Agrarische sector

De agrarische sector is verantwoordelijk voor maar liefst 20 procent van de landelijke export en kent op het internet maar weinig concurrentie. Dat maakt dat het voor landbouwbedrijven aantrekkelijk is om te investeren in online marketing. Door namelijk online marketingtechnieken toe te passen, verschijnt jouw website hoog in de zoekresultaten van Google. Een hogere positie betekent vervolgens dat internetgebruikers die op zoek zijn naar landbouwvoertuigen of agrarische benodigdheden, sneller op jouw website zullen klikken dan die van de concurrent. Meer bezoekers op je website leidt tot meer aankopen en dus tot meer omzet. Benieuwd wat Economy voor jouw landbouwbedrijf kan betekenen? Wij denken mee en bespreken graag de mogelijkheden.

Waarom is Economy de juiste keuze?

 • Tevreden klanten gingen u voor
 • 20 jaar ervaring met de agrarische sector
 • Kennis en kunde
 • Google Premier partner
 • Business class, Economy prijzen
 • (inter)nationale marketingervaring
 • Gecertificeerde marketingspecialisten
 • Gratis SEO, SEA scan en/of online marketing consult

Klantbeoordeling 9.0/10

De mogelijkheden binnen online marketing

Online marketing is een breed begrip voor verschillende technieken die jouw online vindbaarheid en zichtbaarheid kunnen vergroten. Economy focust zich op onder meer zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaald adverteren (SEA), remarketing, social mediamarketing, affiliate marketing en IT. Samen kunnen wij in een kennismakingsgesprek bepalen welke diensten het beste voor jouw website ingezet kunnen worden.

Zoekmachineoptimalisatie

Allereerst is Economy gespecialiseerd in SEO, die wij voor internationale doelgroepen kunnen toepassen. Wanneer klanten zich oriënteren op het gebied van agrarische producten of diensten, zoeken ze dit vaak eerst online op. Het is dan belangrijk dat jouw website bovenaan in de zoekresultaten verschijnt, wat onze specialisten bereiken door een netwerk van links op te bouwen. Dit wordt linkbuilding genoemd. Door dit netwerk kent Google jouw website een hogere positie in de zoekresultaten toe, waardoor internetgebruikers vaker op jouw website zullen klikken. Meer verkeer op je website leidt vervolgens tot meer conversies en meer omzet.

IT-diensten

Kan jouw website wel een opfrisbeurt gebruiken? Economy biedt ook diverse IT-diensten aan, die jouw website een boost kunnen geven! Samen overleggen we hoe jouw website verbeterd kan worden, waarna onze IT-professionals aan de slag gaan om de website zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Website-ontwikkeling en webdesign is mogelijk in alle gewenste programmeertalen; zo bestaat ons team uit PHP, WordPress en Magento experts.

Google Ads

Naast SEO en IT kunnen onze experts van betekenis zijn op het gebied van Google Ads (SEA), waarbij jouw website door middel van betaald adverteren opvalt. Jouw website komt namelijk boven de organische zoekresultaten te staan, wat helpt bij het opbouwen van een groter klantenbestand. Wij adverteren doelgericht en boeken maximaal resultaat.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan! Zo analyseren wij je Google Ads account, web- en advertentieteksten, extensies en zoekwoorden. Op basis hiervan kunnen wij je laten zien wat de sterke punten en valkuilen van jouw website zijn. Daarnaast geven wij praktische tips en strategisch advies over de beste online marketingstrategie voor jouw bedrijf. Binnen één dag ontvang je de uitslag van onze Google Ads of SEO scan, waarna het mogelijk is om een kennismakingsgesprek in te plannen en door ons een persoonlijk plan op te stellen.

Tevreden klanten

In het verleden hebben wij samengewerkt met ‘Wijsman handel en advies’. Wij hebben ‘Wijsman handel en advies’ strategisch online marketingadvies gegeven, een Google Ads campagne opgezet en SEO-optimalisatie toegepast. Onze IT-professionals gaven de verouderde website een fris en strak design en maakten de website geschikt voor elk device.

Diensten

1/3

Waterpompshop

waterpompshop is een internationale speler op het gebied van verkoop van waterpompen. In 6 landen is waterpompshop actief met 6 verschillende webshops. Waaronder Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en Spanje.

 • Internationaal bereik 6 landen
 • Toename organisch websitebezoekers +110 %
 • Stijging ROAS 800 %
Economy heeft resultaat gehaald in 6 landen voor waterpompshop

Waterpompshop

2/3

SolarBox®

SolarBox is één van de beste aanbieders van zonnepanelen, wat de reden is dat Economy voor hen aan de slag is gegaan om hun online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Door de inzet van diverse SEO en SEA-technieken hebben wij topposities weten te bereiken voor zoekwoorden waarop SolarBox graag gevonden wil worden en ontvangt SolarBox nu significant meer klanten.

 • Ranking Performance 200 %
 • Trust Flow 25 %
 • Algehele autoriteit 30 %

3/3

Moosefarg

 • Internationaal bereik 3 landen
 • Organische websitebezoekers +300 %

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Rate this branches