Linkbuilding Italië

Linkbuilden in Italië uitbesteden? Wij hebben zeer veel ervaring in de Italiaanse markt. Met lokale kennis en contacten bouwen wij efficient aan een kwalitatief duurzaam profiel. Bij Italië denk je zeer waarschijnlijk aan mode en Milaan, kunst en architectuur, de rijke Italiaanse geschiedenis en de Mediterrane keuken. Misschien ben je echter niet zo snel geneigd om je eigen producten of diensten online onder de aandacht van de Italianen te brengen. Zonde, want het is erg interessant om je te verdiepen in het online koopgedrag van de Italianen en de manier waarop jij je Italiaanse doelgroep kunt benaderen. Net als andere Europese landen blijft de e-commercemarkt van Italië namelijk groeien, waardoor een investering in je online vindbaarheid en zichtbaarheid in de Italiaanse zoekresultaten van Google het verschil kunnen maken. Vragen of vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Voordelen linkbuilding

 • Verbeter duurzaam de autoriteit PA, DA, DR, TF, CF van uw website
 • Verbeter de online vindbaarheid van uw website
 • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Goede resultaten, ook op de lange termijn
 • Verhoog het aantal leads en conversies
 • 20 jaar ervaring
 • Business class, Economy prijzen
 • Google Premier partner

Klantbeoordeling 9.0/10

Italiaanse zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar en zichtbaar worden in de Italiaanse zoekresultaten kent enorm veel voordelen: je verkrijgt meer naamsbekendheid onder Italianen, je realiseert meer verkeer op je Italiaanse website en je vergroot het aantal conversies. Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO heeft jouw bedrijf dus veel te bieden, maar toch gaat SEO niet zo eenvoudig in zijn werk als het lijkt. Om immers een hogere positie in de zoekresultaten te verkrijgen en te behouden, is het uiterst belangrijk om je zoekwoorden en content af te stemmen op de Italianen. Het kopiëren van je Nederlandse SEO-strategie naar je Italiaanse doelgroep levert je dan ook niet hetzelfde resultaat op. Maar hoe dan wel? Wij gaan graag voor jou aan de slag met effectieve linkbuilding in Italië.

Linkbuilding uitbesteden Italië

Als je de samenwerking met Economy aangaat, zullen wij een gepersonaliseerde linkbuildingstrategie opstellen die gericht is op je Italiaanse doelgroep. Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie, waarbij onze specialisten een netwerk van links opbouwen die naar jouw website verwijzen. De Italiaanse Google zal jouw website door dit linknetwerk beschouwen als ‘relevant’ en jouw website vervolgens een hogere positie toekennen in de zoekresultaten. Dit klinkt eenvoudig, maar in praktijk komt er veel kijken bij internationale linkbuilding. Zo is het belangrijk om met de juiste Italiaanse zoekwoorden te werken en moet content in het Italiaans geschreven worden en gericht zijn op het Italiaanse publiek. Onze SEO-specialisten voeren daarom een uitgebreide zoekwoorden analyse uit en houden zich bezig met native SEO copywriting. De content met correcte zoekwoorden wordt vervolgens op hoogwaardige it-websites geplaatst. Met meer dan 1.100.000 internationale plaatsingsmogelijkheden weet Economy dit echter effectief voor jou te realiseren!

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor linkbuilding Italië of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan u graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO speelt hier een belangrijke rol in, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor u een linkbuilding traject in Italië opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor uw doelgroep?
 • 2
  Concurrenten onderzoek Op welke manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent?
 • 3
  Netwerk aanspreken Actief sluiten van linkdeals
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

1/4

Vision Direct

Visions Direct is de Europese marktleider op het gebied van online lenzen bestellen. Bij het online aanschaffen van lenzen bij Vision Direct is de online vindbaarheid van belang. Voor deze webshop heeft Economy een effectieve SEO strategie opgesteld die aan de wensen en doelen van de klant past. Door middel van Zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor om een toppositie te behalen in Google waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Het organisch marktaandeel is met 80% gestegen. Er zijn 3500 nr. 1 posities. Denk aan lenzen, kleurlenzen, lenzen bestellen etc.

 • Toename websitebezoekers +80 %
 • Toename Domain Rating +130 %
 • Nr. 1 posities in 5 landen 3500
Economy heeft bijgedragen aan een stijging in het organisch marktaandeel en vele nr. 1 posities die voor Vision Direct essentieel zijn In Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië.

Clara Sanzol PR Manager

2/4

Trapliftenvergelijken

Trapliftenvergelijken is een internationale aanbieder van trapliften in allerlei soorten en maten. Om daarom internationaal zichtbaar en vindbaar te worden, heeft Economy de Outreach verzorgd voor de Nederlandse, Belgische, Franse en Italiaanse versies van de website. Daarnaast heeft Economy copy ontwikkeld in Frankrijk en Italië. Dit heeft gezorgd voor een significante toename in het organisch marktaandeel, de zoekwoordposities en het verkeer dat hieruit voortvloeit.

 • Ranking Performance 750 %
 • Domain Authority 33 %
 • Algehele autoriteit 300 %

3/4

Leerverfshop

 • Internationaal bereik 5 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
4/4

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

5/5 - (2 stemmen)