Online marketing Delft

Is jouw bedrijf gevestigd in Delft, wonen jouw klanten en doelgroep in Delft en omstreken en zou je lokaal graag meer naamsbekendheid willen krijgen? Dan helpt Economy je graag met lokale online marketing! Door een online marketingstrategie te ontwikkelen, wordt jouw bedrijf namelijk zichtbaar en vindbaar in de zoekresultaten van Google voor Delftenaren en mensen uit de regio. Hierdoor klikken zij op jouw website, waardoor jij meer bezoekers op je website ontvangt en potentiële klanten vaker een aankoop doen of afspraak maken. Als online marketing bureau in Delft weet Economy als geen ander hoe je de Delftenaar online kunt benaderen!

Waarom kiezen voor Economy?

  • Tevreden klanten gingen u voor
  • Goede resultaten
  • 20 jaar ervaring op het gebied van online marketing
  • Veel kennis en kunde
  • Google Premier partner
  • (Inter)nationale marketingervaring
  • Gecertificeerde marketingspecialisten
  • Gratis SEO, SEA scan en/of online marketing consult

Klantbeoordeling 9.0/10

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Waarom lokale online marketing?

Online marketing is een verzamelterm voor de technieken die in te zetten zijn om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren. Voor online marketing in Delft geldt dat Economy deze technieken toepast om potentiële klanten uit Delft en omstreken te benaderen. Voor diverse Delftse ondernemingen verzorgen wij succesvol de online marketing: Bijvoorbeeld Groenewegen Delft, ONE Kappers, Achteruitrijcamerawinkel, BizziPhone, Exact, Luvion, Novaela, Fabrique, Gemeente Delft, BPO, Kojac, De Delftse Studenten Vereniging Sint Jansbrug, Spryg, Stichting Delftse Peuterspeelzalen, Techneco/Remeha, Pieter Lorjé, Van Waay en Soetekauw, Van Zwitserland. Wanneer iemand op zoek is naar één van deze bedrijven, zal de website bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. Hierdoor heeft ONE Kappers hun klantenbestand kunnen uitbreiden en maakten meer klanten online een afspraak! Wanneer je dus investeert in online marketing, kun je je online vindbaarheid significant vergroten en geniet je van de voordelen.

Onze diensten

Vindbaar en zichtbaar worden op het internet voor Delftenaren kan op verschillende manieren, wat de reden is dat Economy allerlei online marketingdiensten aanbiedt. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Ads beheer (SEA), affiliate marketing en website-ontwikkeling. Lokale zoekmachineoptimalisatie heeft betrekking op het verkrijgen van een hogere positie in de organische zoekresultaten van Google. Concreet betekent dit dat als iemand zoekt op een bepaald woord, jouw website bovenaan zal staan. Deze toppositie kan echter ook verkregen worden door middel van betaalde advertenties ofwel Google Ads. In dit geval staat jouw website boven de organische zoekresultaten. Beide wegen zorgen ervoor dat je meer bezoekers en klanten ontvang op je website, waardoor je meer omzet genereert!

Meer bezoekers op je website kan je veel opleveren, als jouw website overzichtelijk en aantrekkelijk is voor deze potentiële klanten is. Een bezoeker moet binnen enkele seconden namelijk kunnen vinden waar hij of zij naar zoekt, anders verlaat de bezoeker jouw website. Onze enthousiaste IT-professionals helpen je daarom graag om jouw website een opfrisbeurt te geven. Uiteraard luisteren zij naar jouw wensen en passen zij de website daarop aan. Ook wanneer je een sociale mediacampagne op wil zetten, kunnen wij een strategie en plan van aanpak opstellen en tot een succes brengen.

Samenwerking met Online Marketing Bureau Economy

Ons online marketing bureau in Delft is al 20 jaar gespecialiseerd in allerlei facetten van online marketing. Daarom weten wij welke online marketingstrategieën het beste bij jouw bedrijf en doelen passen, waarover wij je graag adviseren. Wil jij met ons kennismaken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op; wij ontvangen je graag op de Oude Delft! Ook is het mogelijk om eerst één van onze gratis scans uit te voeren om erachter te komen hoe jij nu scoort op SEO en SEA. Zo analyseren wij onder andere jouw Google Ads account, zoekwoorden en advertentieteksten. Na de scan ontvang je binnen één werkdag de uitslag inclusief handige tips voor het optimaliseren van SEO en SEA.

Heb je de scan uitgevoerd en wil je de samenwerking met ons aangaan? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in en stellen we samen een plan van aanpak op!

Wij bieden de volgende diensten aan:

5/5 - (41 stemmen)