OpenCart programmeur nodig?

Wanneer u een webshop wilt ontwikkelen is OpenCart een passende mogelijkheid. OpenCart is een contentmanagementsysteem waar je webshops mee kunt maken. OpenCart biedt u vele opties die het gebruik en beheer van uw webshop enorm makkelijk maken.

Pluspunten OpenCart

 • Gebruiksvriendelijk
 • Social media mogelijkheden
 • Zet gemakkelijk een professionele webshop op
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Meerdere talen en valuta mogelijk
 • Templates makkelijk te beheren
 • Eenvoudige administratie
 • Business class, Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Bij Economy zijn we ontzettend flexibel! Het maakt dus niet uit of u per direct een ontwikkelaar in wilt schakelen of over een maand. Wij zoeken de juiste specialist bij uw klus.

Online marketing

De IT-professionals van Economy zijn nauw verbonden met het online marketing team. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Wij hebben geschikte programmeurs voor iedere prijsklasse. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren op korte termijn een aantal profielen met geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben, kunnen wij altijd snel schakelen.

Is er een toekomst voor OpenCart?

OpenCart is een platform met vele mogelijkheden. Een zeer geschikt platform om verschillende webshops tegelijk te beheren. OpenCart heeft vele templates. Wanneer deze niet helemaal naar uw zin zijn, kunnen onze specialisten deze ook voor u aanpassen. U heeft met OpenCart dus gegarandeerd een passende webshop!

OpenCart is één van de meestgebruikte systemen voor webshops. Wereldwijd maken vele bedrijven gebruik van dit platform.Voor standaard websites is WordPress vaak het meest geschikt, maar wilt u meer uit uw webshop halen dan kunt u het beste kiezen voor OpenCart. Dit platform biedt u vele mogelijkheden, die de gebruiksvriendelijkheid voor de klant verhogen. Daarnaast zorgen deze mogelijkheden er ook voor dat u deze webshop gemakkelijk kunt beheren.

Economy helpt u graag met OpenCart

Economy is al twintig jaar specialist op het gebied van allerlei programmeertalen, waaronder OpenCart. Of het nu gaat om het developen, programmeren, designen van OpenCart, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u luisteren en dit vertalen naar de website

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Ontmoet onze OpenCart specialisten

Mark
IT specialist

10 jaar ervaring.

1/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

2/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

"Economy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies
“Voor de doorontwikkeling van Feestwinkel.nl hadden we op korte termijn een goede Magento specialist nodig. Economy bracht ons in contact met een programmeur die de vaardigheden en flexibiliteit had die wij wensten.”
Mark Murkes
Online Marketeer Feestwinkel.nl
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Vragen?

Indien u vragen heeft over Opencart specialisten, de bouw van een Opencart website of wanneer u direct een voorstel wilt kunt u gebruikt maken van onderstaand formulier.

Ontwikkelaars opgelet!

Ben je een OpenCart specialist en wil je graag leuke en uitdagende opdrachten? Schrijf je dan hier in!

Schrijf je nu in!
Rate this it-dienst