Shopify ontwikkelaar nodig?

Shopify is een e-commerceplatform, waarmee webwinkels gebouwd, beheerd en verbeterd kunnen worden. Dit kan zo uitgebreid of juist eenvoudig als u wil, omdat er verschillende abonnementen en een ruim aantal plug-ins bestaan, waarmee onze Shopify ontwikkelaars een professionele en authentieke webshop kunnen bouwen. Onze specialisten zullen bovendien zorgvuldig te werk gaan om uw wensen en eisen in praktijk te brengen, zodat uw gloednieuwe webshop zowel technisch in orde als gebruiksvriendelijk zal zijn. Bovendien staat veiligheid bij Economy hoog in het vaandel, waardoor wij uitgebreid stilstaan bij gegevensbescherming in het ontwikkelingsproces van de webshop.

Wat zijn de voordelen van Shopify?

 • Gebruiksvriendelijk
 • Alle bestellingen afhandelen binnen één app
 • Analytics eenvoudig via het dashboard
 • Ingebouwde opties voor SEO
 • Werkt op alle apparaten
 • Lage kosten
 • Business class, Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Of u nu een ontwikkelaar per direct of over een maand in wilt schakelen en voor een periode van twee weken of twee jaar. Alles is mogelijk bij Economy. Wij zijn ontzettend flexibel.

Online marketing

De IT-professionals van Economy zijn nauw verbonden met het online marketing team. Dit is een groot voordeel. Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Wilt u liever een laag uurtarief, dan hebben wij ook daar een geschikte kandidaat voor. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren op korte termijn een aantal profielen met geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben, kunnen wij altijd snel schakelen.

Shopify

Shopify biedt een ruim aantal handvatten om een unieke webwinkel te bouwen, te beheren en te optimaliseren, wat de reden is dat Shopify een betrouwbare basis vormt voor uw webshop. Bovendien kan de webshop te allen tijde uitgebreid worden door de talloze plug-ins, die het mogelijk maken om nieuwe functionaliteiten aan de webshop toe te voegen. Op die manier is het mogelijk om een authentieke webwinkel te creëren, waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrent. Daarbij komt dat het bouwen van webwinkels met behulp van Shopify een erg veilige manier van webshopbouwen is, doordat het systeem up-to-date is en over moderne technologie beschikt. Het betaalproces op een Shopify-webshop is dan ook betrouwbaar, waardoor klanten gerust en ongestoord bij u kunnen shoppen.

Wat kunt u verwachten?

Een webshop gebouwd door onze specialisten is te allen tijde kwalitatief hoogwaardig. Bovendien zullen wij luisteren naar uw voorkeuren en rekening houden met de uitstraling van uw organisatie, zodat de webshop nauw aan zal sluiten op de waarden en het imago van uw bedrijf. Daarnaast maakt Shopify het voor onze specialisten mogelijk om webwinkels in uiteenlopende thema’s en stijlen te bouwen en kunnen er diverse elementen toegevoegd worden aan de webwinkel. Om deze redenen zal uw webshop gebouwd door Economy altijd uniek en stijlvol zijn. Doordat onze Shopify ontwikkelaars bovendien zeer vaardig zijn met het e-commerceplatform, verzekeren wij u van kwaliteit, professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Waarom is Economy de beste keuze?

Met ruim 20 jaar ervaring binnen het online marketing vakgebied weet Economy u te voorzien van een hoogwaardige webshop. Voor wat betreft gebruiksvriendelijkheid en uitstraling zullen onze Shopify ontwikkelaars aandachtig aan de slag gaan met het in praktijk brengen van uw wensen en eisen omtrent de webshopbouw. Hierbij zullen wij onze ervaring en expertise inzetten om een authentieke, maar vooral ook veilige webwinkel te creëren, die uw waardevolle gegevens onbereikbaar maakt voor cybercriminelen. Als gevolg hiervan zal de webshop technisch geheel in orde zijn en kunnen bezoekers zich eenvoudig wegwijs maken binnen de webwinkel. Daarnaast beschikt Economy over specialistische kennis van zoekmachineoptimalisatie, waardoor uw webshop online zichtbaar en vindbaar zal worden op Google. Kortom, voor een veilige, snelle en online sterke webshop bent u bij Economy aan het juiste adres.

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze programmeurs

Mark
IT specialist

10 jaar ervaring.

Michel
IT specialist

15 jaar ervaring. Passie voor programmeren.

1/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Stijging aantal verkopen 150 %
 • Stijging ROAS 200 %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

2/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
"Economy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit. Resultaat: Een strakke, moderne en frisse website heeft de plaats ingenomen van onze verouderde site."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies
"Economy heeft voor Greenleaves het nieuwe design van de website met succes geïmplementeerd. Zij hebben meegedacht over een oplossing hoe de transitie naar een nieuw uiterlijk te maken zonder alles om te hoeven gooien. Economy heeft een jaar lang mogen bijdragen aan de verbetering en optimalisatie van de website van Greenleaves en bijbehorende systemen."
Dick den Hartog
Greenleaves Vitamins

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Heeft u vragen over Shopify?

Heeft u een vraag heeft over Shopify specialisten, de bouw van een webshop met Shopify of een voorstel? Neem contact met ons op!

Shopify ontwikkelaar?

Ben jij een Shopify programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!
Rate this it-dienst