Linkbuilding Duitsland

Wil je linkbuilding in Duitsland uitbesteden? Wij hebben zeer veel ervaring in de Duitse markt. Met lokale kennis en contacten bouwen wij efficient aan een kwalitatief duurzaam profiel. Duitsland kent ruim 83 miljoen inwoners en beslaat daarmee de grootste afzetmarkt van Europa. Het is dan ook logisch dat veel bedrijven succesvol de Duitse markt willen betreden. Met de juiste vertalingen van zoekwoorden, content die aansluit bij de Duitse cultuur en kwalitatieve plaatsingsmogelijkheden op de-websites, zorgen wij dat jouw bedrijf online beter vindbaar wordt door de Duitse doelgroep. Benieuwd wat ons linkbuilding bureau voor jou kan betekenen? Vraag een gratis scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van BNR Radio

Voordelen linkbuilding

 • Verbeter duurzaam de autoriteit PA, DA, DR, TF, CF van uw website
 • Verbeter de online vindbaarheid van uw website
 • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Goede resultaten, ook op de lange termijn
 • Verhoog het aantal leads en conversies
 • Native Duitse schrijvers
 • 20 jaar ervaring
 • Business class, Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

Duitse zoekmachine optimalisatie

Net als in Nederland is Google de meest gebruikte zoekmachine in Duitsland, waardoor linkbuilding in Duitsland een effectieve strategie is om je organische vindbaarheid en online zichtbaarheid te vergroten. Desondanks kun je jouw online marketingaanpak beter niet één op één overnemen om in Duitsland te adverteren. Zo krijgt elke marketeer te maken met verschillen in cultuur en voorkeur tussen Nederland en onze oosterburen. Waar Nederlanders bijvoorbeeld prijzen nauwlettend in de gaten houden, telt voor een Duitser kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook geven Duitsers de voorkeur aan hun eigen betaalmethoden zoals PayPal en hun eigen marktplaatsen zoals Amazon.de. Het is dus van groot belang om je hiervan bewust te zijn bij het opstellen van een online marketingstrategie voor het bereiken van Duitse consumenten.

Linkbuilding Duitsland

Naamsbekendheid verkrijgen, klanten aan je bedrijf binden en omzet draaien op de Duitse e-commercemarkt vereist dus een andere aanpak. Onze specialisten weten als geen ander hoe belangrijk het is om hier zorgvuldig mee om te gaan. Als je bij ons klant wordt om een hogere positie in de zoekresultaten van de Duitse Google te verkrijgen, dan gaan wij aan de slag met linkbuilding (in Duitsland ook wel linkaufbau genoemd). Dit is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en is gericht op het creëren van een sterk backlinkprofiel. Hiervoor voeren wij een zoekwoorden analyse uit om de juiste zoektermen te bepalen en schrijven wij kwalitatieve content in de Duitse taal, wat ook wel SEO copywriting genoemd wordt. Met meer dan 1.100.000 internationale plaatsingsmogelijkheden in diverse branches zorgen wij er vervolgens voor dat deze hoogwaardige content op kwalitatieve duitse websites terecht komt die relevant zijn aan de branche waarin de klant opereert. Op die manier realiseert Economy effectieve en duurzame linkbuilding in Duitsland, waarmee jij de mogelijkheid krijgt om de Duitse markt te veroveren. Zelf linkbuilding uitvoeren in Duitsland is voor veel bedrijven bijzonder tijdrovend en veelal niet de focus. Bij het uitbesteden van Duitse linkbuilding bespaar je veel tijd en kosten, behaal je effectief resultaat en kan jij je op de core business blijven focussen.

Samenwerking met Economy

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor linkbuilding Duitsland of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan u graag te woord.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO Duitsland speelt hier een belangrijke rol in, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk als wij voor u een linkbuilding traject in Duitsland opstarten?

 • 1
  Kansen en platform analyse Welke strategie is geschikt voor uw duitse doelgroep?
 • 2
  Concurrenten onderzoek Op welke manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent?
 • 3
  Netwerk aanspreken Actief sluiten van linkdeals in Duitsland
 • 4
  Rapportage U ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

1/7

Sendcloud

Sendcloud is een toonaangevende leverancier van verzendoplossingen voor (inter)nationale e-commercebedrijven. Door de logistiek te beheren en verzendprocessen te optimaliseren, besparen e-commercebedrijven tijd en geld. Met een bereik van meer dan 180 landen en 23.000+ Europese merken is Sendcloud uitgegroeid tot dé expert op het gebied van verzending en orderverwerking. Ook in Duitsland is Sendcloud actief en groeiende, waarin Economy Sendcloud ondersteunt door middel van SEO, outreach en on-site optimalisatie.

 • Toename Domain Authority +5 %
 • Toename organisch verkeer +9500
 • Toename aantal zoektermen +6400
Prettige agency met betrokken en kundige specialisten. Bij het uitvoeren van een technical audit op onze sites en outreach werkzaamheden in Duitsland zijn wij erg tevreden. Economy heeft altijd oog gehad voor de wensen van de klant en heeft boven verwachting gepresteerd met het beschikbare budget.

Andrei Locin SEO specialist

2/7

Trampoline-Shop.de

Trampoline-shop.de is één van de grootste trampoline-aanbieders in Duitsland, die trampolines door heel Europa verzendt. Om onder de aandacht te komen van Duitse en Oostenrijkse klanten past Economy diverse SEO-technieken toe. Zo hebben wij een succesvolle linkbuilding strategie voor Duitsland en Oostenrijk uitgewerkt, die tot een significante stijging van de autoriteit van Trampoline-shop.de heeft geleid en zelfs een nummer 1 positie op het zoekwoord trampolin met 103.000 zoekvolume.

 • Ranking Performance 150 %
 • Domain Authority 1250 %
 • Algehele autoriteit 500 %

3/7

Moosefarg

 • Internationaal bereik 3 landen
 • Organische websitebezoekers +300 %
4/7

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

5/7

Xmasdeco

Xmasdeco verkoopt kwalititeits kunst kerstbomen internationaal. Economy heeft de online marketing en website verzorgd in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

 • Toename verkopen via Affiliates +190 %
 • Toename verkoop via Bol/Amazon internationaal +2000 %
 • Toename organisch websitebezoekers in Europa +350 %
Economy heeft de verkopen via Bol, Amazon en andere marketplaces enorm doen groeien. Daarnaast is de verkoop via SEO/SEA flink toegenomen. Er is gewerkt in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, UK en Oostenrijk.

Xmasdeco

6/7

Leerverfshop

 • Internationaal bereik 5 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %
7/7

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

5/5 - (2 stemmen)