u om op te vallen tussen alle concurrenten.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Economy heeft ons geholpen met het verbeteren van onze online marketing. Zowel op het gebied van SEO als SEA hebben we samen grote stappen gemaakt. Ook hebben ze ons handige tooling verschaft, waarmee we waardevolle inzichten hebben verkregen. Het resultaat: meer verkeer naar onze website. Bedankt!"
Ben Jacobs
Managing Partner
"Fijn bedrijf met korte en snelle lijntjes, je kent de collega's hier persoonlijk en denken mee met de plannen en hoe dat bij je bedrijf past. Bij nieuwe campagnes of ideeën betrekken wij Economy, waardoor in een mum van tijd de online campagne klaar staat. Echt een strategische groeipartner voor ons. Kort samengevat zijn wij zeer tevreden!"
Cor Groenewegen
Eigenaar
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle AdWords en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online marketeer RAI
1/9

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

2/9

BNV Tools

Online bouwmarkt BNV Tools biedt bouwgereedschappen en -materialen aan van hoge kwaliteit. In de webshop kunnen klanten terecht voor gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, schildersartikelen, PBM, lijmen, kitten en nog veel meer. Om de online zichtbaarheid van de online bouwmarkt te vergroten, heeft Economy een uitgebreide online marketing strategie opgesteld. Dit heeft tot succesvolle resultaten geleid: BNV Tools ontvangt nu significant meer bezoekers op de website, sluit meer transacties dan voorheen en boekt 40 procent meer winst.

 • SEA +1000 %
 • SEO +30 %
 • Omzet +40 %
3/9

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

4/9

Dr. Veggie

Voor Dr. Veggie, webshop in groentesappen, heeft Economy actief geholpen binnen het gehele online spectrum in marketing en IT. Door middel van SEA, SEO en Facebook is het bereik van Dr. Veggie vergroot, meer websitebezoekers en verkopen gerealiseerd. Naast de ontwikkeling van de website zijn het logo, huisstijl en etiketten ontwikkeld.

 • Toename SEA bereik +500 %
 • Toename organisch verkeer +800 %
 • Opzet sociale media advertising bereik +250 %
Economy heeft de webshop ontwikkeld voor Dr. Veggie, de online kanalen opgezet en de huisstijl, logo's en etiketten verzorgd.

Dr. Veggie

5/9

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

6/9

Online Drumles

Leren drummen via lesvideo’s, het kan bij de online muziekschool; Online Drumles.nl. Hiervoor heeft Economy de website vormgegeven op zowel esthetisch als technisch vlak. Door middel van Facebook Advertising en Display Advertising wordt de aandacht getrokken van de specifieke doelgroep. Tot slot is Zoekmachine Advertising en Zoekmachine Optimalisatie ingezet om het maximale uit de website te halen.

 • Toename verkeer +100 %
 • Toename volgers +320 %
 • Sales +95 %
Een prettige samenwerking die volledig van kop tot staart is uitgevoerd. Van SEO tot aan Social Media Advertising waardoor het klantbestand flink is gegroeid.

Online Drumles

7/9

Koenig & Bauer Coding

 • Toename Domain Authority +125 %
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
 • Toename bereik social +300 %
"Wij zijn al jaren klant en dankzij Economy hebben we op het gebied van zowel SEO als SEA grote stappen gemaakt. Ze komen proactief met suggesties en verbeterpunten. Al met al een fijne samenwerking met zeer korte lijnen en maandelijkse rapportage, waardoor het erg goed inzichtelijk wordt wat er achter de schermen gebeurt."

Frank Valkenburg Sales Manager Benelux

8/9

LionsDive

Bij de rebranding van LionsDive Beach Resort, een veelzijdig hotel op zonnig Curaçao, hoort een nieuwe Online Marketing Strategie. Hierbij lag voor Economy de focus op de ontwikkeling van de missie, visie, buyer persona’s en materiaal voor Display Advertising. Dit samen met SEA resulteerde in een flink lagere Cost Per Sale dan het jaar ervoor, meer naamsbekendheid en online boekingen.

 • Toename bereik +300 %
 • Behaalde boekingen +120 %
"Na inmiddels al enkele jaren samenwerking met Economy kan ik zeggen dat dit bureau zich onderscheidt door inhoudelijke kennis en overzicht over projecten te combineren. Dat geeft rust en richting voor opdrachtgevers."

LionsDive

9/9

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

5/5 - (2 stemmen)