SEO Delft

Heb jij een winkel in Delft, maar valt het aantal bezoekers tegen? Hoewel je niet direct denkt aan online marketing als middel om meer klanten te ontvangen, zorgt een meer online naamsbekendheid voor meer naamsbekendheid in de regio. Economy helpt je daarom graag bij het optimaliseren van je SEO om jouw doelstellingen te bereiken. Ons online marketing bureau in Delft denkt met je mee in de mogelijkheden en realiseert samen met jou meer bezoekers, meer conversies en meer omzet!

Voordelen lokale SEO

 • Verschijn lokaal hoger in de resultaten van zoekmachines
 • Vergroot de relevantie van website bezoekers
 • Bereik de juiste doelgroep op het juiste moment
 • Realiseer meer conversies en organisch verkeer
 • Vergroot de online zichtbaarheid van jouw website
 • Gecertificeerde marketingspecialisten
 • Google Premier partner
 • 20 jaar ervaring

Klantbeoordeling 9.0/10

Waarom lokale SEO?

Online marketing is niet alleen interessant voor grote bedrijven die een internationaal publiek willen bereiken, maar kan juist ook doeltreffend ingezet worden voor lokale bedrijven met een specifieke doelgroep. Door in te zetten op online marketing Delft verkrijgt jouw website namelijk een hogere positie in de zoekresultaten van Google. Als gevolg hiervan wordt jouw bedrijf online zichtbaar en zullen inwoners van Delft sneller op jouw website klikken. Vervolgens maken zij een afspraak, worden ze lid of melden ze zich voor de nieuwsbrief. Een hogere positie in de zoekresultaten van Google gaat dus gepaard met allerlei voordelen. Benieuwd naar een Delftse ondernemer onze dienstverlening heeft ervaren? Lees dan hier de klantcase van ONE Kappers.

SEO in Delft

SEO is een online marketingtechniek waarmee je website een hogere positie in de zoekresultaten van Google verkrijgt. Daarbij bepalen onze SEO-specialisten in Delft eerst zoekwoorden waarop jij met jouw bedrijf gevonden wil worden door Delftenaren. Deze zoekwoorden vormen de basis voor linkbuilding. Aan de hand van de zoekwoorden wordt namelijk relevante content geschreven gericht op jouw doelgroep. Vervolgens publiceren we de content op partnerwebsites uit ons netwerk van meer dan 1.100.000 plaatsingsmogelijkheden. Het resultaat? Een hogere positie in de zoekresultaten met meer bezoekers, meer conversies en meer omzet tot gevolg!

Onze online specialisten helpen je verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Uitleg video SEO

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Welke andere diensten bieden wij aan?

De specialisten van Economy houden zich niet alleen bezig met de vraag: “Hoe kunnen we de SEO-campagnes zo optimaal mogelijk inrichten?” Nog veel meer vragen zij zich af: “Hoe kunnen we voor een optimale klantbeleving zorgen?” Of nog belangrijker: “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je over de gehele customer journey zichtbaar bent bij jouw doelgroep?”

Bij zowel oriëntatie, evaluatie als de uiteindelijk aankoop moet jouw bedrijf top-of-mind zijn! SEO kan hier een belangrijke rol in spelen, maar mogelijk bieden ook andere diensten, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, je grote kansen. Economy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Onze SEO-checklist in 10 stappen:

