C# programmeur nodig?

C# is een van de grootste programmeertalen binnen het .Net framework. Je kan met C# applicaties bouwen voor een breed reeks aan toepassingen. Dit kan je doen voor zowel kleinschalige als industriële en ook voor meerdere platforms.

Voordelen van C#

 • Een van de twee grootste programmeertalen binnen het .Net framework
 • Populaire programmeertaal
 • Gebruiksvriendelijk
 • C# werkt snel en efficiënt
 • Academisch kennisniveau
 • Google Premier partner
 • 20 jaar ervaring
 • Business class, Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Bij Economy zijn we erg flexibel. Of u nu een per direct of over een maand op zoek bent naar een programmeur, wij staan voor u klaar! Alles is mogelijk.

Online marketing

De IT-professionals van Economy zijn nauw verbonden met het online marketing team. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Zo zorgen we ervoor dat uw doelen behaald worden terwijl u binnen uw budget blijft. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren ook op korte termijn geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben, kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom is C# een goede optie?

Ten eerste biedt  C# veel voordelen bij het ontwikkelen van desktopapplicaties. Alles wordt omgezet naar een standaard taal. Daarnaast is C# geschikt voor het maken van apps (voor o.a. Windows, iOS en Android). Apps zijn tegenwoordig erg belangrijk voor een bedrijf omdat klanten steeds meer zoeken via de mobiele telefoon. Bovendien is C# geschikt voor het maken van webapplicaties en (web)services.

Economy helpt u graag verder

Economy is ruim twintig jaar specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder C#. Of het nu gaat om het developen, programmeren of designen van C#, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren iedere klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Maak kennis met onze C# programmeurs!

Redouan
IT specialist

10 jaar ervaring en een ware pro op het gebied van Magento.

Mark
IT specialist

10 jaar ervaring.

1/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

3/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

"Economy heeft voor Greenleaves het nieuwe design van de website met succes geïmplementeerd. Zij hebben meegedacht over een oplossing hoe de transitie naar een nieuw uiterlijk te maken zonder alles om te hoeven gooien. Economy heeft een jaar lang mogen bijdragen aan de verbetering en optimalisatie van de website van Greenleaves en bijbehorende systemen."
Dick den Hartog
Greenleaves Vitamins
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Vragen?

Als u vragen heeft over C#, een van onze specialisten of een van onze andere diensten kunt u het onderstaand formulier invullen. Bovendien kunt u telefonisch contact opnemen via 015-7503656.

Ontwikkelaars gezocht

Ben jij een C#  programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!
Rate this it-dienst