Linkbuilding

Rate this page

Linkbuilding is een goede tool om de online vindbaarheid van uw website te verbeteren. Linkmanagement is een vorm van zoekmachine optimalisatie en zorgt ervoor dat u hoger in de resultaten van Google of Bing scoort dan uw concurrenten. Het is van groot belang dat uw website goed vindbaar is wanneer klanten zoeken naar relevante zoektermen. Op het moment dat klanten niet van uw website en diensten afweten, kunnen zij ook niet overgaan tot een aankoop. Linkbuilding verbetert uw ‘backlink profiel’ en de positie van uw website in de organische zoekresultaten van Google.

Hoe draagt linkbuilding bij aan een hogere positie?
Google rankt een website onder andere op basis van gebruiksvriendelijkheid, relevantie en content. Wij kunnen hier op inspelen door verschillende SEO diensten toe te passen. Linkbuilding is een effectieve manier om een groot netwerk van links naar uw site op te bouwen. Hoe meer links naar uw website verwijzen, hoe beter de website scoort in de zoekresultaten. Het is aan te raden om de pagina’s met veel conversie waarde vaker te gebruiken.

Omdat Google rekening houdt met de relevantie en waarde van een pagina waar u een link op plaatst, heeft het geen zin om op irrelevante sites te plaatsen. Het doel is om zoveel mogelijk verbindingen te maken met pagina’s met een hoge autoriteit. Bij linkbuilding is het ten eerste belangrijk  om belangrijke zoekwoorden te bepalen. Op welke woorden wilt u gevonden worden? Daarna benaderen wij waardevolle websites en zetten we een linkdeal op. Wanneer de partner website de linkruil accepteert is het essentieel om hoogwaardige, linkbare content te creëren. Hoe interessanter de content, hoe groter de kans is dat bezoekers doorklikken naar de website. Wij zorgen er altijd voor dat deze content gedeeld wordt door de partner website.

Samenwerken met Economy

Als u ervoor kiest om samen te werken met Economy, kiest u voor een ervaren team van specialisten en een gepersonaliseerde linkbuilding strategie. Omdat we al meer dan 10 jaar ervaring hebben met linkbuilding, weten we precies hoe we het maximale resultaat uit deze techniek halen en hoe we linkbuilding zo effectief mogelijk toepassen. Vooraf bepalen we samen concrete en haalbare doelstellingen. Wij zorgen ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan. U heeft een voorsprong op uw concurrentie door de inzet van onze slimme technologie. Bovendien houden we u voortdurend op de hoogte van de resultaten tijdens het traject. Tenslotte werken wij via een duurzame visie; er is een lange termijn doelstelling die op een natuurlijke en eerlijke manier behaald wordt.

Linkbuilding voordelen:

  • Verbeter de autoriteit (PA en DA) van uw website
  • Verbeter de online vindbaarheid van uw website
  • Scoor hoger in de resultaten van zoekmachines
  • Spreek meer relevante bezoekers aan
  • Goede resultaten op de lange termijn
  • Verhoog het aantal leads en conversies