Laravel programmeur nodig?

Laravel is het allernieuwste PHP framework en is zeer veilig, stabiel, gebruiksvriendelijk en bijzonder snel. Laravel zorgt voor snelle software en hoge productiviteit. Dit framework leent zich uitstekend wanneer u op zoek bent naar maatwerk oplossingen voor hoge volume websites.

Wat zijn de voordelen van Laravel?

 • Stabiel platform
 • Veilig
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Makkelijk uit te breiden
 • Snel
 • Schaalbaar
 • Flexibel
 • Business class, Economy prijzen

Flexibel

Bij Economy zijn we erg flexibel. Of u nu een per direct of over een maand op zoek bent naar een programmeur, wij staan voor u klaar! Alles is mogelijk.

Online marketing

De IT-professionals van Economy zijn nauw verbonden met het online marketing team. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Zo zorgen we ervoor dat uw doelen behaald worden terwijl u binnen uw budget blijft. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren ook op korte termijn geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben, kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom is Laravel een goede keuze?

Voor standaard websites is WordPress het meest geschikt. Heeft u echter een website met veel verkeer en zware webapplicaties? Dan is Laravel de beste oplossing. Deze programmeertaal heeft kort samengevat de volgende geavanceerdere mogelijkheden:

 • Bijzonder geschikt voor grote webapplicaties
 • de snelheid is bijzonder hoog, zelfs bij grote en intensieve webapplicaties

Laravel programmeur inzetten

Economy is al twintig jaar specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder Laravel. Of het nu gaat om het developen, programmeren, designen van Laravel, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Ontmoet ons team

Mark
IT specialist

10 jaar ervaring.

1/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

3/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

"Economy heeft op kundige wijze deze resultaten behaald en helder gerapporteerd. Daarnaast hebben zij advies gegeven over de opzet van de website op basis van conversie en on site SEO. Eveneens is er een opzet gedaan voor een branding en remarketing campagne in Google Adwords. Al met al een kundige partij waar wij zeer prettig mee samenwerken."
Johan Eekma
Directeur Carrierepoort.nl
"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
"Economy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit.Resultaat: Een strakke, moderne en frisse website heeft de plaats ingenomen van onze verouderde site."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Wij staan voor u klaar!

Indien u vragen heeft over Laravel specialisten of de bouw van een Laravel website, beantwoorden wij uw vragen graag! U kunt het onderstaande contact formulier invullen.

Laravel ontwikkelaars opgelet

Ben jij een Laravel programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!
Rate this it-dienst