Online Marketing voor Advocaten

In de advocatuur is het ontzettend lastig om op te vallen in de zoekresultaten van Google, omdat er veel competitie is in de branche. Kenmerkend voor de branche is bovendien dat de nadruk ligt op betrouwbaarheid; internetgebruikers die op zoek zijn naar een advocaat moeten hun advocaat immers kunnen vertrouwen. Daarbij komt dat deze internetgebruikers vaak in contact willen komen met een advocaat, die bij hen in de buurt is gevestigd. Een online marketing strategie waarbij er aandacht is voor lokale SEO is voor advocatenbureaus daarom belangrijker dan voor elke andere sector. Economy stelt daarom een strategie op maat op en past graag de juiste technieken toe om jouw advocatenbureau online vindbaar en zichtbaar te maken.

Waarom Economy?

  • Tevreden klanten
  • Veel ervaring met de advocatuurbranche
  • Kennis en kunde
  • Google Premier partner
  • 20 jaar (inter)nationale marketingervaring
  • Gecertificeerde marketingspecialisten
  • Business class, Economy prijzen
  • Gratis SEO, SEA scan en/of online marketing consult

Klantbeoordeling 9.0/10

Online marketing voor advocaten

Economy is gespecialiseerd in online marketing; een breed begrip voor allerlei technieken om jouw advocatenbureau online vindbaar en zichtbaar te maken. Voor bedrijven die werkzaam zijn in de advocatuur is zoekmachineoptimalisatie (SEO) een belangrijke component. Met behulp van linkbuilding zal Google jouw website hoger in de zoekresultaten plaatsen, waardoor er meer bezoekers op jouw website terecht komen. Vaak zijn deze bezoekers echter op zoek naar een advocaat bij hen in de buurt, dus het is belangrijk om op ‘lokale’ zoekwoorden te scoren. Onze specialisten zoeken daarom uit welke zoekwoorden dit zijn en richten zich op die manier op lokale SEO. Het is echter ook mogelijk om een internationaal bereik te realiseren, waarbij wij gebruik maken van internationale linkbuilding.

Naast SEO biedt Economy tal van andere diensten aan. Met Google Ads (SEA) kun je bijvoorbeeld de juiste doelgroep aanspreken, omdat een advertentie jou verzekert van een toppositie in Google. Social media marketing kan zich daarentegen richten op een specifieke doelgroep en maakt interactie met potentiële klanten mogelijk. Verder biedt Economy diverse diensten aan op het gebied van IT, zoals website-ontwikkeling en webdesign in verschillende programmeertalen. Onze enthousiaste IT-experts denken graag met je mee en programmeren in onder andere PHP, Magento en WordPress. Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden wat online marketing advocatuur en bedrijven werkzaam in de advocatuur betreft.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor online marketing advocatuur of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan! n deze scans analyseren wij onder meer jouw Google Ads account, extensies, zoekwoorden en advertentieteksten. Op basis van deze analyse kunnen wij vervolgens concrete adviezen en tips geven over de sterke en zwakke punten van jouw website op het gebied van SEO en/of SEA. Dit advies ontvang je al binnen één werkdag.

Tevreden klanten

Economy heeft samengewerkt met het Delissen Martens Advocaten, La Gro Geelkerken Advocaten B.V. en Belastingadviseurs en advocatenkantoor EBH Legal om het organisch marktaandeel te vergroten. Wij hielpen EBH Legal in het bijzonder om hoger in de zoekresultaten van Google te komen en het aantal conversies op de website te verhogen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een hogere omzet. We focusten namelijk op relevante zoekwoorden en zorgden ervoor dat deze topposities bereiken.

 

Diensten

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

5/5 - (1 stemmen)