AngularJS programmeur nodig?

Met AngularJS is het web opnieuw uitgevonden. Onze AngularJS programmeurs maken dynamische en stabiele websites. Op basis van uw wensen kunnen wij vrijwel al uw ideeën bouwen.

Wat zijn de voordelen van AngularJS?

 • Minimale laadtijd en belasting
 • Alleen de nodige zaken worden ingeladen waardoor het systeem snel reageert
 • Brede toepassing: voor kleine of grote projecten
 • 15 jaar ervaring
 • Academisch kennisniveau
 • Google Premier partner
 • (Inter)nationale marketingervaring
 • Business class, Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Of u nu een ontwikkelaar per direct of over een maand in wilt schakelen en voor een periode van twee weken of twee jaar. Alles is mogelijk bij Economy. Wij zijn ontzettend flexibel.

Online marketing

De IT-professionals van Economy zijn nauw verbonden met het online marketing team. Dit is een groot voordeel. Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Wilt u liever een laag uurtarief, dan hebben wij ook daar een geschikte kandidaat voor. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren op korte termijn een aantal profielen met geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben, kunnen wij altijd snel schakelen.

AngularJS

Onze professionals hebben minimaal vier jaar ervaring in hun vakgebied. Ze luisteren goed naar uw wensen en vertalen dit naar de website. Kenmerkend voor een website die geprogrammeerd is in AngularJS, is dat deze snel inlaadt en minimale druk op de infrastructuur geeft doordat alleen de nodige delen worden ingeladen in plaats van de hele webpagina. Met AngularJS creëren onze programmeurs een website met minimale laadtijd en belasting. Hierdoor is de website erg snel. Verder is AngularJS geschikt voor zowel grote als kleine projecten.

 

 

Waarom is Economy de beste keuze?

Economy is al vijftien jaar specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder AngularJS. Of het nu gaat om het developen, programmeren of designen, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze programmeurs

Mark
IT specialist

10 jaar ervaring.

Michel
IT specialist

15 jaar ervaring. Passie voor programmeren.

1/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

2/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
"Economy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit. Resultaat: Een strakke, moderne en frisse website heeft de plaats ingenomen van onze verouderde site."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies
"Economy heeft voor Greenleaves het nieuwe design van de website met succes geïmplementeerd. Zij hebben meegedacht over een oplossing hoe de transitie naar een nieuw uiterlijk te maken zonder alles om te hoeven gooien. Economy heeft een jaar lang mogen bijdragen aan de verbetering en optimalisatie van de website van Greenleaves en bijbehorende systemen."
Dick den Hartog
Greenleaves Vitamins

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Heeft u vragen over AngularJS ?

Heeft u een vraag heeft over AngularJS specialisten, de bouw van een app in AngularJS of een voorstel? Neem contact met ons op!

 

AngularJS ontwikkelaar?

Ben jij een angularJS programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!
Rate this it-dienst