VueJS programmeur nodig?

Onze VueJS programmeurs maken in een handomdraai adembenemende applicaties die klaar zijn voor de toekomst: het inladen van alleen de nodige websites en laadwerk wat op de achtergrond plaatsvindt.

Voordelen VueJS

 • Zeer lage pagina laadtijd
 • Onderdelen inladen in plaats van hele pagina's
 • Hoge ontwikkelsnelheid, dus minder bouwuren
 • Minder zware applicatie, meer bezoekers mogelijk
 • Google Premier partner
 • 15 jaar ervaring
 • (Inter)nationale marketingervaring
 • Business class, Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Bij Economy zijn we erg flexibel. Of u nu een per direct of over een maand op zoek bent naar een programmeur, wij staan voor u klaar! Alles is mogelijk.

Online marketing

De IT-professionals van Economy zijn nauw verbonden met het online marketing team. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Zo zorgen we ervoor dat uw doelen behaald worden terwijl u binnen uw budget blijft. Businessclass service, Economy prijzen.

Snel

Wij leveren ook op korte termijn geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben, kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom kiezen voor VueJS?

Doordat de ontwikkelsnelheid hoog ligt, kunnen onze programmeurs veel aandacht geven aan afwerking, ontwerpdetails, effecten en algehele perfectie. De VueJS omgeving vraagt daarnaast minder van uw technische infrastructuur waardoor u meer bezoekers tegelijkertijd kunt bedienen.

 

 

Economy

Al vijftien jaar werkt Economy met goed getrainde professionals die jouw website naar een hoger niveau kunnen brengen. De programmeurs zijn grote namen binnen de branche die ervaring hebben met meerdere programmeertalen. Naast hun diepgaande kennis van programmeren, hebben zij een groot communicatievermogen. Dit feit heeft als voordeel dat ze altijd naar uw wensen en behoeften zullen luisteren en dit doorvertalen naar uw website. Verder staat veiligheid hoog in het vaandel en zorgt de programmeur ervoor dat uw waardevolle gegevens onbereikbaar zijn voor cyber criminelen. Naast het technische aspect heeft Economy ook een uitgebreide kennis van zoekmachineoptimalisatie en marketing wat ervoor zorgt dat uw website op de juiste woorden in Google te vinden is. Voor een snelle, veilige en vooral ook sterke online oplossing kiest u voor Economy.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze VueJS specialisten

Mark
IT specialist

10 jaar ervaring.

1/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

2/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

"Economy heeft op kundige wijze deze resultaten behaald en helder gerapporteerd. Daarnaast hebben zij advies gegeven over de opzet van de website op basis van conversie en on site SEO. Eveneens is er een opzet gedaan voor een branding en remarketing campagne in Google Adwords. Al met al een kundige partij waar wij zeer prettig mee samenwerken."
Johan Eekma
Directeur Carrierepoort.nl
“Voor de doorontwikkeling van Feestwinkel.nl hadden we op korte termijn een goede Magento specialist nodig. Economy bracht ons in contact met een programmeur die de vaardigheden en flexibiliteit had die wij wensten.”
Mark Murkes
Online Marketeer Feestwinkel.nl
"Economy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit.Resultaat: Een strakke, moderne en frisse website heeft de plaats ingenomen van onze verouderde site."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen over VueJS of over een van de programmeurs? Vul dan het onderstaande formulier in! Wij helpen u graag verder.

Schrijf je nu in!

Ben jij WordPress ontwikkelaar en wil jij leuke opdrachten? sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Rate this it-dienst