Joomla specialist nodig?

Joomla biedt veel geavanceerde mogelijkheden zoals e-commerce webshops, reserveringssystemen, voorraadbeheer, data rapportages en koppelingen naar betalingssystemen. Joomla is zeer geschikt wanneer u specifieke wensen heeft.

Waarom Joomla?

 • Zoekmachine vriendelijk
 • Conversiegericht
 • Diverse beschikbare en handige plugins
 • Werkt snel
 • Zeer makkelijk admin/beheer platform
 • Veilige website
 • Toekenning van rechten
 • Business class, Economy prijzen

Flexibel

Bij Economy zijn we erg flexibel. Of u nu een per direct of over een maand op zoek bent naar een programmeur, wij staan voor u klaar! Alles is mogelijk.

Online marketing

De IT-professionals van Economy zijn nauw verbonden met het online marketing team. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Zo zorgen we ervoor dat uw doelen behaald worden terwijl u binnen uw budget blijft. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren ook op korte termijn geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben, kunnen wij altijd snel schakelen.

Populariteit Joomla

De programmeertaal Joomla is een van de meest populaire contentmanagementsystemen ter wereld. Bijkomend voordeel is dat Joomla open source is met een achterban van vele honderdduizenden leden. Net als bij WordPress zijn er vele plug-ins beschikbaar en komen er regelmatig updates.

Kies voor Economy

Economy is al 20 jaar specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder Joomla. Of het nu gaat om het developen, programmeren, designen van Joomla! Onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

 

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Dit zijn onze specialisten!

Mark
IT specialist

10 jaar ervaring.

1/2

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/2

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

"Economy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
“Voor de doorontwikkeling van Feestwinkel.nl hadden we op korte termijn een goede Magento specialist nodig. Economy bracht ons in contact met een programmeur die de vaardigheden en flexibiliteit had die wij wensten.”
Mark Murkes
Online Marketeer Feestwinkel.nl

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over Joomla, een van onze specialisten of een van onze diensten? Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Ontwikkelaars opgelet!

Ben jij een Javascript programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!
5/5 - (1 stemmen)