Linkbuilding Duitsland

Rate this page

Duitsland heeft een sterke economie en weet een hoge e-commerce omzet te realiseren. De Duitse e-commercemarkt is voor veel aanbieders daarom aantrekkelijk om te betreden, al is het daarbij belangrijk om op te vallen tussen concurrenten. Linkbuilding kan hieraan bijdragen. Deze SEO-dienst van Economy is een effectieve methode om een netwerk van links op te bouwen, die verwijzen naar uw website. Op die manier zal de organische positie van uw onderneming verbeteren in zoekmachines als Google en Bing en wordt online vindbaarheid geoptimaliseerd. Het gevolg? Meer bezoekers op uw website, meer conversies en meer omzet.

Een verbeterde positie in de Duitse zoekresultaten

De zoekresultaten van zoekmachines zoals Google worden gerangschikt op basis van relevantie, content en gebruiksvriendelijkheid. Om een website daarom hoger te laten scoren in de Duitse zoekresultaten zullen wij verschillende SEO-diensten inzetten, waaronder linkbuilding. Hoe vaker er namelijk verwezen wordt naar uw website middels een link, hoe hoger de positie van uw website zal zijn in Google’s Duitse zoekresultaten.

Hoewel het aantrekkelijk lijkt om op zoveel mogelijk pagina’s links te plaatsen naar de eigen website, is het van belang om rekening te houden met de relevantie van deze pagina’s voor Duitse linkbuilding van uw website. Relevantie is namelijk een belangrijke rangschikkingsfactor van Google, waardoor slechts verbindingen tussen uw website en pagina’s met een hoge autoriteit leiden tot een verbeterde positie in de Duitse zoekresultaten. Bij linkbuilding voor Duitse e-commerce zal de nadruk daarom liggen op Duitse websites. Naast relevantie spelen ook zoekwoorden een belangrijke rol bij SEO; op welke Duitse zoekopdrachten zou u gevonden willen worden?

Wanneer duidelijk is van welke zoekwoorden gebruik gemaakt zal worden, realiseren wij een linkdeal met onze Duitse partnerwebsites. Na acceptatie van deze deal is het van belang om linkbare, interessante content te creëren van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer de interesse van bezoekers namelijk gewekt is, zullen zij sneller geneigd zijn om door te klikken en neemt de kans op conversies toe.

Samenwerken met Economy

Als u besluit om de samenwerking met Economy aan te gaan, bent u verzekerd van professionaliteit en een gepersonaliseerde linkbuildingstrategie. Met meer dan 10 jaar aan ervaring met linkbuilding weten wij op een effectieve manier het maximale te halen uit deze techniek. Vooraf wordt bepaald welke doelen nagestreefd zullen worden en gedurende het traject houden wij u op te hoogte van de voortgang. Zo bent u altijd één stap verder dan de concurrentie en komt u niet voor verrassingen te staan. Tot slot hebben wij een duurzame visie, waarbij wij lange termdoelstellingen op een eerlijke manier volbrengen.