Online marketing Amsterdam

Wil jij meer naamsbekendheid onder Amsterdammers verkrijgen? Merk je dat weinig mensen uit Amsterdam en omstreken jouw website bezoeken? Heb jij tot doel de Amsterdamse e-commercemarkt te veroveren? Dan wordt het hoog tijd om aan de slag te gaan met lokale online marketing voor Amsterdam en omgeving! Online marketing maakt het namelijk mogelijk om jouw vindbaarheid en zichtbaarheid op het internet te vergroten. Voordat klanten immers een aankoop doen, oriënteren ze zich online. Als jouw website dan bovenaan in de zoekresultaten verschijnt, is de kans groot dat deze potentiële klanten uit Amsterdam een product of dienst bij jou afnemen. Ben jij benieuwd hoe wij dit zouden aanpakken en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis Quick scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekend van

Voordelen Economy

  • Tevreden klanten
  • Goede resultaten
  • 20 jaar ervaring
  • Veel kennis en kunde
  • Google Premier partner
  • Inhouse IT-professionals
  • Business class, Economy prijzen
  • (Inter)nationale marketingervaring
  • Gratis SEO, SEA scan en/of online marketing consult

Klantbeoordeling 9.0/10

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Onze diensten

Online marketing is een ruim begrip voor diverse diensten, zoals zoekmachineoptimalisatie, Google Ads, website-ontwikkeling, remarketing en affiliate marketing. Allemaal zijn ze gericht op het vergroten van de online vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw bedrijf. Zo wordt zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, toegepast om hoger in de resultaten van Google te scoren voor zoekwoorden die gerelateerd zijn aan jouw bedrijf. Voor een lokale onderneming is SEO Amsterdam ideaal. Een toppositie kan echter ook bereikt worden door middel van betaalde advertenties (SEA). Jouw website wordt namelijk als advertentie getoond boven de organische zoekresultaten. Via beide wegen komen er meer bezoekers op jouw website, doen meer klanten een aankoop en realiseer je meer omzet. Zo heeft Economy geholpen bij de online zichtbaarheid van Laan35, een partij die gericht is op het helpen vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders en VvE’s met het onderhouden, verbeteren en verduurzamen van vastgoed

Meer verkeer op je website kent veel voordelen, maar het is essentieel dat jouw website op orde is. Als deze namelijk onoverzichtelijk is, weten bezoekers niet waar ze moeten kijken en verlaten ze je website. Een aantrekkelijke website daarentegen vergroot de kans op conversies en doet je omzet stijgen. Ook op IT-vlak helpt Economy je daarom graag door bijvoorbeeld een nieuw webdesign te creëren. Onze IT-professionals luisteren naar jouw ideeën en wensen en programmeren jouw nieuwe website vervolgens in de gewenste taal. Wil jij juist op sociale media meer aandacht krijgen? Onze specialisten denken graag mee hoe jij op creatieve manier meer zichtbaarheid op de socials realiseert.

Lokale online marketing

De diensten die Economy aanbiedt, worden toegespitst op een specifieke doelgroep. Doorgaans geldt dat er gekeken wordt naar een bepaalde branche zoals advocatuur of travel, maar het kan zijn dat je je niet alleen richt op een sector maar ook op een regio. Dit noemen we lokale online marketing. Door aan de slag te gaan met lokale online marketing realiseer je meer bezoekers op je website die in Amsterdam en omstreken wonen. Dit levert je vervolgens meer klanten en meer omzet op. Voor een advocatenkantoor aan de Zuidas is lokale online marketing bijvoorbeeld uitermate geschikt. Zoekwoorden en advertenties worden namelijk gefocust op Amsterdammers die op zoek zijn naar een advocaat, waardoor jouw bedrijf meer bezoekers op de website realiseert en meer omzet genereert. In het geval van de METSTRADE in RAI Amsterdam heeft Economy door online marketing gezorgd voor meer bezoekersregistraties door mensen die niet bekend waren met RAI METSTRADE.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Google Quickscan


Ben je benieuwd hoe wij jouw online marketing naar een hoger niveau kunnen tillen? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SEO scan of een Google Ads scan bij ons aan. Deze scans laten duidelijk zien welke zaken nu al heel goed gaan en welke aandachtspunten wij op zouden kunnen pakken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het aantal linkpartners vergroten, linkdeals sluiten met andere bedrijven en content schrijven voor jouw website. Dit zorgt er allemaal voor dat Google jouw website beter waardeert en dat jouw website daardoor hoger in de zoekresultaten zal komen te staan. Bovendien geven wij je strategisch advies. Je krijgt de uitslag van de scan binnen één dag per e-mail. Wanneer je de scans uitgebreider wil bespreken, kun je altijd een afspraak maken of kunnen wij bij je langskomen.

5/5 - (1 stemmen)