ReactJS programmeur nodig?

Met ReactJS maken onze programmeurs in een kort tijdsbestek dynamische en enorm snelle websites voor uw organisatie. Met ReactJS krijgt uw website het voordeel in de zoekmachine, omdat onze programmeurs in de ontwikkeling rekening houden met de laatste eisen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

Waarom kiezen voor ReactJS?

 • Dynamische website
 • Zeer snelle laadtijd
 • Perfect geschikt voor uw SEO strategie
 • Academisch kennisniveau
 • 15 jaar ervaring
 • Google Premier partner
 • (Inter)nationale marketingervaring
 • Business class, Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Of u nu een ontwikkelaar per direct of over een maand in wilt schakelen en voor een periode van twee weken of twee jaar. Alles is mogelijk bij Economy. Wij zijn ontzettend flexibel.

Online marketing

De IT-professionals van Economy zijn nauw verbonden met het online marketing team. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Wilt u liever een laag uurtarief, dan hebben wij ook daar een geschikte kandidaat voor. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren op korte termijn een aantal profielen met geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben, kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom ReactJS?

ReactJS is een scripttaal om webpagina’s en webapplicaties te ontwikkelen en interactief te maken. Deze taal is geschikt wanneer u een dynamische website met een snelle laadtijd wilt creëren.

Met ReactJS maken onze programmeurs in een kort tijdsbestek dynamische en enorm snelle websites voor uw organisatie. Met ReactJS krijgt uw website het voordeel in de zoekmachine, omdat onze programmeurs in de ontwikkeling rekening houden met de laatste eisen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Tevreden klanten


Economy heeft in de afgelopen jaren veel klanten met succes geholpen om hoger in de zoekresultaten te komen en op deze manier meer klanten te trekken. Ons team heeft al vijftien jaar ervaring met online marketing. Wij kunnen u dan ook goed helpen bij het beantwoorden en oplossen van al uw vraagstukken. Online marketing is de voordeligste vorm van marketing. Meer mensen zullen uw website bezoeken en dit zorgt voor naamsbekendheid en nieuwe klanten.

Met onze hulp bereikt uw website een hogere positie in de zoekresultaten.”

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze specialisten

Mark
IT specialist

10 jaar ervaring.

1/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

3/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

"Economy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies
"Economy heeft voor Greenleaves het nieuwe design van de website met succes geïmplementeerd. Zij hebben meegedacht over een oplossing hoe de transitie naar een nieuw uiterlijk te maken zonder alles om te hoeven gooien. Economy heeft een jaar lang mogen bijdragen aan de verbetering en optimalisatie van de website van Greenleaves en bijbehorende systemen."
Dick den Hartog
Greenleaves Vitamins
"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag heeft over ReactJS specialisten, de bouw van een app of een voorstel? Neem contact met ons op!

 

 ReactJS ontwikkelaar?

Ben jij een ReactJS programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!
Rate this it-dienst