Google Ads Magento

Heb jij met Magento een webshop gemaakt en wil je jouw producten graag online beter zichtbaar maken? In dat geval is het aan te raden om aan de slag te gaan met Google Ads. Door te adverteren met dit advertentieprogramma zorg je ervoor dat je opvalt bij een specifieke target group. Het effect? Meer bezoekers, aankopen en omzet! Met 20 jaar ervaring in online marketing weten de SEA-specialisten van Economy een effectieve campagne op te zetten in Google Ads voor Magento-webshops. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekend van BNR Radio

Voordelen van Google Ads

 • Google Premier Partner
 • Geaccrediteerd en gecertificeerd
 • (Inter)nationale ervaring en specialisten
 • Gratis SEA scan
 • Geen contracten / geen opzegtermijn
 • 20 jaar aan SEA-ervaring
 • 1000+ tevreden klanten
 • Maandelijkse rapportage en evaluatie
 • 1 vaste specialist

Klantbeoordeling 9.0/10

Waarom Google Ads voor Magento?

Door de adverteren in Google voor de producten uit jouw Magento-webshop kun je een heel precieze doelgroep bereiken. Zo zorg je ervoor dat jouw advertenties relevant zijn voor de mensen die ze bekijken en vergroot je de kans dat zij doorklikken naar jouw webshop. Daarnaast maak je jouw advertenties relevant door de juiste zoekwoorden in je advertenties te verwerken. Wil jij voor meer dan één product een Google Ads campagne uitrollen? Ook dat is mogelijk! Onze SEA-specialisten weten precies hoe je effectief verschillende campagnes uitzet, monitort en optimaliseert. Ook mooi aan Google Ads is dat je pas betaalt voor de campagne, als iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt.

Hoe gaan onze specialisten te werk?

Bij het opzetten van een campagne in Google Ads voor webshops komt meer kijken dan je denkt. Zo moeten er advertentieteksten geschreven worden, de juiste zoekwoorden bepaald worden en een productfeed opgezet worden in Channable. Deze productfeed wordt vervolgens gekoppeld aan Google Ads, net als dat jouw Google Ads-account gekoppeld moet worden aan jouw Magento-webshop. Is de campagne klaar om uit te rollen? Dan breekt de fase aan waarin onze SEA-experts de resultaten gaan monitoren en analyseren. Wat kan er beter en hoe gaan we optimaliseren? Door de campagne nauwlettend in de gaten te houden, zorgen we ervoor dat jouw advertenties relevant en up-to-date blijven!

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online Marketeer RAI
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"Economy heeft voor de Orfeokliniek met succes een zeer goede zichtbaarheid gecreëerd in Google, zowel organisch als in AdWords. Er is een flinke stijging in het verkeer gerealiseerd. Dit merken we vooral bij de aanmeldingen voor behandelingen die tot dusver minder bekend waren. Tevens heeft Economy een succesvolle Facebook-campagne opgezet. Het werkt prettig dat zij zeer nauw samenwerken met onze webontwikkelaar Edit4u."
Petra van der Kwartel
Marketing & Communicatie Orfeokliniek
1/2

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

2/2

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

5/5 - (3 stemmen)