WordPress ontwikkelaar nodig?

WordPress is een software voor weblogs. Met een chique woord is WordPress een content management systeem (CMS), dit systeem zorgt ervoor dat je geen hoogstaande programmeur hoeft te zijn om je website te beheren. Het laat je gemakkelijk blogs plaatsen en door middel van ontzettend veel plug-ins, zijn zowel het uiterlijk als de achterkant te beheren. WordPress is gebouwd op een fundering van PHP, een programmeertaal. De inhoud van de website gaat naar een MySQL-database, een zeer populair systeem welke gegevens automatisch en overzichtelijk opslaat.

Wat zijn de voordelen van Wordpress?

 • Gebruiksvriendelijk
 • Oneindig veel functies
 • Doorlopende updates
 • Werkt op alle apparaten
 • SEO vriendelijk
 • Lage kosten
 • Open source
 • Business class, Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Bij Economy zijn we erg flexibel. Of u nu een per direct of over een maand op zoek bent naar een programmeur, wij staan voor u klaar! Alles is mogelijk.

Online marketing

De IT-professionals van Economy zijn nauw verbonden met het online marketing team. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Zo zorgen we ervoor dat uw doelen behaald worden terwijl u binnen uw budget blijft. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren ook op korte termijn geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben, kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress kent een hoop verschillende functies die stuk voor stuk erg interessant kunnen zijn voor uw website. WordPress zelf kunt u zien als een fundering voor uw website. Zo is het gemakkelijk om verder bouwen en te blijven verbeteren. Wat WordPress erg populair maakt tegenover de concurrenten, is dat er een enorm aanbod aan plug-ins beschikbaar is. Je kan bijna 40.000 verschillende programma’s downloaden en installeren voor jouw website. Van een programma wat automatisch reacties scant op spam tot eentje die je helpt met bepaalde (basic) SEO instellingen. Daarnaast kent WordPress een ontzettend hoog gebruiksgemak. Je plaatst blogs en nieuwe pagina’s binnen enkele klikken op jouw website.

Economy

Al 20 jaar werkt Economy met goed getrainde professionals die jouw website naar een hoger niveau kunnen brengen. De programmeurs zijn grote namen binnen de branche die ervaring hebben met meerdere programmeertalen. Naast hun diepgaande kennis van programmeren, hebben onze specialisten een groot vermogen tot communicatie. Dit feit heeft als voordeel dat ze altijd naar uw wensen en behoeften zullen luisteren en dit doorvertalen naar uw website. Verder staat veiligheid hoog in het vaandel en zorgt de programmeur dat uw waardevolle gegevens onbereikbaar zijn voor cybercriminelen. Naast het technische aspect heeft Economy ook een uitgebreide kennis van zoekmachineoptimalisatie en marketing wat ervoor zorgt dat uw website op de juiste woorden vindbaar is on Google. Voor een snelle, veilige en vooral ook sterke online oplossing kiest u voor Economy.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Top Wordpress ontwikkelaars

Mark
IT specialist

10 jaar ervaring.

Redouan
IT specialist

10 jaar ervaring en een ware pro op het gebied van Magento.

1/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

2/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
"Vorig jaar is CBBS in zee gegaan met Economy voor de positionering van de website www.cbbs.nl. Met name bij de meest logische zoekwoorden als salarisadministratie en HRM was onze site nauwelijks vindbaar. Inmiddels worden we op bijna alle relevante woorden goed gevonden. Inclusief een aantal nummer 1 posities. Het kan dus wél!"
Ton van den Berge
Directeur
"Economy heeft voor Greenleaves het nieuwe design van de website met succes geïmplementeerd. Zij hebben meegedacht over een oplossing hoe de transitie naar een nieuw uiterlijk te maken zonder alles om te hoeven gooien. Economy heeft een jaar lang mogen bijdragen aan de verbetering en optimalisatie van de website van Greenleaves en bijbehorende systemen."
Dick den Hartog
Greenleaves Vitamins

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen over WordPress of over een van de programmeurs? Vul dan het onderstaande formulier in! Wij helpen u graag verder.

Schrijf je nu in!

Ben jij WordPress ontwikkelaar en wil jij leuke opdrachten? sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Rate this it-dienst