Online marketing strategie

Rate this page

Al enige jaren is er een verschuiving zichtbaar van offline naar online. Dit gaat sneller en sneller. De traditionele marketing is vaak niet meer genoeg en is aan een nieuwe zet toe. Een goede online marketing strategie is essentieel om online gevonden te worden door potentiële klanten. Wij helpen u graag om uw bedrijf online succesvol te maken. Met onze kennis en ervaring werken wij graag een content marketing strategie voor u uit of bespreken we hoe we uw online leadgeneratie kunnen verbeteren.

U, als specialist in uw business, weet als geen ander wat er speelt en wat de huidige trends zijn. Wij, met onze ervaring en online kennis, ontwikkelen samen met u een krachtige online strategie die bij uw bedrijf past. Bovendien stellen we duidelijke doelstellingen en een missie op. Hier passen we de werkwijze op aan. In de online wereld is alles meetbaar. Daarom werken wij met KPI’s, duidelijk geformuleerde doelstellingen. Van alle uitgave die u doet, kunt u precies zien wat het oplevert.

De ideale marketingmix
Afhankelijk van uw doelen werken wij de ideale marketingmix uit: adverteren in Google, Google analytics instellen, conversiecodes installeren, zoekmachine optimalisatie, adverteren op YouTube, adverteren in Bing, remarketing campagnes, remarketing for search, affiliate marketing, social media en nog veel meer. Wij inspireren en adviseren u graag! Daarnaast ondersteunen wij u bij uw online vraagstukken. Onze experts staat altijd voor u klaar. Een goede online marketing strategie verbetert de online vindbaarheid van uw website en trekt meer klanten aan. Ook zorgen wij ervoor dat uw website aansluit bij de doelgroep en overzichtelijk is. Op deze manier kunnen klanten makkelijk door de website browsen en vinden zij snel waar ze naar op zoek zijn. De ideale marketingmix levert uiteindelijk meer conversies en winst op. Zorg ervoor dat alle werknemers op de hoogte zijn van de online marketing strategie.

De doelgroep
Een goede online marketing strategie is vaak gefocussed op een specifieke doelgroep. Samen stellen we vast wie de meest relevante doelgroep is en verdiepen we ons in de interesses, wensen en online gedrag van deze doelgroep. Met behulp van deze inzichten over uw doelgroep kunnen we de website en de social media kanalen verder inrichten. Als uw doelgroep vooral uit jongeren bestaat, kunt u een informele ondertoon gebruiken en eventueel humor in de teksten verwerken. Wanneer de doelgroep echter uit ouderen bestaat, is het verstandig om een formele toon aan te nemen en informatieve informatie te geven.

Contact
Heeft u interesse? Twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Online succes begint bij een effectieve online marketing strategie! Ook kunt u ons telefonisch bereiken (015-7503656) of een e-mail sturen ([email protected]).

Voordelen

  • Een duidelijke strategie creëert eenheid
  • Behaal de gewenste online resultaten
  • De website is consistent met de bedrijfsstrategie
  • Verbeter de online vindbaarheid van uw website
  • Krijg meer inzichten in de prestaties van uw website