Gratis SEO scan Vrijblijvend advies

Wil jij weten hoe jij ervoor staat op het gebied van SEO en waar jouw kansen liggen? Vraag dan hieronder gratis onze SEO-scan aan. Onze ervaren SEO-specialisten gaan direct voor je aan de slag. Binnen 1 werkdag ontvang je een volledig resultaatgericht advies op maat voor optimale vindbaarheid van jouw website.

Bekend van BNR Radio

Voordelen SEO scan

 • Hogere posities in de zoekmachines
 • Deskundig advies op maat
 • Praktische tips
 • Inzicht in DR, UR, TF & CF van jouw website
 • SEO-check voor on-site en off-site
 • Hoogwaardige SEO checker software
 • 20 jaar ervaring
 • Binnen 1 werkdag geleverd

Klantbeoordeling 9.0/10

Wat is een SEO scan precies?

Ons team van specialisten analyseert jouw website aan de hand van een aantal belangrijke factoren die het succes van uw website bepalen. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige SEO software, zoals Ahrefs, Mangools, SERPWatcher en ScreamingFrog. Aan de hand van deze tools kunnen we namelijk de kwaliteit van zowel on-site als off-site SEO van jouw website bepalen. 

On-site SEO, ook wel technische SEO genoemd, verwijst naar de structuur van de website. Maak je gebruik van interne en externe links? Hoe is het menu opgebouwd en wat is de laadtijd van jouw website? De gebruiksvriendelijkheid van jouw website is een belangrijke SEO-indicator voor zoekmachines. Off-site SEO daarentegen heeft betrekking tot autoriteit. Wat is de kwaliteit van jouw profiel? Is er sprake van een content gap? Ook voeren onze SEO-specialisten een kansen- en platformanalyse uit om te achterhalen waar de mogelijkheden voor verbeteringen liggen. Het eindrapport is een overzicht van de sterke punten en verbeterpunten.

Ontvang vrijblijvend advies

De SEO-scan geeft inzicht in de mogelijkheden en kansen voor jouw website op het gebied van SEO. Het doorvoeren van deze verbeteringen zorgt voor meer bezoek op jouw website en een betere online vindbaarheid. Wij geven je daarom handige tips en praktijkadvies mee in het rapport, zodat je zelf aan de slag kunt gaan om hoger te scoren in Google. Naar aanleiding van het rapport kun je er bovendien voor kiezen om langs te komen voor een gesprek. Tijdens dit gesprek geven we duidelijk aan wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en wat ons plan van aanpak is.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

De specialisten van Economy houden zich niet alleen bezig met de vraag: “Hoe kunnen we de SEO-campagnes zo optimaal mogelijk inrichten?”. Nog veel meer vragen zij zich af: “Hoe kunnen we voor een optimale klantbeleving zorgen?” Of nog belangrijker: “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat u over de gehele customer journey zichtbaar bent bij uw doelgroep?”

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO kan hier een belangrijke rol in spelen, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat jullie voor een scherp uurtarief werken?
Doordat wij intern de processen zeer efficiënt hebben ingericht. Hebben de rollen in het proces onderverdeeld per type medewerker zodat het gemiddelde uurtarief scherp is. Wij zowel nationaal als internationaal het hele landschap in kaart hebben. Er 15 jaar kennis, kunde en ervaring is waardoor wij geen dubbel werk hoeven te doen. Ons netwerk zorgt ervoor dat we onze klanten kwalitatieve en relevante plaatsingen kunnen bieden zonder meerkosten.

