Java programmeur nodig?

Java is echt overal: van laptops tot gegevenscentrum, van gameconsoles tot wetenschappelijke supercomputers en van mobiele telefoons tot internet. Het is werkelijk overal. Java is een programmeertaal en is gebaseerd op C++, maar werkt simpeler dan C++.

Voordelen en eigenschappen programmeertaal java

 • Overdraagbaar naar andere netwerken
 • Veilig tegen crashes
 • Java is object georiënteerd
 • Java werkt snel
 • Java en C++
 • Business class, Economy prijzen
 • Google Premier partner
 • 20 jaar ervaring

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

U wilt een ontwikkelaar, per direct of over een maand. Voor een periode van twee weken of twee jaar. Van een laag uurtarief tot een senior met veel ervaring. Alles is mogelijk en er is volledige flexibiliteit.

Online marketing

De IT-professionals van Economy zijn nauw verbonden met het online marketing team. Dit is een groot voordeel om niet alleen een website of applicatie te laten ontwikkelen, maar deze ook snel te kunnen commercialiseren.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Wilt u liever een laag uurtarief, dan hebben wij ook daar een geschikte kandidaat voor. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren op korte termijn een aantal profielen met geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben, kunnen wij altijd snel schakelen.

Java van nul tot nu

Java werd ontwikkeld in de jaren negentig. Dit programma moet de gebruiker zelf downloaden. Hierdoor beschik je altijd over de juiste versie. Je kunt Java gebruiken om applicaties te creëren en te verspreiden. Je kunt het programma ook voor kleinere taken gebruiken, bijvoorbeeld het maken van kleinere applicaties, modules of een applet. Een applet is een klein onderdeel van een webpagina.

Waarom kiezen voor Economy

Economy is al twintig jaar specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder Java. Of het nu gaat om het developen, programmeren, designen van Java, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Een greep uit onze specialisten

Mark
IT specialist

10 jaar ervaring.

Michel
IT specialist

15 jaar ervaring. Passie voor programmeren.

1/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

2/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

3/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
“Voor de doorontwikkeling van Feestwinkel.nl hadden we op korte termijn een goede Magento specialist nodig. Economy bracht ons in contact met een programmeur die de vaardigheden en flexibiliteit had die wij wensten.”
Mark Murkes
Online Marketeer Feestwinkel.nl

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Stuur een vraag

Heeft u vragen over Java specialisten, de bouw van een applicatie in Java of wilt u een voorstel?

Java ontwikkelaar?

Ben jij Java ontwikkelaar en wil jij leuke opdrachten? Sluit je dan nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!
5/5 - (1 stemmen)