Online Marketing in de Bouw

Veel bouwbedrijven weten nieuwe klussen binnen te slepen door mond-tot-mond reclame, maar heb je wel eens overwogen om in online marketing te investeren? Online marketing in de bouw kan namelijk een groot verschil maken wat jouw naamsbekendheid, vindbaarheid en zichtbaarheid betreft. Zo verkrijg je een groter klantenbestand als bouwbedrijf of online bouwmarkt, stijgt het aantal aankopen in jouw webshop en neemt je omzet toe. Dit zijn allemaal resultaten van het stijgen van jouw website in de zoekresultaten van Google. Wacht dus niet langer, maar begin met bouwen aan een effectieve en duurzame online marketingstrategie. Wij steken graag voor jou de handen uit de mouwen!

Waarom Economy in de bouw

 • Tevreden klanten
 • Google Premier partner
 • 20 jaar ervaring in de bouw
 • Kennis en kunde
 • Business class, Economy prijzen
 • (Inter)nationale marketingervaring
 • Gecertificeerde marketingspecialisten
 • Inhouse IT-professionals

Klantbeoordeling 9.0/10

Wat kan Economy voor jou betekenen?

Economy is al ruim 20 jaar expert op het gebied van online marketing; een verzamelnaam voor de technieken en tools die je online vindbaarheid en zichtbaarheid voor jouw doelgroep doen vergroten. Enkele voorbeelden van deze technieken zijn zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaald adverteren (SEA), social mediacampagnes en IT-werkzaamheden. Samen met jou kijken wij graag naar de mogelijkheden!

SEO

SEO gaat over het verkrijgen en behouden van een hogere positie in de zoekresultaten van Google, waarbij onze specialisten de techniek van het linkbuilden toepassen. Er wordt een netwerk van links opgebouwd die verwijzen naar jouw website, waarna Google jouw website een hogere positie in de zoekresultaten zal toekennen. Dit levert je meer verkeer op je website op, meer conversies en meer omzet.

SEA

In tegenstelling tot SEO gaat SEA over betaald adverteren door middel van een Google Ads campagne. In dit geval verschijnt jouw website als advertentie boven de organische zoekresultaten, waardoor internetgebruikers eerder geneigd zijn om op jouw website te klikken. Hierdoor verkrijg jij een groter klantenbestand, meer conversies en meer omzet! Economy weet het maximale uit jouw budget te halen door doelgericht te adverteren.

IT-expertise

SEO en SEA worden vaak in combinatie met elkaar toegepast om duurzame resultaten te boeken. Daarnaast biedt Economy echter nog andere diensten aan, die jouw online vindbaarheid en zichtbaarheid vergroten. Zo staan onze IT-experts klaar voor website-ontwikkeling en webdesign, zodat bezoekers op jouw website makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Daarbij komt dat wij diverse campagnes op kunnen zetten, zoals een sociale mediacampagne of remarketingcampagne.

 

Onze online specialisten helpen je graag verder

Bij Economy is van alles mogelijk, maar graag kijken we samen met jou hoe we gericht aan de slag kunnen gaan om jouw bedrijf vindbaar en zichtbaar te maken op het internet. Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan! Deze quickscans geven inzicht in de verbeterpunten en sterke kanten van jouw website en de uitslag bevat tevens praktische tips en concrete adviezen om beter te scoren op SEA en SEO.

Tevreden klanten

Economy heeft de afgelopen 20 jaar al veel bedrijven mogen helpen met het verbeteren van hun online marketing bouw. Zo hebben onze specialisten verschillende outreach werkzaamheden uitgevoerd voor BNV Tools, Dakbeheer Hermans, DE Realisatie, Glasned24, Goed Gebouwd, Goedkopedakpannen.nl, Huren.nl, Laan35, Dak-Lekdetectie Nederland, Pieter Lorjé & Zn, Proftix, Offertevergelijker, Online-Befestigungstechnik, SolarBox, Van den Berg Rietdekkers, Voegexpert, Wves en Zonneprofijt. De resultaten? Positiestijgingen in de zoekresultaten, meer naamsbekendheid, significante toenames van conversieratio’s en een groter bereik. 

Diensten

1/4

BNV Tools

Online bouwmarkt BNV Tools biedt bouwgereedschappen en -materialen aan van hoge kwaliteit. In de webshop kunnen klanten terecht voor gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, schildersartikelen, PBM, lijmen, kitten en nog veel meer. Om de online zichtbaarheid van de online bouwmarkt te vergroten, heeft Economy een uitgebreide online marketing strategie opgesteld. Dit heeft tot succesvolle resultaten geleid: BNV Tools ontvangt nu significant meer bezoekers op de website, sluit meer transacties dan voorheen en boekt 40 procent meer winst.

 • SEA +1000 %
 • SEO +30 %
 • Omzet +40 %
2/4

Groenewegen Delft

Groenewegen Delft is een elektrotechnisch installatiebedrijf, dat zich richt op onder meer beveiligingssystemen, telecom, elektrotechniek en domotica. Om lokaal onder de aandacht te komen, zet Economy in op lokale online marketing om de zichtbaarheid van Groenewegen Delft zowel online als offline te vergroten. Onze jarenlange samenwerking is erg succesvol:

 • Ranking Performance 600 %
 • Domain Rating 300 %
 • Algehele autoriteit 270 %
Fijn bedrijf met korte en snelle lijntjes, je kent de collega's hier persoonlijk en denken mee met de plannen en hoe dat bij je bedrijf past. Bij nieuwe campagnes of ideeën betrekken wij Economy, waardoor in een mum van tijd de online campagne klaar staat. Echt een strategische groeipartner voor ons. Kort samengevat zijn wij zeer tevreden!

Cor Groenewegen Eigenaar

3/4

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

4/4

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

4.7/5 - (9 stemmen)