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Economy heeft zorg gedragen voor een betere vindbaarheid van mij bij het bedrijfsleven. Door Economy heb ik veel aanvragen en boekingen om een opening te doen of om een presentatie of een speech te houden. Je wordt duidelijk voorgelicht en alle afspraken worden nagekomen. Ik ben heel blij dat ik gebruik heb gemaakt van dit kundige bedrijf en ik ben in alle opzichten uitermate tevreden."
Marijke Helwegen
Bekende Nederlander
"Voor Carrièrepoort heeft Economy zeer goede organische resultaten behaald (SEO), met verdubbeling van het aantal leads tot gevolg. In een zeer competitieve markt is er een nummer 2 positie bereikt op bv. het woord outplacement en nog vele andere concurrerende zoekwoorden. Economy heeft op slimme wijze deze resultaten behaald, helder gerapporteerd en gemonitored. Daarnaast hebben zij advies en ondersteuning gegeven over de opzet van onze website www.carrierepoort.nl op basis van conversie en on site SEO. Ook hebben ze een pva gemaakt en grotendeels uitgevoerd voor een branding en remarketing campagne in Google Adwords en Bing. Al met al een kundige partij waar wij zeer prettig mee samenwerken."
Johan Eekma
Directeur Carrièrepoort
"Vorig jaar is CBBS in zee gegaan met Economy voor de positionering van de website www.cbbs.nl. Met name bij de meest logische zoekwoorden als salarisadministratie en HRM was onze site nauwelijks vindbaar. Inmiddels worden we op bijna alle relevante woorden goed gevonden. Inclusief een aantal nummer 1 posities. Het kan dus wél!"
Ton van den Berge
Directeur
1/3

Vision Direct

Visions Direct is de Europese marktleider op het gebied van online lenzen bestellen. Bij het online aanschaffen van lenzen bij Vision Direct is de online vindbaarheid van belang. Voor deze webshop heeft Economy een effectieve SEO strategie opgesteld die aan de wensen en doelen van de klant past. Door middel van Zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor om een toppositie te behalen in Google waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Het organisch marktaandeel is met 80% gestegen. Er zijn 3500 nr. 1 posities. Denk aan lenzen, kleurlenzen, lenzen bestellen etc.

 • Toename websitebezoekers +80 %
 • Toename Domain Rating +130 %
 • Nr. 1 posities in 5 landen 3500
Economy heeft bijgedragen aan een stijging in het organisch marktaandeel en vele nr. 1 posities die voor Vision Direct essentieel zijn In Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië.

Clara Sanzol PR Manager

2/3

Vacansoleil

Voor Vacansoleil zet Economy zich in om de Franse versie van de website hoger in de zoekresultaten te laten scoren. Dit doen we aan de hand van een outreach strategie op maat, technische SEO en onsite copywriting. Het resultaat? Positiestijgingen in de Franse zoekresultaten en een toename van de autoriteit van Vacansoleil.fr. België en Duitsland volgen.

 • Positiestijgingen +33 %
 • Trust Flow +30 %
 • Algehele autoriteit + 16 %
Vacansoleil werkt aan de transitie van Paid naar Non paid. Branding en SEO zijn daarvoor belangrijke kanalen om meer Non Paid resultaten te behalen. We zijn opzoek gegaan naar bureaus die Vacansoleil kunnen helpen om betere organische rankings te verkrijgen, zodat meer organisch verkeer kan converteren in boekingen. Economy is één van de bureaus die heeft meegedaan aan de Pilot. Ze hebben mooie resultaten gehaald voor de organische rankings voor het Franse domein. Daarnaast is de communicatie zeer prettig en heeft Jasper het vertrouwen gewekt dat Economy een grotere bijdrage kan leveren aan het verbeteren van rankings en verkeer via SEO. Daarom gaan we met Economy de volgende fase in, waarbij we prognoses gaan uitwerken om een zo goed mogelijke ROI te halen uit SEO. Economy zal de komende periode werken aan de verbetering van het organisch marktaandeel in Frankrijk en de targets en doelstellingen hierbij zo goed mogelijk te benaderen.

Bjorn Smeets SEO Manager | Online Performance Team

3/3

Leerverfshop

 • Internationaal bereik 5 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +200 %

Offertecheck

Economy biedt business class tegen economy prijzen. 20% lager dan de concurrentie.

Wilt u graag een scherp aanbod op basis van uw huidige online marketing contract? Neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden. Uitgangspunt is om een voorstel te doen welk 20% voordeliger is tegen minstens dezelfde voorwaarden. Wij proberen echter altijd een nog beter resultaat neer te zetten. Kortom, business class tegen economy prijzen. Vraag nu een offerte check aan en bespaar.

5/5 - (2 stemmen)