1. Website-analyse
Hoe beoordeelt Google jouw website? Wij gaan onder andere met behulp van onze SEO-tools na hoe goed jouw website scoort in Google en analyseren daarbij allerlei SEO-gerelateerde data. Zo kijken we ook naar negatieve SEO-factoren.
2. Kansen- en platformanalyse
Wat zijn jouw doelstellingen, wie is jouw doelgroep en welke strategie pas je toe om jouw doel(groep) te bereiken?
3. Technische SEO-check
Is jouw website technisch gezien op orde? Wij controleren onder meer de structuur en opzet van je website, interne links, backlinks, een responsief webdesign, https in de URL, de laadtijd van webpagina’s en nog talloze andere metrics en variabelen.
4. Content, keyword en media check
Is jouw website aan de voorkant (denk aan teksten, zoekwoorden, menu en visuele content) optimaal ingericht om hoog te scoren in de zoekresultaten?
5. EAT
EAT staat voor Expertise, Authority en Trust. Deze drie elementen gebruikt Google om de kwaliteit van jouw website te beoordelen, dus onderzoeken wij of jouw website deze drie elementen bevat en overbrengt naar een bezoeker.
6. User Experience
Zijn de elementen van jouw website gericht op de klantbeleving en interacties met de klant? Kunnen bezoekers bijvoorbeeld makkelijk vinden wat ze zoeken?
7. Internationale SEO
Is jouw website internationaal vindbaar en zichtbaar voor internetgebruikers? En indien relevant: is jouw website in verschillende talen beschikbaar en afgestemd op mensen met verschillende culturele achtergronden?
8. Lokale SEO
Is jouw website lokaal vindbaar en zichtbaar voor internetgebruikers? Ondanks internationale verschillen, bestaan er ook regionale verschillen die van invloed kunnen zijn op jouw positie in de zoekresultaten.
9. Rapportage
Hebben wij bovenstaande stappen doorlopen? Dan ontvang je vervolgens maandelijks een duidelijke SEO-rapportage van de voortgang.
10. Monitoren
Hoe presteert jouw website als gevolg van onze dienstverlening? Wat gaat er goed (positiestijgingen, meer organisch verkeer, hogere conversieratio)? Wat kan er beter?
1/3

ONE Kappers: 250% meer SEO-verkeer

 • Toename Ratings +135 %
 • Online zichtbaarheid eigen regio +100 %
 • Meer verkeer uit google organic +250 %
De mensen van Economy zijn toppers. Goede service en begeleiding bij vragen. Ze denken mee en de communicatie is snel en prettig. De maandelijkse rapportage is heel fijn en de resultaten waren goed! Mooie samenwerking.

One Kappers Nicoline

2/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

3/3

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

Stappenplan

Hoe brengen wij lokale zoekmachine optimalisatie in Delft in de praktijk?

 • 1
  Kansen en platform analyse Hoe presteert de website momenteel?
 • 2
  Opstellen SEO plan Welke diensten gaan we inzetten zodat je lokaal resultaten boekt?
 • 3
  Zoekwoorden opstellen Waar liggen de mogelijkheden?
 • 4
  Rapportage Je ontvangt maandelijks een duidelijke SEO rapportage
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Fijn bedrijf met korte en snelle lijntjes, je kent de collega's hier persoonlijk en denken mee met de plannen en hoe dat bij je bedrijf past. Bij nieuwe campagnes of ideeën betrekken wij Economy, waardoor in een mum van tijd de online campagne klaar staat. Echt een strategische groeipartner voor ons. Kort samengevat zijn wij zeer tevreden!"
Cor Groenewegen
Eigenaar Groenewegen Delft
"Economy heeft zorg gedragen voor een betere vindbaarheid van mij bij het bedrijfsleven. Door Economy heb ik veel aanvragen en boekingen om een opening te doen of om een presentatie of een speech te houden. Je wordt duidelijk voorgelicht en alle afspraken worden nagekomen. Ik ben heel blij dat ik gebruik heb gemaakt van dit kundige bedrijf en ik ben in alle opzichten uitermate tevreden."
Marijke Helwegen
Bekende Nederlander
"Het is wel helder dat Economy er echt verstand van heeft. Ik heb al veel SEO werk uitbesteed en daar merk je toch dat veel mensen er niet zo diep in zitten. Dus goede beslissing geweest om met Economy te werken."
Roy Lenders
Eigenaar topvitamins.nl

Offertecheck

Economy biedt business class tegen economy prijzen. 20% lager dan de concurrentie.

Wilt u graag een scherp aanbod op basis van uw huidige online marketing contract? Neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden. Uitgangspunt is om een voorstel te doen welk 20% voordeliger is tegen minstens dezelfde voorwaarden. Wij proberen echter altijd een nog beter resultaat neer te zetten. Kortom, business class tegen economy prijzen. Vraag nu een offerte check aan en bespaar.

Rate this dienst