Online marketing strategie

Een ijzersterke online marketing strategie vormt de basis voor iedereen die met succes online zichtbaar en vindbaar wil worden. Wil jij je content optimaliseren? Is jouw Ads campagne verouderd? Wordt het tijd om jouw online image een boost te geven? Economy staat klaar om samen met jou een nieuwe digitale strategie uit te werken om het maximale uit het budget te halen en je doelen te bereiken. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen Online Marketing Strategie

 • Behaal de gewenste online doelstellingen
 • Een duidelijke strategie creëert eenheid
 • Verbeter de online vindbaarheid van jouw website
 • 20 jaar ervaring
 • Business class, Economy prijzen
 • Google Premier partner
 • Gecertificeerde marketingspecialisten

Waarom een (nieuwe) digitale strategie?

Als je online zichtbaar wil worden en in contact wil komen met jouw doelgroep, wordt het hoog tijd om jouw online kansen te benutten. Voordat we aan de slag gaan met het opstellen van een online marketing plan, is het belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben en een passende, duurzame strategie op te stellen om de doelen te bereiken. Samen met jou kijken we wat er nodig is om een nieuwe doelgroep te benaderen, topposities te behalen in de zoekresultaten of een nieuw product onder de aandacht te brengen. Economy is ruim 20 jaar specialist in online marketing en wijst je de weg in de wereld van SEO en SEA.

Hoe komt jouw e-commerce strategie eruit te zien?

Zoals gezegd, vormt de digitale strategie het fundament voor jouw online marketing plan. We maken een nauwkeurige analyse van jouw doelen, doelgroep en concurrentie om in kaart te brengen op welke manier wij het beste te werk kunnen gaan. De nieuwe strategie is erop gericht om op korte termijn resultaat te boeken en op lange termijn dit resultaat te behouden. Op die manier heb je langdurig profijt van onze werkzaamheden en geniet je van alle voordelen die online marketing met zich meebrengt. 

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werken als wij voor u een Online marketing strategie traject opstarten

 • 1
  Online performance analyse Nulmeting van de online performance
 • 2
  Bepalen doelstellingen Wat willen we bereiken met de online strategie
 • 3
  Opstellen marketing strategie Welke kanalen gaan we inzetten, wat is de positionering
 • 4
  Rapportage wij rapporteren maandelijkse in heldere KPI's (input-output)
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Economy heeft op kundige wijze deze resultaten behaald en helder gerapporteerd. Daarnaast hebben zij advies gegeven over de opzet van de website op basis van conversie en on site SEO. Eveneens is er een opzet gedaan voor een branding en remarketing campagne in Google Adwords. Al met al een kundige partij waar wij zeer prettig mee samenwerken."
Johan Eekma
Directeur Carrierepoort.nl
"Het is wel helder dat Economy er echt verstand van heeft. Ik heb al veel SEO werk uitbesteed en daar merk je toch dat veel mensen er niet zo diep in zitten. Dus goede beslissing geweest om met Economy te werken."
Roy Lenders
Eigenaar topvitamins.nl
"Tijdens mijn zoektocht heb ik heel wat bedrijven gesproken, voor het verhogen van onze google ranking. Bij Jasper was er direct een goede klik te vinden en zijn prijzen waren ook acceptabel. Ze werken hard door en dat is ook te merken aan onze stijgingen. Gesprekken met Jasper zijn altijd aangenaam. Kortom Economy is een geweldig bedrijf, om hoger in google te komen."
Jan Spoelstra
CEO onlinecamerashop.nl
5/5 - (1 stemmen)