Linkbuilding Frankrijk

Linkbuilding Frankrijk uitbesteden? Wij hebben zeer veel ervaring in deze specifieke markt. Met lokale kennis bouwen wij efficient aan een kwalitatief duurzaam profiel. De Franse taal is nummer 9 van de meest gebruikte talen op het internet, waardoor de kans groot is dat je jouw Franse doelgroep niet bereikt met Nederlandse SEO. Zonde, want zo’n 9 op de 10 Fransen zijn actief op het internet! Door te investeren in linkbuilding in Frankrijk benut je deze kansen wel. Door onder meer de juiste vertalingen van zoekwoorden te gebruiken en hoogwaardige content in de Franse taal te plaatsen, zul je in een mum van tijd hoger in de Franse zoekresultaten komen. Benieuwd wat Economy voor jou kan betekenen op het gebied van linkbuilding Frankrijk? Vraag een gratis scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Voordelen linkbuilding

 • Verbeter duurzaam de autoriteit PA, DA, DR, TF, CF van uw website
 • Verbeter de online vindbaarheid van uw website
 • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Goede resultaten, ook op de lange termijn
 • Verhoog het aantal leads en conversies
 • 20 jaar ervaring
 • Business class, Economy prijzen
 • Google Premier partner

Klantbeoordeling 9.0/10

Franse zoekmachine optimalisatie

De Fransen kiezen net als Nederlanders voor Google als zoekmachine, wat reden is om een effectieve SEO strategie op te zetten. Daarmee vergroot jij immers je online zichtbaarheid en vindbaarheid, met meer verkeer en meer conversies tot gevolg. Toch is het niet aan te raden om je Nederlandse SEO-strategie één op één over te nemen om hoger in de Franse zoekresultaten te komen. Het internetgedrag van Fransen is namelijk niet hetzelfde als het internetgedrag van jouw Nederlandse doelgroep, waardoor het van groot belang is om rekening te houden met deze cultuurverschillen in jouw strategie voor internationale SEO.

Linkbuilding Frankrijk

Om je naamsbekendheid te vergroten, klanten aan je onderneming te binden en meer conversies te realiseren op de Franse e-commercemarkt moet je dus inzetten op een nieuwe, passende strategie. De specialisten van Economy weten gelukkig als geen ander hoe jij dit kan aanpakken en zijn zich meer dan bewust van de cultuurverschillen en taalregels van de Fransen. Zo gaan wij actief aan de slag met het bepalen van de juiste vertalingen van zoekwoorden door middel van een zoekwoorden analyse en zorgen wij voor kwalitatieve content in de Franse taal met native SEO copywriting. Met een internationaal netwerk van meer dan 1.100.000 plaatsingsmogelijkheden weten wij deze content op hoogwaardige fr-websites te plaatsen. Op die manier bewerkstelligt Economy een doelgerichte, duurzame linkbuildingstrategie, waarmee jij de Franse e-commercemarkt weet te veroveren.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor linkbuilding Frankrijk of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan u graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO Frankrijk speelt hier een belangrijke rol in, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor u een linkbuilding traject in Frankrijk opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor uw doelgroep?
 • 2
  Concurrenten onderzoek Op welke manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent?
 • 3
  Netwerk aanspreken Actief sluiten van linkdeals
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

1/5

Vacansoleil

Voor Vacansoleil zet Economy zich in om de Franse versie van de website hoger in de zoekresultaten te laten scoren. Dit doen we aan de hand van een outreach strategie op maat, technische SEO en onsite copywriting. Het resultaat? Positiestijgingen in de Franse zoekresultaten en een toename van de autoriteit van Vacansoleil.fr. België en Duitsland volgen.

 • Positiestijgingen +33 %
 • Trust Flow +30 %
 • Algehele autoriteit + 16 %
Vacansoleil werkt aan de transitie van Paid naar Non paid. Branding en SEO zijn daarvoor belangrijke kanalen om meer Non Paid resultaten te behalen. We zijn opzoek gegaan naar bureaus die Vacansoleil kunnen helpen om betere organische rankings te verkrijgen, zodat meer organisch verkeer kan converteren in boekingen. Economy is één van de bureaus die heeft meegedaan aan de Pilot. Ze hebben mooie resultaten gehaald voor de organische rankings voor het Franse domein. Daarnaast is de communicatie zeer prettig en heeft Jasper het vertrouwen gewekt dat Economy een grotere bijdrage kan leveren aan het verbeteren van rankings en verkeer via SEO. Daarom gaan we met Economy de volgende fase in, waarbij we prognoses gaan uitwerken om een zo goed mogelijke ROI te halen uit SEO. Economy zal de komende periode werken aan de verbetering van het organisch marktaandeel in Frankrijk en de targets en doelstellingen hierbij zo goed mogelijk te benaderen.

Bjorn Smeets SEO Manager | Online Performance Team

2/5

Trapliftenvergelijken

Trapliftenvergelijken is een internationale aanbieder van trapliften in allerlei soorten en maten. Om daarom internationaal zichtbaar en vindbaar te worden, heeft Economy de Outreach verzorgd voor de Nederlandse, Belgische, Franse en Italiaanse versies van de website. Daarnaast heeft Economy copy ontwikkeld in Frankrijk en Italië. Dit heeft gezorgd voor een significante toename in het organisch marktaandeel, de zoekwoordposities en het verkeer dat hieruit voortvloeit.

 • Ranking Performance 750 %
 • Domain Authority 33 %
 • Algehele autoriteit 300 %

3/5

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

4/5

Moosefarg

 • Internationaal bereik 3 landen
 • Organische websitebezoekers +300 %
5/5

Leerverfshop

 • Internationaal bereik 5 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
4.8/5 - (20 stemmen)